Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sendika indirimin ya da ek sağlık sigortan falan mı var cnm. burada tek özel hastane olunca 400 tl ben de eskişehirde Perinatologta yaptırcam haftaya 350 tl 2 sene önceki fiyatı diye seviniyorum
hyr sendika indirimim yok ek sağlık sigortam yok kamudayım ama benim bulunduğum şehirde peritonolog yok ama radyoloji uzmanı bakıyor

Kız ne işe yaradığından,lazım olup olayacağından haberim bile yok,görmemişlik zor iş anacım, bulduğumuzu topluyoz işte
Valla cok ise yariyor kizlar kizim o kadar kusuyordu ve gazliydi ki sadece kucakta yada onun ustunde uyuyordu titresimli olan model cazip geliyor cnkusu kendi kendine uyuyormus bebekler ustunde

valla ben 500 verecegim.ama resim bile vereceklerini sanmiyorum gene size resim vermisler cnm
Ben ücretsiz girdim ayrintiliya ek ücret felan ödemedim, genelde neye bakıyorsak ona baktık .Ben 2 aylıktan bu yana kadar resim alıyorum zaten ve cd ama kafama takıldı siz neden bu kadar pahali veriyorsunuz ki ,,

günaydın ayrıntılı fiyatları çok fazla ben sadece 50 tl verdim acaba bende mi bir yanlışlık var
Bende onU düşünüyorum burda herkes uçuk fiyatlardan konuşuyor bende sadece 75 tl giriş ücreti verdim .ve baktığı şeyler her gittiğimde gösterdiği şeyler beyin, kalp, bacak, kol ,parmak felan.. ve zaten 3d renkli resimleri 2 aylıktan beri aliyorum..

ohhh be yanlız değilmişim senin memleket neresi birazda oraya gelsinler

Kiyafet alışverişine başlayanınız varmıı , ve 2. Doğumu olanlara sorum kendinize pijamayi kaç tane almisstiniz ilkindebebislerimiz bahar ayında gelicek daha çok yazlikmi yoksa kislikmi tercih edeceksinizzz
Yazlik alacagim cnkusu lahusa atesi ustune ayri bir sabahlik alirim ve boydan bir gecelik alicam sezeryanda cok rahat etmistim bu arada yazlik dyorum ama kapaliyim ben jer ihtimalde uzun kollu alirim

sabahlıklı gecelikli şeyleri nereden alıyorsunuz, 250 tlden aşağı bulamıyorum ben.

Hangi il. Sanırım İstanbul ve Ankarada fiyatlar zıvanadan çıkmış.

Merhaba biraz once kontrolden ciktim 20 haftalik bebegin suyu azalmis normal degil bu haftalarda dedi dedim cok su iciyorum onunla bir etkisi yok dedi ayrintili mutlaka gir dedi o da 15 ocak da aksam esim isten gelince ozele gitmeyi dusunuyorum onlarin ultrosonu daha iyi oluyor ilk bebegimi kaybetmistim 2 yil sonra hamile kaldim cok korkuyorum ins bebegime bir sey olmaz bana dua edin olur mu benim yapabilecegim bir sey var mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…