Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Malum yoğun hastane böyle bi durumu herkes anlamıştır,hastalar kaydırılmiştır ama eskisi gibi olmaz ilgi azalır tabi

Malum yoğun hastane böyle bi durumu herkes anlamıştır,hastalar kaydırılmiştır ama eskisi gibi olmaz ilgi azalır tabi
Okadar randevu aldim insallah o gun gelince aa biz herkese cekmiyoruz deyip gondermezler biliyorsundur dr perinotoloji randevusu acmadan biz alamiyoruz

Yaptırcak sorun olur mu
Yaptırın en azından şekerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmiş olursunuz. Şekerden kaynaklı ise diyet ile kontrol altına alınabiliyor. Erkenden tedbirini almanız durumunda bir sıkımtı olmaz. Kötü düşünmeyin, şekeri yükseltecek yiyeceklerden bir miktar uzak durun. Nişastalı yiyecekler, hazır yiyecekleri gibi..

Okadar randevu aldim insallah o gun gelince aa biz herkese cekmiyoruz deyip gondermezler biliyorsundur dr perinotoloji randevusu acmadan biz alamiyoruz
Şansınıza iyi bir dr.denk gelir inşallah yoksa yönlendirilmeden herkesi kabul etmezler

Şansınıza iyi bir dr.denk gelir inşallah yoksa yönlendirilmeden herkesi kabul etmezler
Normalde dr um yonlendirdi saglik bakanligi uzerinden perinotolojiden randevu alabilmem icin o talep acti baska turlu alinmiyor zaten

Kizlaar hepinize iyi aksamlar konular birikmis girmeyeli agir bir sekilde domuz gribi oldum ve atlatmaya calisiyorum dua edin bana. 4 yasinda ki oglumda hastalandi cok zor
Oo cok gecmis olsun bu atalar buyik salgin var en cok ta hamileler domuz gribi olmus

I
Iyi yapmissiniz ne oldugunu bilmeden icilmez ki ilac kac haftaliksiniz

merhaba ben almak isterim Allah bebeginize saglik versin iyi gunler...

cok gecmis olsun
Aslinda gerek olmadikca hastaneye gitmemek lazim, toplu tasima, kapali mekanlar falan kullanmamak gerek.
Ellerimizde heryerle temas halinde sık sık yikamaliyiz.
Hamilede olunca insan extra dikkat istiyor korkuyor.
Bugun hastanenin wc kullandim mecbur ama inanin dokunmamak icin pecetelerle falan.
Ne hastaliklar var ne insanlar Allah muhafaza

Çok geçmiş olsun
Bir an önce toparlarsiniz umarım.
Cok teşekkürler. Umarim
Kesinlikle gecen hasta ziyaretine gittim heralde ordan kaptim bir daha tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…