Ben de sadece demir kullanıyorum şu an, magnezyumu kemik ağrılarım için vermişti ama düzenli kullanmak zorunda değilsin dedi. Geçen sağlık ocağındaki hemşire balık yağı kullan dedi ama kendi doktoruma sorduğumda kan sulandırıcı da kullandığım için kanı daha da sulandırmaktan başka bir faydası olmaz, gerek yok kullanma dedi direkt. Eğer kan değerleriniz yeterliyse sorun olmaz.Kızlar size bisi sorcam simdi 23.haftamdayim.
Dr. bana vitamin falan vermedi.
arkadasim 17.haftada kalsiyuma basladi.
Bana dr. ne magnezyum,ne kalsiyum ne omg hic bisi yazmadi
Böyle takviye almadan nekadar yeter ki yediklerimle bebege diye dusunmeye basladim.
Sizce napsam?.
Siz neler kullaniyorsunuz?
Merhaba, ben bu ürünü aldım hem çok şirin hem de yumuşacık.Kızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Teşekkürler bu gittiğimde soracağım bakalım 23 hafta olacak belki 2. Gebelik olduğu için tek doz yapıyorlardırKarışmak gibi olmasın ama sağlık ocağı bana hamileliğin belli bi haftasından sonra tetanoz aşısı yapmıyoruz, ilerleyen haftalarda tehlikeli dedi. Kaçıncı haftayı kastetti bilmiyorum. Araştırmışsınız ama böyle olunca benim de kafam karıştı. Üstümde kalmasın söylemiş olayım. İsterseniz bu açıdan da bir bakın, geç bir haftada aşı yaptırıp zarar görmeyin.
Bu nasıldır acabaMerhaba, ben bu ürünü aldım hem çok şirin hem de yumuşacık.
Bebek Havlusu - LCW HOME - 129,99 TL
Pembe Baskılı Bebek Havlusu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WI092Z1-LT4www.lcwaikiki.com
Çok teşekkür ederimHiç üzme kendini cnm 3 hafta geri ve 3 hafta ileri olması normal. Minicik bir kızcedir sağlıkla gelsin inşallah. Muz, yumurta, makarna ve yeni duydum bulgur yulaf kilo aldırırmış bebeğe.
lcw tavsanli aldim bende pembeKızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Aldığım mağazada bunu görmedim, dokusu ve kalınlığı nasıldır bilemem ama güzel başka havlular da vardı mağazada.Bu nasıldır acaba
Bebek Havlusu - LCW HOME - 29,99 TL
Açık Gri Bebek Havlusu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 6KI514Z9-76Hwww.lcwaikiki.com
Canım arkadaşımın tavsiyesiyle andwawa markasının havlu takımını aldım. Havlusu, müslin bezi, lifi ve terliği var. (Evet küçüçük bi terlik şaka gibiKızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Günaydın tatlım iyiki varsın Allah razı olsun senden. Hamd olsun bebeğime zararı yok. Evet beni üzüyor şikayet etmiyorum hamd olsun geçecek diyorum ama üzülüyorum her gece uyanıp kaşımı kaldırmaya çalışıyorum sol da tık yok. Ctesi kbb kontrol vardı salı işte yarın emg çekilcek. Sonuca göre tedavi dedi fizik verir heralde inş sinirler çalışıyordur dua et yalvarırım.Günaydıno sıkıntılı ve kısıtlanmış hayatını çok iyi anlıyorum ama maalesef daha önce de söylediğim gibi zaman isteyen bir illet bu biliyosun iyi tarafı yavruna bir zararı yok, psikolojik bir savaş sadece. Çok dua ediyorum, gerçekten. Ama biraz daha zamanın var kuzum. 20 gün erken bir süre. İçten içe kasların arınıyor,güçleniyor ama eskisi gibi olmak içim 2 ay en az gerekli sana. Zaten kortizon bitince fizik başlayacak ya,o zaman daha hızlı geçecektir diye düşünüyorum. Sabır lütfen.
zara home'da var hem de indirimliydi. bir bak istersenKızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Bi de bişey dicem benim önceki 2 geçirdiğimde bu kdar uzun sürmüş müydü hatırlamıyorum. Peki hiç mi bi gelişme olmuyor 20 günde sende hiç mi olmamıştı? Çok korkuyorum yaaaaGünaydıno sıkıntılı ve kısıtlanmış hayatını çok iyi anlıyorum ama maalesef daha önce de söylediğim gibi zaman isteyen bir illet bu biliyosun iyi tarafı yavruna bir zararı yok, psikolojik bir savaş sadece. Çok dua ediyorum, gerçekten. Ama biraz daha zamanın var kuzum. 20 gün erken bir süre. İçten içe kasların arınıyor,güçleniyor ama eskisi gibi olmak içim 2 ay en az gerekli sana. Zaten kortizon bitince fizik başlayacak ya,o zaman daha hızlı geçecektir diye düşünüyorum. Sabır lütfen.
Kızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Ben ocean mummy kullanıyorum, doktora ilk gittiğimde vermişti, sonuna kadar kullanacakmışım. İçeriğinde birsürü takviye var, internetten bakabilirsiniz. Birkaç haftadır da demir ilacına başlattı. Bu verdiklerinin benim değerlerimle ilgisi yok, rutin olarak tüm gebelerine veriyor diye biliyorum çünkü benim tüm değerlerim normal çıkıyor.Kızlar size bisi sorcam simdi 23.haftamdayim.
Dr. bana vitamin falan vermedi.
arkadasim 17.haftada kalsiyuma basladi.
Bana dr. ne magnezyum,ne kalsiyum ne omg hic bisi yazmadi
Böyle takviye almadan nekadar yeter ki yediklerimle bebege diye dusunmeye basladim.
Sizce napsam?.
Siz neler kullaniyorsunuz?
Bizden hızlıları da çıkmış demek ben çok takipte kalmayınca bilmiyorum. Yaş itibariyle biraz acele ettim ben rabbim iki yavruma uzun ömür versin inşallah üçüncü zor tabi en iyisini rabbim bilir sen düşünüyor musun bir mayıs annesi daha olmayı canımDesene aynı gruptanmışız bir başka mayısta olmayalım yinebizden bildiğim 3 tane ikinci çocuk doğdu bile sen ve ben ile 5 oluyoruz. Bu mayıslar bereketli aman dikkat mayıs anaları
Merhaba, ben bu ürünü aldım hem çok şirin hem de yumuşacık.
Bebek Havlusu - LCW HOME - 129,99 TL
Pembe Baskılı Bebek Havlusu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WI092Z1-LT4www.lcwaikiki.com
Bu nasıldır acaba
Bebek Havlusu - LCW HOME - 29,99 TL
Açık Gri Bebek Havlusu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 6KI514Z9-76Hwww.lcwaikiki.com
lcw tavsanli aldim bende pembe
Aldığım mağazada bunu görmedim, dokusu ve kalınlığı nasıldır bilemem ama güzel başka havlular da vardı mağazada.
Canım arkadaşımın tavsiyesiyle andwawa markasının havlu takımını aldım. Havlusu, müslin bezi, lifi ve terliği var. (Evet küçüçük bi terlik şaka gibi) arkadaşım çok memnun olarak kullandı. Bana da nasip olur inşallah.
zara home'da var hem de indirimliydi. bir bak istersen
BULUT DESENLİ KAPÜŞONLU HAVLU - HAVLU - BANYO - ÇOCUK | Zara Home Turquia
BULUT DESENLİ KAPÜŞONLU HAVLU - HAVLU - BANYO - ÇOCUK | Zara Home Turquiawww.zarahome.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?