Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ya bu gül hastalığı yuvarlak kırmızı leke değil mi? Benim de iki göğsümün arasında çıktı. Göğsümün birinin dibinde. Kalıcı leke bırakıyor mu?
Benim yüzümde Ama vücutta da çıkıyormuş...bildiğim kadarıyla malesef tamamen geçmiyor ileri seviyesinde lazer diyor Dr lar

Benim öksürük sabahları balgamlı açıkçası ben de balgam atamıyorum malesef. Genelde asist in Şasesi var onu veriyorlar gebelere. Doktora gore degisiyor bazilari hicbisey vermiyor ben de geniz akıntısı ve burun tikanikligi uyutmuyor diye oglumun alerji ilaci vardi ondan aldim bi tane dun uyudum şükür. Butun ilaclarda uyarı olarak yazıyorlar yasal mecburiyet hicbirinin kesin zararlı oldugunu bilmiyoruz.

Gunaydinlar firtina gecmek bilmedi yarabbim nasil bisey bu.avusturalya daki yangin durmuyor 500 milyon hayvan ölmüs anlasilan dunyanin sonu gelmis rabbim sonumuzu hayir etsin yavrularimiza nasil bir dunya bırakacagızmoralim cok bozuk ve uzgunum.

Evimin duvarından su geliyor benim de battaniye serdim parkeler gitmesin diye üstelik 1 ay önce taşındım. Boyam yeni parkem yeni eşim diyor ki üzme kendini bak bebek üzülür

Günaydın yavru kuşlar . Sonunda beklenen gün geldi çattı. Plasentam yukarı çıkmış mı? Bebek gerçekten ne durumda? Her şey yolunda mı? Kafamdaki bütün sorular bugün cevap bulacak. Çünkü bu akşam detaylı ultrason günü. çoğumuz bugün doktora gidiyormuşuz ne güzel. Haberlerle dolup taşacak burası. Umarım hep iyi haberler gelir. Dualarım hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…