Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amiiinn,Yukarı çıkarsa sorun yok normal doğum için,rahmi kapatıp aşağıda kalırsa sezeryan dedi,bende ayrıntılıya girince rahat etcem inşallah
Benimde 17+5 haftalıkken aşağıda demişti doktor haftaya detaylı ultrasonum var 21. Haftam dolmuş oluyor umarım çıkmıştır. Sizinkiler de tabii allah yardımcımız olsun

Benimde 350 gr cıktı canım takılma böyle şeylere, her bebek bir değil :)

Hepinize mutlu yıllar canlar. Dilerim bu yıl güzel şeyler getirir hepimize. Seneye ponçiklerimizle beraber giricez yeni yıla olley 3 tane piyango bileti almıştım, 2sine amorti vurmuş. Ben şimdi amorti vurmayana kadar devam ederim bu ikisiyle.

Merakımı mazur görün ama nasıl yani hamileyken ilişki sırasında korunmak mi gerekiyor anlam veremedim
spermin içinde bulunan prostaglandin isimli maddenin rahim ağzında kasılmalara neden olabileceği için, ilişki sırasında prezarvatif ya da geri çekme metodu kullanılabilir.alinti

Merhabalar..

Dün tetenoz asimi oldum.
Bebegimin kalp atislarini dinletti hemsire
Yaa minnos arada glup gluup ses geliyodu kalp atisdan haric hareketli masallah hareket ediyor suan onun sesi dedi.
Dr. da cok hareketli demisti atom karinca

Sordum hemsireye zaten o da hemen
kasigimin uzerinden aldi kalp atisini ben surekli asagida hissediyorum bu da baski hissi olusturuyor bende dedim.
Bu zamanlarda asagida olmasi normal zamanla cikacaktir yukari dedi.
insallah bakalim saglikli olsunda.

Dün lcw girdim dayanamadim yine.
Tek kalanlarda guzel indirimler oluyor kizlar.
2'li citcitli bady tek kalmisti 1-3 9.90tl idi.
1 battaniye 1 muslin örtu ve 2'li yakalik aldim.

Sanirim bizim konsept micky mause olcak.
Elim hep ona gidiyor disney marka seyler ilgimi cekiyor.

Gunaydiiiin kizlar pazartesi ayrintiliya giricem kac tane fotograf verdiler video verdiler mi ne kadar surdu toplamda icerde kalma sureniz kafamda deli sorular

Bnde kizimda ayni nedenden dolayi sezryan oldum riske atlck bir durum degil iyice arastr derim dogumda zorlama ve esnemeden dolayi kalcasi eski bozuk haline gelen tandklrimda var sezryn okdrda kotu diil allah korusun tekrar kalca problemi yasamaktan canim.nacizane onerim

Haklısın canım araştırmayı düşünüyorum bende. Gerekli muayeneyi olduktan sonra karar vermeyi düşünüyorum. Sana kesinlikle sezeryan mi demişlerdi. Yoksa sen riske atmak mı istememiştin

Bende iki bilet aldim.400 tl cikti

Günaydinn
Ben bu gece hic uyuyamadim öksürük mü desem gicik mi desem uyutmadi bir turlu. Yattigim anda basliyor ayaga kalkinca geciyor. Birkac gundur midem yaniyordu yemek boruma kadar hissediyordum ondan olmus olabilir mi? Oksurmeye calisinca baya derinden ve hiriltili öksürüyorum doktora gitsem mi bilemedim ama bu gece de uyutmazsa ne yapicam bilmiyorum

Ondan muhtemelen canım bana da arada oluyor reflü öksürük yapar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…