Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Anladim canim. Hic duymadim o hastaligi. Hayret.. saglikla gelsinler de Allah kolaylik versin butun annelere. Daha görmeden sevgileri yuregimizde. Analik ne zor

birde geldiklerinde ilk ağlamalarını duydugunda gör sevgiyi çok şanslısın bunu unutma ikiz annesi olmak çok güzel bir duygu anne demeye başlayınca daha iyi anlayacaksın

Tabiki amacınızdan zerrre şüphem yok,öyle düşünmeyin. Bunu diğer mesajımda da yazdım. Gelmiş geçmiş çok şükür, allah sağlıklı bir ömür nasip etsin yavrularınıza

Cok sukur detayliyida atlattik.
Poncik cok iyi, keyfi yerinde eli alninda dusunceli kizim benim simdiden dusunuyor
bagdas kurmus.
Yanaklari falan tombis ozellikle yanak cikintisini gosterdi perinatolog suna bak diye yanakli tombis falan bu dedi.
Hersey normalmis.
Kendi dr. da hersey guzel bir dahaki ay gorusuruz dedi.

Ben memnun kaldim yarim saat falan inceledi.
Tek tek uvuzlarini gosterdi.
Bobrek, mesanesi hatta mesanesi dolu dedi
Anneme bile ayrintili anlatti guzeldi.

Darısı başımıza inş benim cumartesi kontrolüm var sonra detaylı için gün alacağız. Büyük ihtimal önümüzdeki hafta olur.

Park yatağın markası peg prego olsa gerek bizimki mavisi oğlum 20 aydır kullanıyor maşallah yeni gibi sağlam şimdi ona montessori tarzı yatak sipariş ettim kızım da park yatakta yatacak Allah ın izniyle gerçekten çok kullanışlı

erkek anneleri hastane çıkışı aldınızmı ya çok çirkin erkek kıyafetleri kızıma ne güzel şeyler alıyodum buna daha 1 şey beğenip alamadım
iki oglumdada esim cinsiyeti ogrenir ogrenmez fb li almisti.secenek cok yok erkekte malesef.

Geçmiş olsun diyet kolay,allah daha kötü sıkıntılar vermesin inşallah. Tez zamanda normale döner değerlerin umarım
Sağol canım inşallah bugün yemekten 1,5 saat sonra ölçüm yaptım 125 çıktı dikkat ediyorum

erkek anneleri hastane çıkışı aldınızmı ya çok çirkin erkek kıyafetleri kızıma ne güzel şeyler alıyodum buna daha 1 şey beğenip alamadım
Hiç bişey daha alamadım ki abiden kalan da var oyuzden biraz daha rahatım sanırım...zaten pek seçenek te yokki

1 ay bekledim 5 dakka yalandan baktı normal ultrasonda bakar gibi iiyi skntı gozukmuyo dedi benim bildiğim ayrintili yarim saat surermiş foto bile vermedi iki saat sira bekledim bok gbi biyer doktorda 3ü birarada kahvenin muhabbetini ediyo sekreterle

Canım N natalia06 da gidip memnun kalmadı. Ben de yarın gidicem ama bugün de gittim biliyorsun. İçinin rahat etmesi için başka bir yere daha git istersen sonuçta hala o haftaların içindeyiz.

Kızlar alışverişi daha önce yazmıştım ben doğaçlama yapamıyorum. Listemi tekrar yazıyorum buraya belki birilerinin işine yarar.

Burun Temizleyici
Sudokrem
Islak mendil
Tırnak makası
Burun damlası
Ateş ölçer
Bebek bezi
Popo pamuğu
Ağız bezi
Emzik
Biberon
Biberon fırçası
Alt açma bezi
Müslin bez
Kalın battaniye
Park yatak
Küvet
Maşrapa
Sünger
Kova
Şampuan
Havlu
Fırça tarak
Deterjan
Nevresim takımı
Yastık
Yorgan
Sebamed bakım seti
Ana dizi

Patikli pantolon
Hastane çıkış seti
Şapka
Eldiven
Kolsuz zıbın
Kollu zıbın
Tulum
Çorap
İkili takım
Penye pantolon
Yelek

Emzirme sutyeni
Göğüs pompası
Lohusa pedi
Korse
Süt poşeti
Meme pedi
Gecelik
Bebek çantası

Bende aynisini yaşadım... dün

Canım N natalia06 da gidip memnun kalmadı. Ben de yarın gidicem ama bugün de gittim biliyorsun. İçinin rahat etmesi için başka bir yere daha git istersen sonuçta hala o haftaların içindeyiz.
Aynı kadına denk gelmişiz,ilk şok çok fena oldum,Aylin Özgün yazıyo raporda oğlum hasta ilgilenemedim onu şikayet etcem ,rahatsız biri olduğu kesin 24. haftada özele gitcem inşallah bu arada Gülhiz hanım nasıldı?nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…