Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Detaylı ultrasondan çıktım elhamdulillah her şey yolundaymış. Bi özledim oy mayıs gelse de doğsa da sevsek doktora soruyorum çok mu tatlı bana mı öyle geliyo
Ben hala beklemedeyim 13.50de olan randevum bu saat oldu hala bekliorum devlet hastanesine düşme yeter ki sen özelde mi yaptrdin devlettekiler 4 boyut fotosunu verio mu bekle bekle skldm yaaa

Kizlar benim oglanlarin besigi var ama tasinirken kirilmisti yeni besik.almak istiyorum park yatak kulanan varmi varsa model cibinlik takiliyormu sallaniyormu bilgi verirseniz sevinirimmm

erkek anneleri hastane çıkışı aldınızmı ya çok çirkin erkek kıyafetleri kızıma ne güzel şeyler alıyodum buna daha 1 şey beğenip alamadım

kızlar benim de sepet beşiğim var, oda takımıyla hediye etmişlerdi. Uyku seti de dahil, hiç açılmamış. ihtiyacı olana çok cüzi bir fiyata vermeyi düşünüyorum.

erkek anneleri hastane çıkışı aldınızmı ya çok çirkin erkek kıyafetleri kızıma ne güzel şeyler alıyodum buna daha 1 şey beğenip alamadım
ben ilk çocuğumda almıştım 2 takım. istanbulda havuzlu han a gitmiştim ama kız bebekler gibi albenili değil tabi. ama hastanede bebeğe hep hastanenin kendi kıyafetlerini giydirmişlerdi. bunda da alırım hastane çıkışı ama dediğin gibi güzel takımlar pek yok

havuzluhanı duydum çok uygyn güzel diye toplu alışverişte uğramak lazım aslında

Ben hala beklemedeyim 13.50de olan randevum bu saat oldu hala bekliorum devlet hastanesine düşme yeter ki sen özelde mi yaptrdin devlettekiler 4 boyut fotosunu verio mu bekle bekle skldm yaaa
Bugün özele gittim yarın da şehir hast gidicem, çok beklettiler seni neden öyle oldu ki.
Bugün baktık biraz amanın masmavi pespembe şeyleri hiç sevmem, daha soft tatlış bişey istiyorum internetten bakarız dedim eşime. Bebitof markası güzel bi bak istersen.

Kizlar sirt agrilariniz basladi mi? Ben de 4gundur falan var ozellikle sol arka kaburgalarimda hissediyorum sanki saatlerce ayakta bulasik yikamisim da oyle bir agri acaba hamilelikten mi yoksa ben mi ters bir hareket yaptim anlamadim

bakıyım bi saol kuzum

kızlar hastanede doğum sonrası resim için sabahlık falan alcakmısınız internette lohusa kıyafetleri sabahlıkları varya gelinlik gibi onlar hastanedemi giyilir yoksa mevlütte falanmı

bütün bunların sebebi ikiz gebelik. vucud bebekleri yabancı bir madde olarak görüyormuş ve atmaya çalışıyormuş puff diye bi hastalık hamilelikte olan ve doğumla geçen veya doğumdan 1 ay sonra geçen bir hastalık

ama bebişleri kucagına alınca herşeye degermiş diyo insan
hamile kemerini bende 25 hafta gibi kullanmaya başlamıştım dışarda gezerken hastaneye giderken kurtarıcı oluyor yanlız yatarken çıkartman gerekiyor
ama herşeye ragmen ikiz annesi olmak paha biçilemez bir duygu akşam işten gelince ikisi bi yandan yanagıma öpücük koyuyor ya dünya benim oluyor

kızlar hastanede doğum sonrası resim için sabahlık falan alcakmısınız internette lohusa kıyafetleri sabahlıkları varya gelinlik gibi onlar hastanedemi giyilir yoksa mevlütte falanmı
Benim nişan bohçamın içinde vardı canım onları giyeceğim sağolsun beni büyük beden hayal ettiklerinden aldıklarını giyememiştim

Ay yamacimda olaydin da sarmaşaydim sana

Anladim canim. Hic duymadim o hastaligi. Hayret.. saglikla gelsinler de Allah kolaylik versin butun annelere. Daha görmeden sevgileri yuregimizde. Analik ne zor

ben yaşadıklarımı yazdım arkadaşı üzmek için yazmadım ikiz gebelikte olabiliyor diye yazdım ama her bünye bir değil benim bünyem bebekleri yabancı bir madde olarak algılamış ondan olmuş instagramda ikiz üçüz dörtüz gebelik grubunda da benim durumumu yaşayan bir çok kişi var ama yaşamayan da çok sadece böyle bişeyde doktorlar çok korkutuyor aklında olsun karşılaşırsa diye yazdım üzmek değildi amacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…