Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aynen bende valla şimdi hastane çıkışı bakıyorum, ilk bebeğimden kalanlar var ama bi 10 lu hastane çıkışı alayım dedim de kaliteli bişey 100 TL den aşağı yok

Hastahane çıkışı bana çok karmaşık geliyor, bir sürü şey var içinde hepsini aynı anda giymeyecekse, set içindeki şeyleri zaten ayrı ayrı da alıyoruz, onları kombinlesek olmuyor mu? Olmazsa olmazı ne bu setin? Biri bizi aydınlatsın bence

aynı soruyu ben de çok defa sordum kendime :) kombinle gitsin'e karar verdim en son.

göbek için ne gerekli ki? 1 tane hastane çıkış takımım var onda da göbekle ilgili bir şey yok :)

göbek için ne gerekli ki? 1 tane hastane çıkış takımım var onda da göbekle ilgili bir şey yok :)

Kız ne bileyim belki özel bi kıyafet atlet bişi vardır değmesin diye düşündüm. Yoksa bu hastahane çıkışları neden bu kadar pahalı ve önemli bir sebebi olmalı

Kız ne bileyim belki özel bi kıyafet atlet bişi vardır değmesin diye düşündüm. Yoksa bu hastahane çıkışları neden bu kadar pahalı ve önemli bir sebebi olmalı
Yok yok özel hiçbir şey yok, kolay ya işte hop sana takım al çantaya koyherhalde ondan pahalı. cuma pazarında bi güzel zıbınlar tulumlar var ki on basar bütün çıkış takımlarına, ben onlardan kombin yapıcam.

Ben de almicam daha dığrusu ben kendi kafamdaki hastane çıkışını oluşturdum. İç zıbın, alt üst takım eldiven şapka. Dışa sarmalık battaniye. Buyrun hastaneden çıkabilirsiniz.

Şimdi çıktım bayan suratsızın yanından ne selam verdim ne teşekkür ettim intikamınızı aldım, sessiz aksiyonsuz bir detaylı ultrason oldu

ben hastane çıkışını tulum şapka eldiven battaniye ve takı yastığı olarak sipariş verdim. önlük alt üst takım gibi şeylere gerek duymadım açıkçası.

Ben de almicam daha dığrusu ben kendi kafamdaki hastane çıkışını oluşturdum. İç zıbın, alt üst takım eldiven şapka. Dışa sarmalık battaniye. Buyrun hastaneden çıkabilirsiniz.
ben hastane çıkışını tulum şapka eldiven battaniye ve takı yastığı olarak sipariş verdim. önlük alt üst takım gibi şeylere gerek duymadım açıkçası.

İşte kadının gücü el birliğiyle bir geleneği bitirmemize ramak kaldı

ya içindeki önlük eldiven vs olması beni cezbediyor urfada öyle pazarda güzel kaliteli şeyler yok lcw den almıştım bi kaç takım 5 li filan ama bulamadım şimdi tekrar
ilk çıkışı yeni olsun dediler eski giymesin aman ne bilim valla biri benide aydınlatsa fena olmaz

kuzum bende kocaelideyim 2 hafta önce yakalandım 1 hafta antibiyotikle geçti kızımda oldu oda 1 buçuk yaşında şükür atlattık ama çok yıprandık geçmiş olsun sizede
Bana antibiyotik vermediler canim. Kiyamam ya sanirim benim oglan da yakalandi dun gece 5e kadar atesi vardı kuzumun. Aman gecsin de bi daha kimseye gelmesin insallah

Aminn canimm hastane daha kotu tam bir mikrop yuvasi Allah dusurmesin

Bende şuan o hedefle ilerliyorum bir sürü takımlar battaniyeler aldık onlarla çıkamıyor mu bu veletler hastahaneden? He göbek için özel bir şey gerekirse onu da alırız

yok kız göbek için ben hiçbirşey yapmadım özel ne olacak

130 liraya aldim ciksin bakalim o hastaneden pasa diye 3tane de 5li takim aldim. Bide nakisli takim yaptiriyorum fotoğraf cekimineee hele bi erken dogsun kuvozde kalsin o zaman ben ona sorcam iste

Şimdi çıktım bayan suratsızın yanından ne selam verdim ne teşekkür ettim intikamınızı aldım, sessiz aksiyonsuz bir detaylı ultrason oldu
5 dakikada işini hallettiği için hastaların geneli ona veriliyor demekki,iyi yapmışsın canım iyi ki dün gördün yoksa sende sinir olurdun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…