Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bolca havuç tüket arkadaşım mümkünse havuç suyu, ben deneyimlemedim ama çok yerde okudum bunu. Allahın izniyle bir şey olmaz sağlıkla doğar bebeğin

Kızlar yarın adet günüm ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 63
benimde amiyon sıvısı alt sınırdaydı hatta yanlış olmazsa 17-18. haftalardaydı doktorum en az günde 3 lt su içmemi önerdi hergün içtim ve 22. haftamda ayrıntılıda amiyon sıvısı normal çıktı hatta raporada yazılmış. ben çok çorba ayran ve su içtim birde salatalık yedim sakın moralinizi bozmayın normale dönecektir eminim. ama önlemini almanı isterim

Bununla ilgili duydugum ilk sey havuc suyu canm ve bol bol sivi tuket icini ferah tut normale donecektir

Oksapar ve türevlerini kullanan kaderdaşlarım bugüne kadar hiç olmuyorum ama iğneyi yaparken böyle kabarcık gibi şişmeye başladı elimle dağıttım azcık geçti gibi ama yine de minik bi kanattı var. Var mı sizlerde de

inş benim de normale döner cok hareketli bir bebek güzel şeyler bekliyordum bir anda sok oldum cok korktum ins düzelir teşekkürler

inş benim de normale döner cok hareketli bir bebek güzel şeyler bekliyordum bir anda sok oldum cok korktum ins düzelir teşekkürler
Doktorların cümleleri korkutabiliyor ama şöyle bir şey var ki amniyon sıvısı okuduğum kadarıyla 3 saatte bir yenilenen bir sıvı. Yani ertesi günki ölçümünüzde bile farklı çıkabilir. İçerde mucizevi bir şey gelişirken eksiklikler de onarılıyor iyi düşününn

merhaba, arkadaşların dediği gibi bende taze sıkılmış havuç suyunun çok iyi geldiğini okumuştum.

Ohoooo böyle gide gidee araştıra araştıra doğumuda beleşe yaparım ben
yaa bana da söyle araştırma sonucunu :) benim sırf doktorum kendisi için 7.250 tl istiyor(yeni yıl zammı hariç)

Ben ücretsiz girdim ayrintiliya ek ücret felan ödemedim, genelde neye bakıyorsak ona baktık .Ben 2 aylıktan bu yana kadar resim alıyorum zaten ve cd ama kafama takıldı siz neden bu kadar pahali veriyorsunuz ki ,,
Cnm ben tekirdag da oturuyorum.hastaneye istanbuldan gelecekmis dr ondan sanirim

Var kuzum var olmazmı, belediye çukuru gibi karnım, ödem oluyo nohut kadar. Tabi bunun sebebi de iğneyi batırış şeklimiz. Morartıları bazen kanamaları saymıyorum bile. Bana kol ve bacağa da yapabilirsin dedi ama kocama göre oralardan yaparsak bebeğe geç ulaşırmış o yüzden göbek deliğinin etrafı işkenceye maruz kalmış halde, mor. Allahtan kiloluyumda arazi geniş.

yaa bana da söyle araştırma sonucunu :) benim sırf doktorum kendisi için 7.250 tl istiyor(yeni yıl zammı hariç)

gel kocaelide doğur, hem yarı fiyatına, hem hatırı sayılır bir zincir marka, hem hastahanem avm de sıkılırsak gecelikle kalkar avm de gezeriz kızz.

Dur cnm hemen uzulme havuc suyu gercekten iyi arkadaslarin dedigi gibi ondan ic bugun.allah korusun yavrunu .peki akintin oluyormu

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Bebeğin mesanesi çalışıyorsa suyun tamamlanır. Ondan ayrıntılıya gitmeni istemiştir. Bebeğin böbrek fonksiyonları için.

Dur cnm hemen uzulme havuc suyu gercekten iyi arkadaslarin dedigi gibi ondan ic bugun.allah korusun yavrunu .peki akintin oluyormu
cok değil ayakta cok durursam cok oluyor yoksa olmuyor fazla ama cok tuvalete çıkıyorum çünkü cok su içiyorum suyu cok seviyorum susamasam da içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…