Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kiz bebek annelerine :hastane cikisini nerden aldiniz internetten alip memnun kaldiginiz varmi kizima alayim artik cantamizi falan dolduralim artik
Canım ben enucuzbebekmarket.com dan alışveriş yaptım genelde hem çok ucuz hem baya kaliteliydi

Ayni sey bnde de var bogazm yaniyor kuruyor giciklik var bgun kontrolm vardi doktorm dut pekmezini ve tereyagini bi cezvede kaynat iliyinca ic iyi gelir dedi eve gdince hemn deniycm

Ayni sey bnde de var bogazm yaniyor kuruyor giciklik var bgun kontrolm vardi doktorm dut pekmezini ve tereyagini bi cezvede kaynat iliyinca ic iyi gelir dedi eve gdince hemn deniycm

Ayyy ne güzel yazmışsınız bebeğe bi zararı olmadığını 3567789. Ağızdan duymak beni aşırı mutlu edyo işte böyle tecrübelere ihtiyacım var allah razı olsun.tşk ederim. Şu an dr dan geliyorum. Ağızdan kortizon verdi dozu düşürerek 7 gün yarın başlıcam. Bi de beyin mr çektirxem yarın sabah 3. Kez tekrarladığı için. Sizde ne kadar sürede iyileşti?

Ben de keci boynuzu pekmezi ve arada zeytinyagi iciyorum bogazimi yumusattigini farkettim ama öksürük geçmiyor sabaha karsı baslıyor sonra uyuyamıyorum

Benim de tamamen kapatmış çok aşagıda duruyor anlamadım ama 36 haftalık doğuma alıcam dedi rahmimde bide perde varmış doğum da belli olucak ama rahmimide alabilir
insaAllah geçer yukarı çıkar plasentan 1 doktorda kalma bence ara ara başka doktorada git

Birde sirt ustu yatinca benimki kendini yamultuyor gobek deligim bile aciyor.
Ben sirtustu yattigimda hep icerden dövülüyorum hissi yasiyorum surekli vuruyor benimki galiba oyle yatinca karnım yayiliyor ve onu sıkıstrıyor o da yer acmak adina cirpiniyor gibi bu yuzden ya sağıma ya soluma yatmaya calisiyorum
Ben de keci boynuzu pekmezi ve arada zeytinyagi iciyorum bogazimi yumusattigini farkettim ama öksürük geçmiyor sabaha karsı baslıyor sonra uyuyamıyorum
Uc dort gundur ben de boyleyim uykusuzluk kafa yapmaya basladi artik asla uyutmuyor bu oksuruk bu yuzden bugun doktora gittik tekrar oksuruk surubu verdi takviye edici birsey birde balgam sokturucu yazmis suda eritilen bir tablet

Kizlar siddetli oksuruk sikayetiyle tekrar doktora gittim bugun bitkisel bir surup ve suda cozunen balgam sokturucu Nac600 adinda bir tablet yazmis bu tableti hamileyken kullanan var mi aranizda? Prospektusunde anneye ve bebege olan etkileri bilinmiyor yaziyor pek icime sinmedi

Bol limon sıkıp içine bolca tuz koyup gargara yapmayı denedin mi?
Benim öksürüğümü epey yumuşatmıştı.
Hatta varsa azıcık da beyaz sirke ki mikropları öldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…