Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım benim o kadar şiddetli olmadı arada oluyodu. Doktor muhtemelen bazı şeyleri yeme diyecek ve ilaç verecektir sana yastığını da yüksek tutmaya çalış geçmiş olsun
Sorun belli oldu canim ogleden sonra halsizlik ve tum kemiklerimin kirilmasi hissiyle soguk alginligiya da grip oldugumu anladim. Buna oksuruk nefes darligi ve mide yanmasi da eslik ediyor cok kotu oldum hala atmaya calisiyorum doktora gitsem mi acaba
Çift yastık kullanın mide özsuyunuz yukaıı çıkıyor Ülser e neden olabilr
Oyle yaticam bundan sonra dikkat etmek lazim Allah korusun

Haklısın canım araştırmayı düşünüyorum bende. Gerekli muayeneyi olduktan sonra karar vermeyi düşünüyorum. Sana kesinlikle sezeryan mi demişlerdi. Yoksa sen riske atmak mı istememiştin
Kesnlkle sezryn dedi hatta 38 de gttm ben norml kontrole sans eseri amelyatmi gordu (1.5 yasnda oldgm kalca ckigi amlyatmi)NE bu dedi soledm neden bastan solemedn ve nasil gormedik dedi senin bu sklde norml dogm yapman buyuk risk ben yaptrmam dedi onermem de kalca eski haline donuyo amansz kalca agrilari soncta cati genslio bnde arstrdm ve ayni guj sezryn oldum.sora bikac tndgmdanda ayni seyi duyunca iyiki riske atmadm dedim smdi cok sukur iyiki diorm

Günaydın tetanoz aşısı olduğum kolum pert
Zaten yorgunum beni uyutsunlar mayısa doğru kalkıyım yetti be herkese gıcık oluyorum güneşte yok hava fok gibi ay bir kilo antidepresan içesim var
benimde var o anridepresanlara ihtiyacimm ikinci gebeligim daha kolay olur diyordum ama malesef

Kızlar hepinize iyi seneler. Soracağım soru benim için çok önemli. 22 haftalık gebeyim. Bebekte 2 gündür kıpırdama yok ama karnımda sadece tek bir nokta ağrıyo göbeğimin hemen üstü acaba büyüyor diye mi yada kafasını falan mi dayadı bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu

Bu tetenoz benim kolumuda pert etti.
Ne uzerine yatabiliyorum
Ne kolumu tam kaldirabiliyorum.
subatda diger doz var daha.
Kizda bugun masallah hic durmadi.
Suan bile hareket halinde keyfi yerinde.
Bu havalari cok severim ama karnim ciktikca hareketlerim kisitlandikca modum dusuyor.
sirt ve bel agrisi cekecegim kesinlesti sanirim vurmaya basliyor arada yokluyor.
Hic sektirme aman sakin.

Kızlar hepinize iyi seneler. Soracağım soru benim için çok önemli. 22 haftalık gebeyim. Bebekte kıpırdama var ara ara ama karnımda sadece tek bir nokta ağrıyo göbeğimin hemen üstü acaba büyüyor diye mi yada kafasını falan mi dayadı bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu

Çok sağol canım gerçekten bana çok yardımı oldu söylediklerinin.

Kızlar hepinize iyi seneler. Soracağım soru benim için çok önemli. 22 haftalık gebeyim. Bebekte kıpırdama var ara ara ama karnımda sadece tek bir nokta ağrıyo göbeğimin hemen üstü acaba büyüyor diye mi yada kafasını falan mi dayadı bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanlar oldu mu

Çok sağol canım gerçekten bana çok yardımı oldu söylediklerinin.
Ne demek canim rbbm kolay dogm nasp etsin snde sor netten arastr yne ama mantkende bulursun dogruyu.sezryndan da korkma sonunda daha kotusnu yasamaktan cok cok iydr.insallah hersy istedgn gbi olur

Yorgunken oluyor, özellikle göbek deliği üstünde batma oluyor. Bacaklarımı kaldırıp uzattığımda geçiyor, bebek de hareketleniyor.

Çok geçmiş olsun canım ateş durumu olursa doktora gidersin ihmal etme

Büyüyor bebişler,pozisyon değişince de anlamıyoruz hareketlerini,yerleri daraldıkça daha kolay olcak hissetmek,ilk oğlum da hep göbek bölgesindeydi,şimdi solda hissediyorum ben

Sevgili detaylı ultrasona giren hanımlar, doktorunuz vajinal muayene yaptı mı? Bana bebeğin başı aşağıda daha net görürüz dedi dedi ben istemedim. O zaman biraz yürü, dolaş dedi. İkinci girişimde her şey net görüldü beyinle ilgili fakat rapora servikal muayeneyi kabul etmedi yazmış. Normalde yapılıyor da ben mi reddetmiş oldum?

Günaydın herkese, mutlu sağlıklı günler.
Benim 3. bebeğim ve ayrıntılıda vajinal ultrason kullanılmasını ilk defa duydum. İlk hamileliğimde doktorum çok gerekmedikçe alttan muayene 11 haftadan sonra tercih edilmez gerekli değildir demişti. Siz doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…