Benim hamileliğim biraz hızlı oldu eşimde adapte olamadı. O tam alışacakken ben düşük tehlikesi geçirdim. O hislerimi anlayamadı. O yüzden süreç bende hep gergin geçiyor. Yeni yeni toparlıyorum bu dönemlerde de acayip duygu patlamaları yaşıyorum. Böyle geçiyor bakalım. Ah şu hormonlar diyeyim bari.
Carinanebulasi
ben kızımda hareketlerini hissettikten sonra tarifsiz duygular yaşadım ve doğumdan eve gelip karnımda hissetmeyince ve etrafta herkesin kızımı kucaklarına alıp tavsiyelerde bulundukça karnımda olduğu anları çok özledim, çok şükür Allah kucağıma almayı nasip etti ama karnındaki hareketleri yani sadece sen ve bebeğin tek vucutta olduğun zamanlar tarifsiz her günün kıymetini bilelim, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
İki tanesi 0-3 ay diğerleri 9-12 ay yaz için de 6 ay aldım bi tane. Oğlum mayıs 2018 doğumlu onun kıyafetleri genelde beyaz ya da gri onları da kullanıcam inşallah. Çabuk büyüdükleri için 0-3 ayı bir ay falan giyiyorlar 3-6 ay almak daha mantıklı canım amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı biraz moralim bozuldu. Minik kızım 24+5 haftalık ve 580 gr doktorum çok geriden geliyor dedi. Böyle olup da sonradan normale dönem oldu mu? Tavsiyeleriniz nedir?
Rennie ve gaviscon fayda etmiyor ki ,keşke etse bir ara süt iyi geliyordu . Sifa vermiyo artık 10 dk nefes alıyorum sonra devam .. çıkarmadan midem boşalmadan rahat edemiyorum .. doktorumda 1 hfta tatilde bakalim neler olcak .
Kizlar dr sorun benim dr izin verdi mide hapi lansor kullanıyorum iki hafta kadar antibiyitik aldimonla beraber sonrasinda da sordum kullanabilirsin dedi
Bnde nasip olursa dogumdan sonraki en yakin zamanda sunnet yaptrmayi dusunuyorm cabuk iyilesip wc aliskanligi kolay alistigi soyleniyor dogru mu skinti yasadiniz mi
Kizlar dr sorun benim dr izin verdi mide hapi lansor kullanıyorum iki hafta kadar antibiyitik aldimonla beraber sonrasinda da sordum kullanabilirsin dedi
Genelde doktorun verdiği ilaclari sorgusuz sualsiz kullanırım hiç tereddüt etmem ama lansorun kağıdında hamileler ve emsirenler icin önerilmez yazıyor.. hamile kalınca kullanmayı o yüzden kesmiştim . Doktoruma da danışmadım ne der bilmiyorum
Kuzular 21 haftalığım bugün Dr kontrolüm vardı bir ayda tam 5 kilo almışım ama hiç öyle hissetmiyorum sadece karnım çıktı bide göğüslerim sanki büyüdü ama 5 kilo nedir 64 le hamile kaldım 70 kiloyum sizde durumlar ne kızlar birde ben kan ilacı kullanmıyorum doktor bişey demedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Kızlar herkese iyi haftasonları Bizde dün doktordaydık rahim ağzımı tekrar kontrol ettirmek istedim bu doktorum pek takılmıyor nedense korkman gereken bir şey yok dedi
Benim de biraz salmam gerekiyor sanırım biraz dinlenerek biraz gezerek geçirmeyi düşünüyorum bugünleri. bir de kızım biraz iriymiş iki hafta kadar önde ve suyumuz da fazlaymış şeker yükleme testini kesin istiyorum dedi ağrım kasılmam için de adalat verdi tansiyon ilacı ağrın oldukça günde iki tane alabilirsn dedi ama ağır bi ilaç sanırım. İnşallah bu tombiş kızı taşıyabilirim 30lu haftalara kadar dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba arkadaşlar, 3 gündür okuyamamıştım, sayfalarca okuyup sonuna geldim şükür
Hasta olanlara acil şifa diliyorum, çok çabuk iyileşmeniz dileğiyle. Geçen sene biz de gergedan gribi geçirdik, bu sene gergedan gibiyiz maşallah
Memleketime geldim İzmir'e yani. Alışverişimi buradan yapacağım aldıkça sizinle de paylaşırım. Eltim doğum yaptı bebeği 4.5 aylık oldu bebeği. 0-3 olanları çok kullanmamış, hatta hiç kullanmadıkları varmış, bana saklamış bakacağım kullanılabilecek olanları alıp eksikleri tamamlayacağım. Daha bir çöp bile almadım çocuğa
Şeker yüklemesi için ben 6 yı önce yarım litrelik şişe suyun içine verilen şeker karışımını ekleyip içmiştim. Ama artık hazır alınıyormuş, doktorum bana önce açlık tokluk şeker ölçümü yaptıralım sonra şeker yüklemesine bakarız dedi. Tatil dönüşü yaptıracağım ben de.
Uzun zamandır yazmayınca çok yazdım kusura kalmayın. Kendinize ve miniklerinize iyi bakın canlar
Carinanebulasi
ben kızımda hareketlerini hissettikten sonra tarifsiz duygular yaşadım ve doğumdan eve gelip karnımda hissetmeyince ve etrafta herkesin kızımı kucaklarına alıp tavsiyelerde bulundukça karnımda olduğu anları çok özledim, çok şükür Allah kucağıma almayı nasip etti ama karnındaki hareketleri yani sadece sen ve bebeğin tek vucutta olduğun zamanlar tarifsiz her günün kıymetini bilelim, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Benimde doğumdan sonra karnımdaki boşluk içimi burkmuştu,ellerim karnımda arıyodum tuhaf bir hisle,aramızdaki bağ ne muhteşem bişey ve aynı bedende 2 can olmak ne mucizevi bir mutluluk,çok değerli,çok özel doğumdan sonra daha iyi anlıyor ve bu duyguları da özlüyor insan
[/QUOTE]
Dogumdan sonra hep dizini yasladigi yer vardi karnimda elim onu aradı dizlerini oksadım surekli. Cok korktum artık onu koruyamayacagım diye surekli sana mahkum bir varlık canindan can ve alısmaya calisan biyolojik saatleri hayatı degisen anne gerginlikleri. Lohusalık cok zor gercekten hele bi de öküz bir koca ve çok bilmiş ailesi varsa daha da zor. Arkasında becerikli annesi ve kardesleri olanlara hep özendim çok sanslilar gercekten bazı insanlar
Rennie ve gaviscon fayda etmiyor ki ,keşke etse bir ara süt iyi geliyordu . Sifa vermiyo artık 10 dk nefes alıyorum sonra devam .. çıkarmadan midem boşalmadan rahat edemiyorum .. doktorumda 1 hfta tatilde bakalim neler olcak .