Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
şu hastane süsleme olaylarına nasıl bakıyorsunuz?
Kapı süsü yeterli bence sadece. Çok şatafatlı şeyleri ben sevmiyorum açıkçası. Nişan masası mı doğum odası mı belli olmuyor. Zaten max 2 gece kalınıyor gerek yok o kadar masrafa onun yerine gider çocuuma kıyafet, oyuncak, bez alırım.
Hastane çıkışı alırkende krem ya da beyaz tercih etmenizi öneririm kızlar ve olabildiğince az baskılı olsun. Tenleri çok hassas oluyor 1 hafta 10 gün alerji olma riskleri oluyor. Marka olarakta idil baby öneririm. Mükemmeldir kumaşı, dokusu. H&M organic kısmı da çok iyidir.

Kızlar çok canım sıkkın. Eşim geldi diye sevinirken daha geldiği gün oğlum domuz gribi oldu. Dün bütün gün hastanelerdeydik. Bugün de ateşi 38den aşağı düşürmekle mücadele ediyoruz. Hiç böyle hasta olmamıştı daha önce. Çok üzgünüm Dua edin olur mu? Bir an önce iyi olsun benim ponçik oğlum.

Maddiyatımız çoksa ve hastaneye gelecek çevreniz varsa hafif biseyler güzel olabilir,özelde yapsam bile ikram için bi çikolata zaten annem kardeslerim bir iki arkadaşim gelir,cocuk adina kurban keserim bir de saç grami kadar gram altın veriliyor benim bebelerde maşallah saçli doğuyo onlara gider bendeki para

Hanımlar 2.3 gundur yogun akintim var, bazen su gibi geliyor bütün camasirlarim ıslak hergun tuvalet kağıtlarından ped yapıyorum. genellikle beyaz veya hafif rakı beyaz gibi. Dr göründüm fitil verdi alip kullanicam bugün. Sizde de var mı yogun akıntı?

Oy yaa. Geçmiş olsun çok, size ve gruptaki diğer rahatsızlanan arkadaşlara.

Cok geçmiş olsun canım, allah sifasini versin bol istirahat etsin bol su C vitamini. kapali ve kalabalik ortamlara girmemeye calisin. Baya bir salgin varmis. Sizin içinde zor olur, dikkat edin kendinize. Atlatırsınız kisa sürede umarım

Çok geçmiş olsun,salgın var ne yazıkki benim oğlumda 40 dereceydi gece hiç uyumadık öksürük grip yara oldu ağzı burnu, hemen geçsin inşallah çocuklar hiç hasta olmasa keşke

Ben olumsuz bakıyorum. Kendimin ve bebeğimin sağlığı konforu o an benim için daha önemli olur sanırım. Hatıra kısmına kısmen katılıyorum ama ömrümüz olursa önümüzde hatıra biriktirecek zamanlar olacaktır.

Ben 2020 yılının en sade annesi olarak süsleme vb düşünmüyorum ha süslersem de büyük konuştu dersiniz:)

Bu konuda mr_ca bana ihtiyar dese de ben de süs püs istemiyorum,doğum paketine dahil olan fotoyu bile askıda bıraktım. Ne halde olacağımız belirsiz. He muhtemelen bayram sonuna denk gelecek mevlüt için hazırlıklarım var ama, çok kalabalık olacağından eminim ve kızımdan hatıraları sipariş etmeye başladım bile

Büyük geçmişler olsun,bugün aldığım büyük-küçük 6ıncı domuz gribi haberi. Allah şifa versin.

24üncü haftanın içindeyim ve 1 günüm akıntısız değil,fitilde kullandım,2 kez idrar kültürü de yapıldı enfeksiyon yok,doktorum da koku ağrı yanma yoksa korkmayalım dedi. Ben sürekli günlük ped kullanıyorum. Zararını görmedim.

Ya kimisi çok hevesli olur kimi abartır oda şölen yerine döner kimi az bişey süsler. Bana oldum olası enteresan geldi doğum odası süslemek doktor hemşire iyi davransın sağlığımız iyi olsun orası bana bayram yeri olur zaten.

bebek çikolatası yaptırıcaz zaten, hediyelik anahtarlık vs gibi bir şey düşünüyorum, bunlarla masaüstünü doldurmaya çalışırız, derdim hastanede bize ayrılan bu kısmın boş kalmaması zaten :)

Bi ara benim de vardı progestan kullanıyorum diye oluyormuş. Kesince azaldı benim yine de nadir oluyor özellikle büyük tuvalet sonrası peçetede oluyor ama öyle iç çamaşırımı rahatsız edecek kadar belki azıcık haftada 1 falandır

Aynen öyle, pakette şerbet var,ben de çikolata lokum yaptırıcam, ramazana denk gelicek doğum muhtemelen ve çevremin çoğu oruçlu olur çeyrekler gelsin, çikolata yer giderler. Ailemi ikna etsem,kimmmmseelere söylemeden doğurur gelirim ama sanırım ikna edemeyeceğim

İnşallah canım. Çok sağol. Dr bana maske tak sana da geçmesin dedi. Ama oğlum hastayken ben maskeyle gezersem ona kim sarılıp teselli edecek. Öyle muhtaç ki kuzum bana. Maskeyle olacak iş değil bu kadar iç içeyken. Hem sonra korkar da yavrum. Kendime dikkat etmekten başka çarem yok. Bol bol su ve vitamin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…