Bol limon sıkıp içine bolca tuz koyup gargara yapmayı denedin mi?
Benim öksürüğümü epey yumuşatmıştı.
Hatta varsa azıcık da beyaz sirke ki mikropları öldürsün.
İnanmazsin demedigim sey kalmadi ben de limona tuz serpip bogazima sıkıyorum gunde birkac kez. Bir turlu gecmedi hatta artik karnım aciyo oksurmekten bir de bebegi surekli hoplatiyorum ona da uzuluyorum (((
Öksürükle boğuşanlara geçmiş olsun bende de başladı gece zor uyudum boğazım alev alev inşallah ilerlemez eşim çok ağır grip geçirdi insan buna şükrediyor
Kizlar siddetli oksuruk sikayetiyle tekrar doktora gittim bugun bitkisel bir surup ve suda cozunen balgam sokturucu Nac600 adinda bir tablet yazmis bu tableti hamileyken kullanan var mi aranizda? Prospektusunde anneye ve bebege olan etkileri bilinmiyor yaziyor pek icime sinmedi
Hamile değildim o Nac600 ü kullandığımda inan öksürüğünü daha çok artırıyor. Bronşlardaki balgamı hareketlendirdiği için. Çok balgam şikayetin yoksa pek tavsiye etmem onu açıkçası. Prospan diye bir şurup var bitkisel o da, o mükemmel bir şey sarmaşık bitkisi özü. Verdikleri ilaçlar fayda etmezse onu da sor bir istersen. Çok geçmiş olsun bu arada.
Ayyy ne güzel yazmışsınız bebeğe bi zararı olmadığını 3567789. Ağızdan duymak beni aşırı mutlu edyo işte böyle tecrübelere ihtiyacım var allah razı olsun.tşk ederim. Şu an dr dan geliyorum. Ağızdan kortizon verdi dozu düşürerek 7 gün yarın başlıcam. Bi de beyin mr çektirxem yarın sabah 3. Kez tekrarladığı için. Sizde ne kadar sürede iyileşti?
Yaklaşık 2_3 ayda eski halime geri döndüm ama1 ayı fizik tedavi ile geçti. Yüzüme elle masaj ve elektrotlarla kas çalışması yaptılar. Çok şükür iz kalmadı 2sindede. Zaten 2inciyi anladım ve 2 günde 4 doktora gidip yüz felci oluyorum dedim anlamadılar. Kortizondan korkma,aksine bebeğini besleyecektir diye düşünüyorum. Benim de mr larım temizdi ama kulak arkasından rüzgar aldığımı düşünüyolar,en ufak rüzgarda bile hatta yazın bile fularsız gezmememi söylediler. Bolca sakız çiğne, ağzında uzun uzun su çalkala, kortizon alacaksın sakım ama sakın tuz tüketme,yüzün vücudun şişer. 0 tuz mümkünse. Allahım şifa versin kuzum
Lcw tek kalanlarinda kirmizi etiket gzl indirim oluyor.
Sık sık bakmak lazim.
Nohut battaniyeler nette bile 45-50tl.
Lcw 29.90 a aldim.
Müslin ortude 19.90 idi.
2li zibin aldim yine tek kalanlardan 9.90a
Hamile değildim o Nac600 ü kullandığımda inan öksürüğünü daha çok artırıyor. Bronşlardaki balgamı hareketlendirdiği için. Çok balgam şikayetin yoksa pek tavsiye etmem onu açıkçası. Prospan diye bir şurup var bitkisel o da, o mükemmel bir şey sarmaşık bitkisi özü. Verdikleri ilaçlar fayda etmezse onu da sor bir istersen. Çok geçmiş olsun bu arada.
Asla balgam cikartamiyorum zaten bu yuzden de bitmiyor öksürük yutkundugum yerde ve gogus tahtamda sanki agirlik varmis gibi baski var yani biseyler var sanki ama cikmiyor. Prospan suruptan evde vardi kardesim de benimle ayni zamanda hasta oldugundan o kullandi bi de guvenemedim hamilelikte kullaniliyor mu diye ama o suan benden daha iyi galiba iyi geldi ona
Asla balgam cikartamiyorum zaten bu yuzden de bitmiyor öksürük yutkundugum yerde ve gogus tahtamda sanki agirlik varmis gibi baski var yani biseyler var sanki ama cikmiyor. Prospan suruptan evde vardi kardesim de benimle ayni zamanda hasta oldugundan o kullandi bi de guvenemedim hamilelikte kullaniliyor mu diye ama o suan benden daha iyi galiba iyi geldi ona
Şimdi nette baktım prospan hakkında gebelik kategorisi hakkında hiç bir yorum yapılmamış inşallah hemen geçer iyileşirsin Öksürük sinir bozucu oluyor bir süre sonra
Ayni sey bnde de var bogazm yaniyor kuruyor giciklik var bgun kontrolm vardi doktorm dut pekmezini ve tereyagini bi cezvede kaynat iliyinca ic iyi gelir dedi eve gdince hemn deniycm
Ay ben de geçen hafta öyleydim ik gündür burun akıntısı yüzünden burnum yara oldu başım ağrıyor.. Rapor alıp yatasım var ama evde durmak bilmeyen oğlum da var. Umarım biter artık fena soğuk zaten hava.