Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Alınan kilo bugün itibariyle 400 Gr yemeyi de kesersem çocuk aç kalır aç

Ohhh aferin sana,kilo almıyorum diye üzülme sakın,daha önce de üzüldüğünü yazmıştın elalemin lafıyla hatırlıyorum. Yavrular büyümenin yolunu buluyolar çokça ceviz peynir süt ve su tüket bu ona yeter bence (bilimsel olmayan öneridir)

Günaydın annişkolar günüm var bugün dün ve bugün çok hareket etmeme rağmen öyle yoruldum ki bildiğiniz bittim. Karnım uğuşuk gibi normal mi? Allah çalışan arkadaşlarımın yardımcısı olsun

benim 35+3 de oldu 28 haftada puff oldum ve devamlı kaşındım vucud bebeği reddediyormuş çogunlukla ikiz gebelikte ve erkek bebekte oluyormuş ilaç kullanmadım 35 e kadar dayandım ama öyle bi hal almıştım ki ayaklarım mosmor ve su topluyor şişmeyi söylemiyorum şişme ayaklar bacaklar patlayacak haldeydi onları hergün neşterle suyunu akıtıyorduk pansuman yapıyorduk doktor öğretmişti hergün hastaneye gitmek çok zordu merdiven inip çıkmak doktor halime acıyordu artık ama yine de dayandım kortizon verelim dediler ama zararı vardı bebeklere önce sen dedi doktorum bende önce bebeklerim dedim almadım su değince sanki bıçakla parçalıyorlar gibi acı oluyordu 2 aya yakın uyku uyuyamadım acıdan kaşıntıdan 35 de de benim isteğimle olmadı doğum bu süreçte avm tuvaletinden kaptım sanırım enfeksiyon kapmışım ve plesantanın çürümesine sebeb oldugu için bebegi kaybetme riski çok yüksek oldugundan zorunlu erken doğuma alındım

bu arada karnım top gibiydi birde ben hamile kemeri kullandım çok rahat ediyorsun karnı yukarı kaldırdıgından daha rahat oluyor doktora sormuştum kullan rahat edersin demişti

Kizlar kim haber verdiyse unuttum.am teşekkür ederim kendisine
Normalde asla girmezdim. Suwene pahali diye ama dün girdim.ve 62 ye filan aldım bunun beyazindan.etiketi 200 küsür.2xl aldım kilomu siz hayal edin.xl üstüme tam oldu .kilo alıp,göbek buyuynce olmaz deyip bir büyüğünü aldım.internette neden yoktu ama mağazalarda var
Hatta askıda yoktu içerdn getirdi

gecmis olsun cnm dikkat et bu ara.cok.yorma kendini
Kk bu yuzden seviyorum böyle düsunceli insanlar var cok tesekkur ederiz.cok guzel bir dusunce. Gecmis olsun sukur yavrunuz cikmis yaninizda rabbim.uzun sağlıklı bir ömur versin.

Zaten peynir yemeyi seviyorum. Ceviz yiyorum kuru dut kayısı yiyorum işte 2 öğün. Bakalım cumartesi bebiş kilo almış mı göreceğiz inş fırça yemem

gecmis olsun cnm dikkat et bu ara.cok.yorma kendini

Kk bu yuzden seviyorum böyle düsunceli insanlar var cok tesekkur ederiz.cok guzel bir dusunce. Gecmis olsun sukur yavrunuz cikmis yaninizda rabbim.uzun sağlıklı bir ömur versin.
Çok teşekkür ederim
Hepinize sağlıkla nasip olsun inşallah

Ben haber vermiştim bi duanı alırım artık kaçamazsın.

Ay cok zor seyler yasamissin. Butun bunlarin sebebi şeker miydi yoksa ikiz gebelik mi. Ay suan cok korktum kemeri ilk defa duyuyorum bakiyim bari bende ona. Benim göbek simdilik rahatsiz etmiyor cok sukur ama bundan sonra zaten buyume zorlanma cok hizli ilerliyomus galiba. Nolacak bilemiyorumm

Şşştt herkesin bünyesi vücudu bir mi yahu,neden stres yapıyosun? İkizler diye sana da olacak değil ya,arkadaşımızın niyetinden asla şüphem yok ama böyle uç şeyleri yazmasak daha iyi sanki,insanız etkileniyoruz.

Peynir yediririm sana bak,stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…