Sormayin kocaeli de ve yalova da salgın varmış gelir böyle şeyler hemen beni bulur. Isin kötü yani sadece c grubu bi ilac varmis ama bebege etkisini bilmiyorlar ben de bebegimi riske atmadim tedaviyi red ettim bakalim her sey Allahtan artik
Kizlaar hepinize iyi aksamlar konular birikmis girmeyeli agir bir sekilde domuz gribi oldum ve atlatmaya calisiyorum dua edin bana. 4 yasinda ki oglumda hastalandi cok zor
kızlar benim de sepet beşiğim var, oda takımıyla hediye etmişlerdi. Uyku seti de dahil, hiç açılmamış. ihtiyacı olana çok cüzi bir fiyata vermeyi düşünüyorum.
[/QUOTE
Acaba resmi var mı bi de nerdesiniz
Bu arada sizlere birsey sorucam ben ko trollerime bagcilar egitim arastirmada yaptiriyorum cok iyi bir hastane nirmalde devlet hastaneleri 2.duzey yapiyor fakat sadece riskli gebeliklere yapiyor.ama bagcilarda tum gebelere perinotoloji randevusu aciyorlar daha so ra 182 den randevu aldiriyorlar diger devletler sadece riskli gebeliklere 2.duzey yaparken burasi neden herkese yapiyor bilen var mi?
Bahsettiginiz hastane esenler bagcilar gungorenin ortasinda bir hastane ve gelen hasta profili cogu alt ekonomi ve dusuk sosyo kulturel yapida insanlar. Haliyle engelli ve riskli gebelikler cok fazla. Bu gibi hastanelerde muhtemelen devlet politikası olarak zorunlu tutuluyordur diye dusunuyorum.
Bahsettiginiz hastane esenler bagcilar gungorenin ortasinda bir hastane ve gelen hasta profili cogu alt ekonomi ve dusuk sosyo kulturel yapida insanlar. Haliyle engelli ve riskli gebelikler cok fazla. Bu gibi hastanelerde muhtemelen devlet politikası olarak zorunlu tutuluyordur diye dusunuyorum.
Kızlaarrr az önce hastaneden geldik. Akşamüstü bi anda kasılmalarım olmaya ve çok sıklaşmaya başladı yarım saat içinde 8 kez olunca doktoruma yazdım. Aradı ve erken doğum riski hemen en yakın hastaneye dedi şükürler olsun serum ve ilaçla kasılmalarım geçti yoksa yatış yapılacaktı. Bu gidişle sanırım ilk ben doğurucam aklım gitti resmen! Ne olur dua edin bize de tekrarlamasın çok korkuyorum...
Ya bu nasıl hastalık bu kış yakamızı bırakmıyor. 15 gün faranjit cektim iyilestim 3 gun sonra bidaha geniz akintisi öksürük basladı. 5 yasinda oglum anaokulundan mi getiriyor anlamadım surekli hastayım yaa off sinirlerim bozuldu artık
Kızlaarrr az önce hastaneden geldik. Akşamüstü bi anda kasılmalarım olmaya ve çok sıklaşmaya başladı yarım saat içinde 8 kez olunca doktoruma yazdım. Aradı ve erken doğum riski hemen en yakın hastaneye dedi şükürler olsun serum ve ilaçla kasılmalarım geçti yoksa yatış yapılacaktı. Bu gidişle sanırım ilk ben doğurucam aklım gitti resmen! Ne olur dua edin bize de tekrarlamasın çok korkuyorum...
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz şimdi nasılsın ben de hep teyakkuzdayım bazen üst üste kasılıyor bazen de saatlerce tık yok üzülüyorum Daha çok erken oldu için. Allah yardımcımız olsun bol bol su iç..
Kızlar park yatakdan caydirdilar beni bunu dusunuyorum.
Kullanan var mi?
Mart da almayi dusunuyorum.
3yasina kadar yatabiliyormus
Zaten sonrasinda tek kisilik yataga geciririm odasina
Ya bu nasıl hastalık bu kış yakamızı bırakmıyor. 15 gün faranjit cektim iyilestim 3 gun sonra bidaha geniz akintisi öksürük basladı. 5 yasinda oglum anaokulundan mi getiriyor anlamadım surekli hastayım yaa off sinirlerim bozuldu artık