Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar geçen hafta sık idrara çıkma kokulu sarı akıntı fazladan renksiz sıvı gelmesi şikayetleriyle dr gittim tahlil yaptı enfeksiyon çıkmadı ama az su içmişsin değer sınırda o yüzden 3-4 lt su iç dedi. Bende biraz su içmeyi unuttugumun farkımdaydım ama tahmin etmedim bu kadar. İhmâl etmeyin kızlar

Benim de akıntim var
Galiba bir de mantar oldum
Yanma ,kaşıntı ve kızarıklık da var
Perswmbw ayrintiliya gidinve doktiruma soracagim bakalım..
Bu arada B12 im düşük ,d vitaminim sınırda çıkmış aile hekimim elevit yazdı
Aslında previt positive kullanıyorum dedim,bir gün onu bir gün bunu içersin dedi.

aynı bende senin gibiyim tahlil vermiştin enfeksiyon dedi whatsapta yarın gitcem antibiyotik yazcakmış

minnoşlar hadi bana minnoş tavsiyelerde bulunun. Çatlak kremi&yağı gibi şeylere ihtiyacım var kaşınıyorum ya bu bi işaret olmalı
Lierac var bende ama az kullanıyorum banyo yapınca en son bebe yağı sürüp şu döküyorum güzel nemleniyo öyle

mucizelazim ben de ilk hamileligimde lierac
Ve yağ karisimi Kullandım aktardan alıp ama catladim yine de bunda da bebeyagi kullanmayı düşünüyorum
Kasinmaya başladıysa çatlama ihtimalli yüksek
Mutlaka bir şeyler kullan nemlendirmek için ama bazen kullansan da catliyorsin benim gibi

4 kilo aldım nasil sizce 6 ay için idealmi 5. Ayıma kadar 1 kilo almıştım . 6. Ayima girdim son 1 ayda 3 kilo aldım normalmi bu yaaa
Normal4 günde 1 kilo almışım nerdeysebundan sonra kilo alımı hizlanıyor,harekette edemedim kilo olarak eklendi

bende 9 ay lierac kullandım biooil kullandım ama çatladım frei oil varmış oda iyi diyolar

ay kızlar benim demir depolarım boşalmış takviye almam lazım
ilaç dışında kuru üzümle falan bişeyler yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…