Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum,sizler ne durumdasınız bu konuda?

Şimdi nette baktım prospan hakkında gebelik kategorisi hakkında hiç bir yorum yapılmamış inşallah hemen geçer iyileşirsin Öksürük sinir bozucu oluyor bir süre sonra
Aminnn gercekten sinir bozucu Allah tüm hastalara sifa versin ozellikle hamişleri hastaliklardan korusun

Bilmem semtimdeki 5 katli hersey duzenli kat kat

Arkadaşlar ben hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum,sizler ne durumdasınız bu konuda?
Canim ben cok erken hissetmeye basladim. Sonra birden kesildi hissedemedim korktum. Sonra yine costular. 1 2 gundur yine tik yok. Bugun cikolatalari yedim yedim actim gobegi dürtüp durdum. Hissedemiyorum ama gobegimde goruyorum hareketleri. Sanirim degisiyo durumlar. Doktorumda 26. Haftadan sonra hissedemediginde korkarsin simdi korkma dedi. Ara ara oluyomus sende endiselenme ama cikolata ve gobek izleme yontemi yapabilirsin bu arada hafif sola meyilli yat haydi insallaahhh

Ya ben yüzüme masaj yapıcam diye mahvetmişim şu an suratımın sol tarafı fena ağrıyor elimi bile dokunamıyorum çok canım yanıyor. Kulağımda hala bir rüzgar uğultusu gibi uğultu var sende de var mıydı? Ha bi de aklovil diye bi hap verdi onunla ilgili bilgin var mı? Kullandın mı

Slm kızlar böbrek ağrısı cekiyorum budefadaa idrar testi ve usg yazmis doktor yaptircam ama arabamı eşim satti..minibüsle gitmek.gozume geliyor uzak çünkü..nasıl yapacam bilmiyorum

Ahaha tabi canimm evde de dursam kizim var onunla otrmak ne mumkn aslinda bir nevi iste dinleniyorm ama basimi hep biyere koyasim uyuyasm var bulanti ilaci kullaniyorm uyku yapio aksam eve gdnce 1 kap yemek yer yemek uyuyorm 7 de

Kızın bırakıyor mu seni? Benimki 2.5 yaşında imkanı yok uyumama izin vermez. Anneee niye uyuyosun ki kalksana diye başımın etini yer. Hep onunla ilgilenmemi istiyor

Slm kızlar böbrek ağrısı cekiyorum budefadaa idrar testi ve usg yazmis doktor yaptircam ama arabamı eşim satti..minibüsle gitmek.gozume geliyor uzak çünkü..nasıl yapacam bilmiyorum
Geçmiş olsun sağ böbrek mi canım? Bende iki hafta önce yaşadım çok şiddetliydi ama ne idrarımda bişey çıktı ne de sancı yapacak kadar genişleme görüldü böbreklerimde çok şükür iki gün sonra geçti çıldıracak gibiydim ağrıdan

Gül hastalığı olan arkadaşlar nemlendirici ne kullanıyorsunuz....benimki de bu aralar arttı kullandığım da etki etmiyor artık

Ya bu gül hastalığı yuvarlak kırmızı leke değil mi? Benim de iki göğsümün arasında çıktı. Göğsümün birinin dibinde. Kalıcı leke bırakıyor mu?

Saol cnm hem.sag hem sol ama sağın ağrısı daha şiddetli..insaAllah benimkide temiz çıkar korkuyorum açıkçası

Kızlar enfeksiyon var diye deli oldum. Ne kadar üzüldüm sağlık ocağındaki test ile doktoruma gittim doktorum test tuhaf dedi lökosit 14 epitel 50 idi. Yenileyelim dedi. Yeniledik lökosit 0 sağlık ocaklarının kaplarına sakın güvenmeyin. Ben de yanma yok birşey yoktu. Şaşırmıştım.

Bende bugun saglik ocagindan sonuc aldim enfeksiyon yok dedi ama kasiklarimda arada agri oluyo bir hafta sonra hastaneden alcam sonuclari bakalim

Greensey evet prospanı bebeklere veriyorlar. Kızıma kullanıyorum hasta oldukça. Bitkisel zararsız bir ilaç

Pn
Onlarida deniorm evdeyken falan ama iste pratik oluyo sbhn karanlgnda ise gdioz hcbse hosgelmio ztn..allah sana da yardm etsn zor vallahi

Kızın bırakıyor mu seni? Benimki 2.5 yaşında imkanı yok uyumama izin vermez. Anneee niye uyuyosun ki kalksana diye başımın etini yer. Hep onunla ilgilenmemi istiyor
Ay o donemleri. Atlattk sukur 5 yssnda okula gdio ya aksm gelio ders yapio resm yapio babasiyla ugrsio oda yorgun oluyo ztn uyuyo sonra oda halimi goruyo ya aciyo bana yaa kiz evlat baska valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…