Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Rica ederim belki sonradan atağa geçer minnak. Bi de bu ultrasonlar kesin ölçüm yapmıyorlar zaten sağlıklı olsun da yeter ki kilo alır insallah

Bende 20 gün akşam vakitleri düzenli ağlama tutuyordu,nasıl bakıcam,nasıl korucam diye şimdi ikinciyi bekliyorum şükür,Malesef benim yakınlarımda herşeye karışır,sen bilemezsin diyip önüme geçerler,ne yapcağımı şaşırırlar,lohusalık kadının biranda büyümesi çok duyguyu barındıran zor süreç,anlayışın bol olduğu bir dönem yaşarız umarım

Maşallah canım Sağlıkla Rabbim kurtarsın ikinizi de dikkat et kendine kilosu ne kadar dedi

Hayirlısıyla kucağimiza alalim insallah hepimizcanim rahim agzini olctumu canim

Kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı benim resmen ağrıyor hareket ettikçe
Geçtiğimiz hafta bende de oldu, sürekli ayaktaydım bir kaç gün onun etkisi olduğunu düşünmüştüm. Ama rahimin kendini hazırlamasından kaynaklanıyor da olabilir.

Geçtiğimiz hafta bende de oldu, sürekli ayaktaydım bir kaç gün onun etkisi olduğunu düşünmüştüm. Ama rahimin kendini hazırlamasından kaynaklanıyor da olabilir.
Bacağımı kaldırdıkça ağrıyo sanırım artık vücudumuzun değişik değişik yerleri ağrımaya başlayacak son trimestera girince

Kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı benim resmen ağrıyor hareket ettikçe
Kemikler mi. Benim de çok ağrıyor. Kar botlarımı ayağımdan çıkaramıyorum hani bir ayakkabıyı çıkarırken diğer ayaktan destek alırsın ya o işi yapamıyorum kemik ağrısından.

Kemikler mi. Benim de çok ağrıyor. Kar botlarımı ayağımdan çıkaramıyorum hani bir ayakkabıyı çıkarırken diğer ayaktan destek alırsın ya o işi yapamıyorum kemik ağrısından.
Evet kemikler hatta tek taraflı sağ taraf ağrıyo sağ bacağımu kaldırdıkça uzandığım yerde sağa sola döndükçe ağrıyor

Rennie ve gaviscon fayda etmiyor ki ,keşke etse bir ara süt iyi geliyordu . Sifa vermiyo artık 10 dk nefes alıyorum sonra devam .. çıkarmadan midem boşalmadan rahat edemiyorum .. doktorumda 1 hfta tatilde bakalim neler olcak .
Merhaba benim de mide yanmalarim oluyor soguk süt, elma ve armut bu ücü cok iyi geliyor. Yanma olunca salcali, baharatli yiyeceklerden, portakal, mandalina gibi asitli meyvelerden uzak durun. İnsaallah iyi gelir :)

Merhaba benim de mide yanmalarim oluyor soguk süt, elma ve armut bu ücü cok iyi geliyor. Yanma olunca salcali, baharatli yiyeceklerden, portakal, mandalina gibi asitli meyvelerden uzak durun. İnsaallah iyi gelir :)
Çok tsklr yanıt için, galiba bende bu salçalı yemeklerden olduğunu düşünüyorum. Malûm kış ayındayız kuru fasulye,nohut ,karnıbahar derken mideyi delirtti ... e üstüne birde kış meyvesi portakal mandalina eklenince nefes alamadım bi ara tamamen çıkardım 2 3 gündr yemiyorum salçalı birşey elmayı denicem başka bir arkadaşta önermiş .demekte fayda var cok saolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…