Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay aynı ben yaa bir bacağımı diğerinin üstüne koyarken bile ağrır mi insanın orası diye düşünüyordum kendimce bugün
Bir de öyle derinde enteresan bir yerde ki kemik, kolun ağrısa ovarsın bunu ovamıyorsun da müdahale edemiyorsun bazen doğum sancısı bunun şiddetli hali mi olacak deyip korkuyorum.

Arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayanlar nasıl bir çözüm buldu yardımcı olabilir misiniz ?

Ayrıca 22. Haftada diş yaptıran oldu mu ? Doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben korkuyorum ağrısından da durulmuyor . Kaplama dişim düştü doktor yapışmaz dedi dolgu yapılacak ama ben yaptırmadım

Ben sabahlari aç karna 3 5 tane kuru kayisi yiyorum iyi geliyor kabizliga birde bol su

1 aydan önce sonuç olmaz. Fizik tedavi mi uygulanıyor ?
Hayır almadım henüz salı günü emg çekilecek. Bu benim 3. Geçirişim. İlki 8-9 yaşlarımda ikincisi ğniversite ilk sınıfta 3. De işte şimdi gebelikte oldu diğerlerini çok hatırlamıyorum ama şu an gebe olduğum için çok ğzülüyorum.

Ben zorlanma yaşadığımda taze yeşil sebze tüketimini artırıyorum. Bol salata olabilir, marul ve maydanozu limonla tüketmek de olabilir.

Arkdaşım gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin bebeğe hiç bi etkisi yok. Hiç çektiğine değmez

Ben zorlanma yaşadığımda taze yeşil sebze tüketimini artırıyorum. Bol salata olabilir, marul ve maydanozu limonla tüketmek de olabilir.
Her sabah yiyorum limonlu maydonoz ama az geliyor olabilir . Doktorumda şurup verdi onu da kullanıyorum 3,5 lt su da içiyorum . Serklaj olduğu için kullandığım epey ilaç var onlarda yapıyor sanırım . Ne yaptımsa doğru dürüst sonuç alamıyorum 1 hafta iyiysem diğer hafta kötüyüm

Ağrısını geçtim zaten iltihaptan korkuyorum enfeksiyon da çok riskli sonuçta
Ben ankara başkent hastanesi çalışanıydım ayaktan bütün bölümleri ben fatura ediyordum ve hepsinin muayene özetlerini okumak zorundaydım mesleğim gereği ve o kadar çok gebe hasta vardı ki hatta teyzem 2 sene önce 26 haftalık hamileyken gebzeden gelip diş tedavisi gördü 2 hafta. Yani kulaktan dolma bilgi değil aslı olan dr önerileri ile bu bu yorumu yapıyorum. İçin rahat olsun riske atma. Sadece röntgen çektiremezsin onu da zaten gebe olduğunu bilen hekim istemez

Doktorumda riski yok yaptırabilirsin dedi . Ama ailem pek yaptırmam taraftarı değiller . Ağrısın ne olacak gibilerinden konuşuyorlar . Bişey olursa sonra diş yaptırdın ondan diyecekler . İlk hamileliğimde 22 haftalık erken doğumum var maalesef . Bu yüzden de aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamak korkutuyor . Serklajım olduğu içinde zaten enfeksiyona aşırı dikkat ediyorum evden dışarı çıkmıyor sadece doktor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…