Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yaa bana da söyle araştırma sonucunu :) benim sırf doktorum kendisi için 7.250 tl istiyor(yeni yıl zammı hariç)
7250 tl mi sadece ayrıntılı usg mi doğuma kadar olan tüm kontroller mi ? Allah vicdan merhamet versin bu doktorlara valla. Ticarete çevirmişler.

Ne için 7.250 ya muayenehaneyi üzerimize mi yapıcaz
ay valla bilmiyorum muayenehaneyi üzerime yapsa fena olmazdı ama 3 hastane teklif etti. en uygunu 5.500 tl dediler. 13 bin lira çıkacak görünüyor. hala kabullenemiyorum. fiyatı öğreneli 1 hafta oldu sindiremiyorum kafam karışık

7250 tl mi sadece ayrıntılı usg mi doğuma kadar olan tüm kontroller mi ? Allah vicdan merhamet versin bu doktorlara valla. Ticarete çevirmişler.
yok yahu ne ayrıntılısı o ayrı, muayeneler ayrı, hastane parası da ayrı bu sadece kendisine ödenecek paraymış. 1 haftadır şoku atlatamıyorum

gel kocaelide doğur, hem yarı fiyatına, hem hatırı sayılır bir zincir marka, hem hastahanem avm de sıkılırsak gecelikle kalkar avm de gezeriz kızz.
ay valla süper olur. ilk doğumu memleketimde yapmıştım ama orada bana yaşatılanların psikolojisi atamıyorum hala, bunu da istanbulda doğurayım sakin bir lohusalık yaşayım dedim ama bu fiyatta ayrı bir şok oldu bana

Bayılıyorum sana ve tatlı cevaplarına ben iki haftadır kullanıyorum bugün hep çok acıyıp hem öyle olunca korktum. Morluklara alıştım zaten. Çok teşekkür ederim bende geçmem heralde koluma bacağıma bendede arazi bol malum

yok yahu ne ayrıntılısı o ayrı, muayeneler ayrı, hastane parası da ayrı bu sadece kendisine ödenecek paraymış. 1 haftadır şoku atlatamıyorum
Ben izmirde oturuyorum vee doktorumun ozel bir hastanesi var kocaman ne ultrason ne detayli hic birine ucret odemedim . 2li testte 80 tl vermiştim sadece ..sizinkiler işi ticarete dökmüş.. Ben doğum ücretimide konuştum . 2 ve 3 bin arası fiyat çıkardı,7 bin nedir . EL INSAFF ben sizin yerinzde olsam devlete giderdim . 7 bin tlye çocuğuma herşey alırdım .

O neymiş yahu öyle. Benim doktorumda 8 bin hastane hariç ama tüm muayeneler testler ve ayrıntılı dahil. Bu neymiş böyle

Ankara ve İstanbul gerçekten uçtu. Bazen keşke memleketimde Doğum yapsaydım diyorum

valla bizim burda özel hastanede sezeryan 2100 normal doğum 2300 biz bile bu rakam çok diyoruz özele gidip devlette doğum yapan bile var

Evet kaderdasim bende de şimdiye kadar çok şişlik olmuyordu ama karnım büyüdükçe olmaya başladı. Haftamız aynı seninle. Hemşire ıgneyi vuracağın yeri iki parmağının arasına al öyle vur dedi bilmiyorum anlatabildim mi.

Kız ne işe yaradığından,lazım olup olayacağından haberim bile yok,görmemişlik zor iş anacım, bulduğumuzu topluyoz işte
canım Allah korusun reflüsü olan bebekler her emmeden sonra fışkırtarak kusuyor ve o kusmukta boğulmaması için reflü yatakları çok lazım bir şey ama reflüsü yok ise yan yatırmak yeterli. oğlum neredeyse hiç kusmadı dönemediği ilk 3-4 ay sırtına hafif bir yastık koyarak yan yatırıyordum her ihtimale karşı. annelik iç güdüsel doğunca birden uzman oluyorsun merak etmeyin

valla bizim burda özel hastanede sezeryan 2100 normal doğum 2300 biz bile bu rakam çok diyoruz özele gidip devlette doğum yapan bile var
Onu ben de yaptım normal doğum için devlet hastanesinde eğitim aldım odaları ayrı şartları güzeldi ama ebeleri pöffff çıktı neyse geçti yine yapabilirim normal doğum yaparsın destekliyorum diyen doktor bulursam bulamazsam da beni devlette acıl sezeryan yapan doktorda sezeryan olabilirim çünkü burada sezeryan 5 bin tl

bende ilk oğlumda özele gittim bulunduğum ilde devlette doktor sıkıntısı vardı kontroller tahlilleri özelde yaptırdım 37. haftada rapor aldım eşimin memleketine gittim ordada devlet hastanesine muayene oldum çünkü orda doktor sıkıntısı yoktu devlette 4 defa falan gitmişimdir. Pazar günüydü hareket etmiyor diye gitmiştik acile, acildeki doktor sezeryan dedi direk 12 de yatış yapıldı 16:00 dada sezeryan oldum doğum doktorumuda topu topu 3 defa gördüm devlet hastanesindede tekli odadaydım pazar günü odalar boştu genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…