Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bnde nasip olursa dogumdan sonraki en yakin zamanda sunnet yaptrmayi dusunuyorm cabuk iyilesip wc aliskanligi kolay alistigi soyleniyor dogru mu skinti yasadiniz mi
biz 7 yaşında yaptırdık, doktor akrabamız büyüdükçe şekli değişebiliyor o zaman yapmak şekil açısından daha iyi deyince eşim direkt bekleyelim şekli önemli dedi
benim 23 bitti ama kesinlikle sırtüstü yatamıyorum nefes nefese kalıyorum gebeliğin ilerleyişine göre değişir bence, benim karnım çok büyük olduğu için zorlanıyorum
sola yatmak dolaşım açısından daha iyi diye biliyorum

bizim aile hekimi de kadın doğumcum da aradan 5 yıl geçtiği için tek doz yaptırmamı önerdi, 24 haftam dolacak daha

ilkinde biberon almamıştım işe başlayana kadar pek ihtiyaç da olmamıştı
şampuan da haftada 1 kez ancak kullanmışımdır genelde duru su ya da baboon natural tarzı doğal sabunlar kullandım
heryerimiz kimyasal hiç sevmiyorum kimyasalları
evet biz küçükken hep kundaklıyı kullanmıştık sonra bornoza geçtik
7 sene önce mothercareden almıştım ama kapanıyormuş artık o mağazalar
zara home ya da carterstan bakarım muhtemelen, ya da kitikateden

bir de doktorunuz özellikle bir gelişim geriliğinden bahsetmiyorsa şimdiden kiloya çok takılmayın arkadaşlar
kilolu bebek elbette daha kolay büyüyor ama kilo aldırmak için beslenmeyi değiştirip şekerle ilgili sorunlara da neden olunabilir
sağlıkla doğsunlar da kilosu ha 100gr eksik ha 500gr fazla

Bende ilk erken doğumun olduğu için erkenden bişey almak istemedim hiç bişey almadım . Bu sayfayı da yeni yeni takip etmeye başladım
Var mı ihtiyaç listesi gibi birşey neler almamız lazım ?

Bende d ve demir ilacı kullanıyorum 3 aydan beri 22 haftam bitti smdi doktor multivitamin verdi omege takviyeli eğer balık yersen öğün ilaç alma dedi. Demir ve d ye devam.
Aslında 20 haftada tekrar test yaptı değerlerim normal değerde ama yinede senin için kullanmaya devam edelim dedi.

Merhaba, ben chakra dan kundak havlu, alt degisme örtüsüyle havlu aldim. Marka olarak ürünlerinden çoğu kişi memnundur zaten bende memnundum. Geçen hafta indirim vardi, bir göz atin ısterseniz sevimli ürünleri var

Ben de 2. De anladım hemen gittim. Bunda da kulak ağrısından tanıdım gittim geri gönderdiler. Sabah kalktım baktım felç hemen gittim 2 gün bekle oturmasını bekleyelim dedi dr belki de 2 gün bekledim iyice yamuldum o gün kortizon verselerdi bu kadar olmayacaktı yarın emg var çok korkuyorum bebişten dolayı çok üzülüyorum yaaaa. Allah iyiliğini versin kız deli öneriler süper

kuzum bebek için sakıncalı şeyler olsa doktor seni yönlendirir mi hiç? Canavar değil ya bunlar. Telaş etme,stres oldukça inan herşey daha da sarpa sarar. Şimdi netten araştırdım,ölçümün bebeğine bir zararı yok,için rahat etsin diye fotoda paylaşıyorum

Eklentiler

• 279A9A57-4D4F-411C-BD23-4D0D7A8F79C0.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar evet geldim ve hemen fotoğraf çektim. Doktorumun verdiği aşı kağıdı şu:

Eklentiler

• 3347FE94-3260-4672-8ADD-EDBB9D9A52FF.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 67
Ben de hiçbir takviye almıyorum. Diğer hamileliklerimde de kullanmamıştım. Sağlık ocağından da birşey vermediler.

Tetanoz aşısı için de ben 6 sene önceki hamileliğimde ve sonrasıyla 3 doz olmuştu. 28. Haftada 4. dozu olacağım. Doğumdan sonra da 5.yi olup tamamlayacağım

Canım bebek alır alacağını da sen eksik kalırsın. Kullanmalısın bence mutlaka. Ben Demir, kalsiyum magnezyum, balık yağlı multivitamin ve d vitamini kullanmaya başladım.
Doktor vermeden kafama gore almalimiyi.?
Nasil vermedi anlamadim.
Bir dahaki randevumda subatda.
Degerlerime bakti hepsi guzel dedi vermedi bisi.
demir hapim da bitti alsammi napsam bilmiyorum.
Yarin bi aricam olmazsa

Ben 2 sene önce carterstan filli bir havlu almıştım. Başa geçen kısmı fil kafası şeklindeydi. Çok memnun kaldım. Hala da kurulamak İçin kullanıyorum bazen.
Ben de cartersınkileri beğendim aslında ama biri sert diye yorum yapmış ondan kararsız kaldım. İnternetten bakıyorum elimle dokunmayınca emin olamadım. Yumuşak diyorsan alayım

Kitikate den hiç alışveriş yapmadım. Nasıl kaliteli mi? Onda da değişik güzel şeyler var sanki ama malzeme kalitesi nasıl hiç bilmiyorum

Malzeme kalitesi nasıl? Ordan da hiç alışveriş yapmadım. Evet hoş ürünleri var malzeme kalitesi de iyi mi?

Doktor vermeden kafama gore almalimiyi.?
Nasil vermedi anlamadim.
Bir dahaki randevumda subatda.
Degerlerime bakti hepsi guzel dedi vermedi bisi.
demir hapim da bitti alsammi napsam bilmiyorum.
Yarin bi aricam olmazsa
Merhaba

Banada bisey vermedi, kan tahlil yaptı gecen salı,

Sadece d3 vit ic yeter dedi,
Bence gerekse verirdi doktorun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…