Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Gözün aydın cnm

Arkadaşlar merhaba , ben Şubat annelerindeydim ,
Etken doğum yaptım , yedi aylık doğdu benim yavrum , küvezde kaldık zor günler atlattık , şimdi yanımda şükürler olsun , sağlıkla sizler de alın inşallah kucaklarınıza ,
Diyeceğim o ki , ben 2. Şişe lierac çatlak kremimi yeni almıştım ,
400 ml ,
bir defa kullanmak nasip oldu yeni kutuyu,
bir buçuk ay civarı oldu ben o kutıyu açalı , bu topikte işe yarayacağını düşündüm ve gerçekten ihtiyacı olan birinin bana yazmasını istiyorum , karşı kargo ödemeli olarak yollamak istiyorum ihtiyacı olan birine , Ankara’da oturuyorum elden de alabilirsiniz benden

Hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın,evladınıza yeni hayatında sağlık diliyorum huzurla büyüsün inşallah.

Kahverengi lekelenmeler çok korkutucu degil bildigim kadarıyla kırmızı pembeden daha cok cekiniliyor. Agir kaldirdiysan temizlik yaptiysan ya da iliski sonrasi gunlerde olabiliyor. Yine de dinlen iliski olmasın demisler zaten dikkatli ol canım endiselenme stres daha zararlı.

Ben yaşamadım ama bişey olmaz dinlen Protestan da vermiş doktor dikkat et bol bol uzan dinlen
Rabbim sana ve bebeğine saglık versin dr beni çok korkuttu ogünden sonra o lekelenmem olmadi şuan her saat kontrol ediyorum inşallah bisey yoktur evde 3 gunde maf olmus durumda ben hasta olunca evde hasta oluyo sanki 1 aydir temislik yapilmamis gb ama haklisin ellemicem birtek yemek yapiyorum onada mecburum ac kalmamak icin yoksa onuda yapmam

Lekelenmeden 6 gun once kontrolum vardi dr ilişkide sıkıntı yok kanaman felan yoksa olsun dedi ne bileyim boyle olacagini bilsem hic yapmam zaten rabbim korusun insallah

İkizlerde toplam 10 kilo mu aldinnn
Ama nedenn
doktor çok fazla kilo almamı istemedi doğum zor olur astımım var fazla kilo seni zorlar diyabet olma riskin çok olur ikiz gebelikte tek bebek hormonu değil 2 bebek hormon üretiyor vb. her kilo alışımda doktordan azar yiyodum her cıktıgımda moral bozuklugu ile aglayarak cıkıyordum şimdi düşünüyorumda adam çok haklıymış tamam adam işinde çok iyi ama hamileyken morale ihtiyaç duyuyor insan haklı da söylese batıyor bunda doktoru değiştirdim. kiloyu takmıyor bu doktor

Yorumun icin cok saol bana igne vermedi gunde bir fitil kullan dedi insallah yeterlidir

Anladim canim, problem yasamadiysan en iysiini yapmis tabi doktor. Sen hamilelikte zayiflamissin valla. Benim doktorumda en az 14 alicaksin dedi. Ama cok kilo zor dogum bunu da unutma dedi. Bende simdilik 9 kilo aldimhayatimda ilk defa 58 gördum inanamiyorumyarin kontrol var. Ne dicek bilemiyorum tabi
Sizin dogum ne zaman oldu nasil oldu bidee göbek noluyo herkes diyoki aşagiya dogru sarkiyomus artik bunu duydum korkudan agzima lokma gotururken 10 kez dusunuyorum gerci dusunsemde 10. Dusunceden sonra yiyorum ama olsun

Kızlar yine bir soruyla karşı karşıyayım.

Ya ben yemek yiyince belim yan taraflarım öyle bir geriliyor ki sanki yırtılacak. Öyle bir gerginlik ama göbek altımda bebeğin olduğu yerde bir sorun yok yanda kaburgalarımın orada. Yemek yemezsem daha rahatım. Hatta tuvalete çıkınca da rahatlıyorum Göbeğim bi anda çıktı benim ondan mı acaba .
Karnım sert değil ama yanlarım çok gergin. Lierac bebek yağı devamlı sürüyorum.

Cevappp veriyorummm, yemek yeme

Amin canım amin Rabbim sana ve tüm hamilelere sağlık sıhhat versin. Zamanında, sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Doktorların boş anına mı denk geliyor ne oluyorsa bazen çok patavatsız oluyorlar bozmamaya çalış sen moralini. Yemek yaparkende aman dikkat et yavaş çekimde yaşıyorum inan ben 4 haftadır. Sakın uzanma yükseklere doktorum bana bunu tembih etmişti. Tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…