Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evimin duvarından su geliyor benim de battaniye serdim parkeler gitmesin diye üstelik 1 ay önce taşındım. Boyam yeni parkem yeni eşim diyor ki üzme kendini bak bebek üzülür
Geçmiş olsun canım. Üzme canını. Şu fırtına da bitsin artık gerçekten. Avustralya’daki olaylara da canım çok sıkılıyor. Zavallı hayvancıklar

merhaba kızlar nasılsınız
bu mayıs annelerinde 2 grup mu var ben anlayamadım

kızlar sonuçlarım çıkmış yeniden antibiyotik kullanmam llazımmış bıktım ya çocuk 2 haftadır tek antibiyotikle besleniyo

kızlar sonuçlarım çıkmış yeniden antibiyotik kullanmam llazımmış bıktım ya çocuk 2 haftadır tek antibiyotikle besleniyo
Olsun sağlıklı olsun da. Ben iğne olmuştum progestanı da oluyordum o ara oturamıyordum bile şükür geçti doktorum o dönem ilaç versem etkisi az olur iğne vereyim çabuk atlat dedi. 3 gün 6 iğne oldum novesef mi neydi. 3. Gün son iğneden sonra gittim tahlili tekrar etti enfeksiyon yok dedi

Evimin duvarından su geliyor benim de battaniye serdim parkeler gitmesin diye üstelik 1 ay önce taşındım. Boyam yeni parkem yeni eşim diyor ki üzme kendini bak bebek üzülür
Allah kolaylik versin cnm

bende iğne istiyim barı geçsin artık progestan bende kullanıyorum ama fitil olarak kulalnamadım içiyorum

Bu firtina benide tirsitmaya basladi.
Ev en ust 10.kat
Etraf acik surekli ruzgar uğultu yagmur ne cam aciliyor ne evden cikabiliyorum.
Cok sıkıldım evde.
Ürkutucu gece sabah hic durmadi mubarek.

Benim kız 1 gün cok sakin 1 gün hic durmuyor.
Bu ara onu gozlemledim.
Yoruluyor demek o gün ertesi gune enerjisi kalmiyor

Her gun yumurta,kuruyemis,meyve,yogurt bunlara ozellikle dikkat ediyorum canim istemiyor bazen zorla yiyorum vitamin olsun.
Brokoli alicam cikabilirsem bi ara.
Canim turp istemisti gecen limon sıkıp yedip o da baya faydali C vitamini falan acisindan.

Bugün doktora gidecek arkadaşlarım hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah Benimde ayrıntılı usg’m vardı bugün çok şükür haberler iyi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Nekadar suruyor bu ultrason ve sadece ultrasonla bakiliyor sanirim baska test var mi?
Benim haftaya carsamba

Bu ne sessizlik yaaaaaaaaaaaaa gören duyanda sizi hamile zanneder.. kendinize gelinizzzzzz gençlerrrrrrrr

Nekadar suruyor bu ultrason ve sadece ultrasonla bakiliyor sanirim baska test var mi?
Benim haftaya carsamba
Benimki yarim saat kadar birseydi geneli siyah beyaz bakti sadece yuzunu renklendrdi cogu zamani organlara bakti inceledi tek tek bu yuzden memnun kaldim ben onemli olan sagligi sonucta bir adet resim birde cd verdiler 5 resim 1 video var icinde

Ben turp yiyince 9 aylık gibi şişmiştim Bi daha da yemem çok gazım var zaten

bende iğne istiyim barı geçsin artık progestan bende kullanıyorum ama fitil olarak kulalnamadım içiyorum
Ben o dönem hem hapını hem iğnesini oluyordum onun iğnesi da çok etkili vurduktan sonra vurulan yer yumru oluyor. Diğer antibiyotik iğneler felaket yakıyor. Ama geçmediyse iğne iste hep içinde korku olacağına

Benimde 12. Kat sorma cam uğultusundan uyuyamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…