Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de sadece demir kullanıyorum şu an, magnezyumu kemik ağrılarım için vermişti ama düzenli kullanmak zorunda değilsin dedi. Geçen sağlık ocağındaki hemşire balık yağı kullan dedi ama kendi doktoruma sorduğumda kan sulandırıcı da kullandığım için kanı daha da sulandırmaktan başka bir faydası olmaz, gerek yok kullanma dedi direkt. Eğer kan değerleriniz yeterliyse sorun olmaz.

Kızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı

Merhaba, ben bu ürünü aldım hem çok şirin hem de yumuşacık.

Teşekkürler bu gittiğimde soracağım bakalım 23 hafta olacak belki 2. Gebelik olduğu için tek doz yapıyorlardır

Bu nasıldır acaba

lcw tavsanli aldim bende pembe

Aldığım mağazada bunu görmedim, dokusu ve kalınlığı nasıldır bilemem ama güzel başka havlular da vardı mağazada.

Kızlar bebeğin kilosunu buldum kendi yöntemlerimle ama sabah aklıma geldi benim sat 26 haziran ama ben doktora giriş tarihi 26 temmuzda dedim ve doktorda o kadar muayenelerde hiç bana demedi çocugun gelişimi geride bilmem ne diye 24 ünde gidebilirsem ayrıntılıya gidecem Bi sıkıntısı olursa orda belli olur mu

Eklentiler

• Screenshot_20200120-135316.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 58
Canım arkadaşımın tavsiyesiyle andwawa markasının havlu takımını aldım. Havlusu, müslin bezi, lifi ve terliği var. (Evet küçüçük bi terlik şaka gibi ) arkadaşım çok memnun olarak kullandı. Bana da nasip olur inşallah.

Günaydın tatlım iyiki varsın Allah razı olsun senden. Hamd olsun bebeğime zararı yok. Evet beni üzüyor şikayet etmiyorum hamd olsun geçecek diyorum ama üzülüyorum her gece uyanıp kaşımı kaldırmaya çalışıyorum sol da tık yok. Ctesi kbb kontrol vardı salı işte yarın emg çekilcek. Sonuca göre tedavi dedi fizik verir heralde inş sinirler çalışıyordur dua et yalvarırım.

zara home'da var hem de indirimliydi. bir bak istersen

Bi de bişey dicem benim önceki 2 geçirdiğimde bu kdar uzun sürmüş müydü hatırlamıyorum. Peki hiç mi bi gelişme olmuyor 20 günde sende hiç mi olmamıştı? Çok korkuyorum yaaaa

Ben ocean mummy kullanıyorum, doktora ilk gittiğimde vermişti, sonuna kadar kullanacakmışım. İçeriğinde birsürü takviye var, internetten bakabilirsiniz. Birkaç haftadır da demir ilacına başlattı. Bu verdiklerinin benim değerlerimle ilgisi yok, rutin olarak tüm gebelerine veriyor diye biliyorum çünkü benim tüm değerlerim normal çıkıyor.

Kızlar bugun kontrolüm vardi. Rahim agzini tekrar olçtu doktor busefer karindan ölçtü.
17. Haftada 29 mm
19. Haftada 34 mm
20. Haftada karindan 29 mm simdide yine karindan 43 mm olçtü. Neden bukadar degisik cikiyo anlamadim doktor cihazdan olabilir suan bi sikıntı yok dedi.

Desene aynı gruptanmışız bir başka mayısta olmayalım yine bizden bildiğim 3 tane ikinci çocuk doğdu bile sen ve ben ile 5 oluyoruz. Bu mayıslar bereketli aman dikkat mayıs anaları
Bizden hızlıları da çıkmış demek ben çok takipte kalmayınca bilmiyorum. Yaş itibariyle biraz acele ettim ben rabbim iki yavruma uzun ömür versin inşallah üçüncü zor tabi en iyisini rabbim bilir sen düşünüyor musun bir mayıs annesi daha olmayı canım
Bu arada nickin aynı mıydı canım

Son düzenleme:
lcw tavsanli aldim bende pembe
Aldığım mağazada bunu görmedim, dokusu ve kalınlığı nasıldır bilemem ama güzel başka havlular da vardı mağazada.
zara home'da var hem de indirimliydi. bir bak istersen

Çok teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…