Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende 250 tl verecegim umarim biseyler goruruz sonucu doktora gosterirken ayri ucret verdiniz mi peki

gel gel bekliyorum meydanda seni

Kizlar gunaydin simdik birsey soracagim ilk kizimda emaneten birinden reflu yatagi almistim kullanip geri verdim ve hayatimi kurtardi dyebilirim 2 cocugumda yeniden almak istiyorum resim yukleyemedigim icin yazmak drumundayim 3 secenek arasinda kaldim 1. Sevi bebe nin ayak destekli kiraz cekirdekli olani 2. Yine sevi bebenin yandan kulplu yesil renkli desenli olani 3. Ise e bebekte titresimli muzikli olan model bunlarin hicbirini yakindan gormedim giden goren olursa bnm icin incelerse assiri mutlu olurum ve kullanan arkadaslardan da yorum bekluyorum

kız sarımsakda pahalı onuda düşün derim kilosu 60 tl oldu

Ben bimden 40 tl ye aldım anacım, markası falan yok,anası reflü yatağında büyümedi nerde buluyosa orda yatsın zilli

Valla bimden bulsam kosa kosa alirim fakat heosinin fiyati birbirine yakin sabah sabh guldrdun beni

Epey önce bim kutsal bir cuma gününde anne bebek ürünleri getirmişti ya, aslanım koçum kabilemizin reisi BettyRuble sayesinde gittik,yorgan yastık ne varsa topladık allah razı olsun inşallah bir daha yaparlarda sende nasiplenirsin kuzum.

günaydın ayrıntılı fiyatları çok fazla ben sadece 50 tl verdim acaba bende mi bir yanlışlık var
sendika indirimin ya da ek sağlık sigortan falan mı var cnm. burada tek özel hastane olunca 400 tl ben de eskişehirde Perinatologta yaptırcam haftaya 350 tl 2 sene önceki fiyatı diye seviniyorum

Ayy hadi mayisa kadar bekliycem insallah denk gelirim ben gordum o brosuru de yorgan yastik kovasi kuveti var dye cok seyetmediydim simdik dikkatle inceleycegim borosurleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…