Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Nekadar suruyor bu ultrason ve sadece ultrasonla bakiliyor sanirim baska test var mi?
Benim haftaya carsamba
Bebeğin hareketlilik durumuna bağlı değişiyor. Benim 30 dk sürdü. Sadece ultrasonla bakılıyor. Beyin, kalp, iç organları, el ve kol kemikleri, parmak sayıları, damak oluşumu gibi bir çok yapıya bakılıyor.

Haftada bir 1 ampul fazla degil mi. Benim 10nun altinda degerim ayda yarım ampul 2 ayda toplam 1 ampul olacak sekilde verdi doktorum.
Değer aralıkları çok geniş ve şu an bebekle paylaştığım için anca toparlayacağını söyledi ki ben daha öncede kullanmıştım öyle abartı yükselmiyor. Mesela şu an 16 ya benimki bu 3 dozdan sonra 30-35 e falan çıkıyor anca yani

Selam kızlar bizde az önce çıktık kızım tosun gibi maşallah sağlıklı. Anası biraz problemli plasentam marjinal previa dendi yani rahim Ucu ağzına yakın ama kapatmıyor onu bi problem olarak görmedi doktor rahim ağzı uzunluğum 30 mm göründü kendi doktorunuz vajinal ultrasonla baksın dedi serklaj yapılıyormuş 25 olanlara açıkçası üzüldüm ve endişelendim çok mu düşük ölçüsü

minnoşlar hadi bana minnoş tavsiyelerde bulunun. Çatlak kremi&yağı gibi şeylere ihtiyacım var kaşınıyorum ya bu bi işaret olmalı

Arkdaslar bişey sorucam...şimdi.ayrintili ultrason kaç boyutlu benim.doktotum usg.5 boyutlu yinede gönderdi.beni randevu alamadım çok dolu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…