Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok gecms olsun kasilma nasil birsey
Gecmis olsun canım insallah hic bi sıkıntı olmaz. Allahin izniyle bisey olmaz. Kasilma nasil oluyo nasil oluyo canim tam olarak?
Cok geçmiş olsun
İnşallah yasamazsin Bir daha böyle bir şey
Aman yarabbim kızlar nazara mı geldiniz? Allah beterinden korusun,bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Çok çok sağolun kızlar İnşallah ne ben ne de başka bi arkadaşım yaşamasın böyle zamansız kasılmaları çok şükür bu sefer atlattık.. kasılmanın nasıl birşey olduğunu soran arkadaşlar kasılma olduğunda zaten anlıyorsunuz (inşallah olmaz doğuma kadar) rahminizi biri sıkmış gibi bir his biraz ağrı biraz da gerginlik hissi ve karnınız sanki sıkışıyo gibi oluyor bebek sanki bir tarafta toplanmış gibi hissediyorsunuz şiddet ve süresi değişebiliyor.. gerçi ara sıra yaşamak normalmiş rahim ve bebek büyüdüğü için bi nevi doğuma hazırlıyormuş kendini.. ama çok sıklaşınca ( doktorum bir saat içinde ard arda gelmeye başladığında haber ver gün içinde 4-5 defadan falan bişey olmaz onlar normal dedi) işte erken doğum olabiliyormuş Allah korusun galiba gerçekten nazara geldik yaaa.. dün dört arkadaşım birden ayrı ayrı karnın ne güzel çıkmış sipsivri sende birşey yok sadece göbeğin çıkmış tam hamilesin falan dedi.. Neyse bu aralar kendimizi ve yaramaz bebelerimizi bol bol okuyalım kızlar

kuzum bende kocaelideyim 2 hafta önce yakalandım 1 hafta antibiyotikle geçti kızımda oldu oda 1 buçuk yaşında şükür atlattık ama çok yıprandık geçmiş olsun sizede

kuzum çok geçmiş olsun inşallah doğum zamanına kadar bidaha yaşamazsın neden olmuşki böyle bişey dedimi doktor

çok geçmiş olsun, doğum vakti gelene kadar Allah bidaha yaşatmasın bu korkuyu

merhaba cnm gecmis olsun ayni saatlerde yasamisiz ayni durumu benimde cati kasik agrisiyla kasilma artti aksam 8 den sabah 5 kadar dogumhanede mudele ettiler eve dondum sukur ama cok korktum suan sadece tuvalete kalkiyorum....

Kizlaar hepinize iyi aksamlar konular birikmis girmeyeli agir bir sekilde domuz gribi oldum ve atlatmaya calisiyorum dua edin bana. 4 yasinda ki oglumda hastalandi cok zor
çok geçmiş olsun benimde oğlum günlerdir düşmeyen ateş sürekli kusma şikayeti vardı. eşimin arkadaşı doktor o hastaneye götürmeyin biz sadece serum ve ateş düşürücü yapıyoruz daha kötü olur sizede geçer diğer hastalardan dedi ama artık çocuk çok kötüydü götürdük. bademcikleri iltihaplamış ve ilerlemiş baya hastanede de bana maske verdiler diğer hastalardan bulaşmasın diye. Allah şifa versin tüm hastalara

merhaba cnm gecmis olsun ayni saatlerde yasamisiz ayni durumu benimde cati kasik agrisiyla kasilma artti aksam 8 den sabah 5 kadar dogumhanede mudele ettiler eve dondum sukur ama cok korktum suan sadece tuvalete kalkiyorum....

Geçmiş olsun size de,benim başıma gelse anlar mıyım çatıyı kapıyı çok endişeleniyorum genel olarak ağrılı bir hamilelik geçirdiğim için,neyin ne olduğunu aYırt edemem diye korkuyorum bazen

günaydın sevgili anneler kocaeli gebzede yaşıyorum kocaelide yada anadolu yakasında önereceğiniz peritanologlar var mıdır

günaydın sevgili anneler kocaeli gebzede yaşıyorum kocaelide yada anadolu yakasında önereceğiniz peritanologlar var mıdır

Ben izmit merkezde soydan iş merkezinde prof.semih özenere gittim doktorumun isteği üzerine. Bal gibi kaymak gibi bir adam, o kadar ilgili ve tatlı dilliydi ki, ilk kez duydum ve gittim ama gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Muayene ücreti nakit 500 kredi kartı 550 tl.

ben cevizlide bir profesöre gittim 2 kez, çok ilgili her şeyi çok detaylı anlatıyor, çok güzel fotoğraflar veriyor. perinatoloji istanbul ismi. minibüs caddesi üzerinde. 500 tl nakit.

Kuzum bende konakta Kazım Gündoğdu ya oldum tam 2 saat baktı okadar ilgilendiki hatta yüzünü göremedik net yürü 10 dkka gel dedi gene baktı sonra rahim kısalığı için ilaç verdi haftaya gel dedi 1 hafta sonra gittim 1 saat daha baktı :) sonra 500 dü normal fiyatı gençlerden yarım ücreti alın dedi ama bizim sigorta karşılıyo ödemedik bişey

ya benimde akşam 3 saat kadar karnım sertleşti asla gevşemedi. nefes dahi alamadım. bende günlerdir uykusuzluk yorgunluk diye düşünmüştüm. doktora mesaj attım oda şimdi bi gel muayene edelim seni dedi

Bir daha yaşamazsın inşallah canım nazara gelmişsiniz Vakitlice dursun karnımızda şu yaramazlar inşallah

Ne olsun beyaaaaaaa... şafak sayıyoruzzz

aynen bende valla şimdi hastane çıkışı bakıyorum, ilk bebeğimden kalanlar var ama bi 10 lu hastane çıkışı alayım dedim de kaliteli bişey 100 TL den aşağı yok

Şansıma 8 nolu oda denk geldi haha dur selamsız takılacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…