Bebeğin hareketlilik durumuna bağlı değişiyor. Benim 30 dk sürdü. Sadece ultrasonla bakılıyor. Beyin, kalp, iç organları, el ve kol kemikleri, parmak sayıları, damak oluşumu gibi bir çok yapıya bakılıyor.
Değer aralıkları çok geniş ve şu an bebekle paylaştığım için anca toparlayacağını söyledi ki ben daha öncede kullanmıştım öyle abartı yükselmiyor. Mesela şu an 16 ya benimki bu 3 dozdan sonra 30-35 e falan çıkıyor anca yani
Arkadaslar ciktim simdi cok sukur hersey yolunda da dedi. Dualariniz donup dolasip sizleride bulsun insallah guzel haberlerle dönün. Ay cok seviyorum sizi
Arkadaslar ciktim simdi cok sukur hersey yolunda da dedi. Dualariniz donup dolasip sizleride bulsun insallah guzel haberlerle dönün. Ay cok seviyorum sizi
Selam kızlar bizde az önce çıktık kızım tosun gibi maşallah sağlıklı. Anası biraz problemli plasentam marjinal previa dendi yani rahim Ucu ağzına yakın ama kapatmıyor onu bi problem olarak görmedi doktor rahim ağzı uzunluğum 30 mm göründü kendi doktorunuz vajinal ultrasonla baksın dedi serklaj yapılıyormuş 25 olanlara açıkçası üzüldüm ve endişelendim çok mu düşük ölçüsü