Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

yavrucum çok geçmiş olsun

Ebebekten 20 liraya aldım dün çoraptan sonra ilk parçayı almış olduk.5 tane de badi aldım farklı bedenlerde 5 al 4 öde vardı Eki Görüntüle 2576846
Çok iyiymis şu e bebek e hafta sonu ben de gideyim. Boyle alt ust ayrı zıbın takımları cok kullanisli oluyor. Tulum zaten

Bahsettiginiz hastane esenler bagcilar gungorenin ortasinda bir hastane ve gelen hasta profili cogu alt ekonomi ve dusuk sosyo kulturel yapida insanlar. Haliyle engelli ve riskli gebelikler cok fazla. Bu gibi hastanelerde muhtemelen devlet politikası olarak zorunlu tutuluyordur diye dusunuyorum.

Umarim.gittigimde sana yapamayiz sadece riskli gebeliklere yapiyoruz deyip gondermez bosuna vakit kaybetmis olurum

Kızlaarrr az önce hastaneden geldik. Akşamüstü bi anda kasılmalarım olmaya ve çok sıklaşmaya başladı yarım saat içinde 8 kez olunca doktoruma yazdım. Aradı ve erken doğum riski hemen en yakın hastaneye dedi şükürler olsun serum ve ilaçla kasılmalarım geçti yoksa yatış yapılacaktı. Bu gidişle sanırım ilk ben doğurucam aklım gitti resmen! Ne olur dua edin bize de tekrarlamasın çok korkuyorum...

Ya bu nasıl hastalık bu kış yakamızı bırakmıyor. 15 gün faranjit cektim iyilestim 3 gun sonra bidaha geniz akintisi öksürük basladı. 5 yasinda oglum anaokulundan mi getiriyor anlamadım surekli hastayım yaa off sinirlerim bozuldu artık

Rabbim.seni ve bebegini korusun dikkat edin kalabalik.ortamlwra cikmayin bugun domuz gribi kaptigini duydugum 3.hamilesiniz

Allahimm en acilinden sifa versin. Inanin dogum sancisini bilen biri olarak o bile daha masum sanki tum kemiklerimi ayni anda kiriyorlardi

Cok gecms olsun kasilma nasil birsey

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz şimdi nasılsın ben de hep teyakkuzdayım bazen üst üste kasılıyor bazen de saatlerce tık yok üzülüyorum Daha çok erken oldu için. Allah yardımcımız olsun bol bol su iç..

Gecmis olsun canım insallah hic bi sıkıntı olmaz. Allahin izniyle bisey olmaz. Kasilma nasil oluyo nasil oluyo canim tam olarak?

Cok geçmiş olsun
İnşallah yasamazsin Bir daha böyle bir şey

Kızlar park yatakdan caydirdilar beni bunu dusunuyorum.
Kullanan var mi?
Mart da almayi dusunuyorum.
3yasina kadar yatabiliyormus
Zaten sonrasinda tek kisilik yataga geciririm odasina

Aman yarabbim kızlar nazara mı geldiniz? Allah beterinden korusun,bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…