- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 18
- 40
biz 7 yaşında yaptırdık, doktor akrabamız büyüdükçe şekli değişebiliyor o zaman yapmak şekil açısından daha iyi deyince eşim direkt bekleyelim şekli önemli dediBnde nasip olursa dogumdan sonraki en yakin zamanda sunnet yaptrmayi dusunuyorm cabuk iyilesip wc aliskanligi kolay alistigi soyleniyor dogru mu skinti yasadiniz mi
benim 23 bitti ama kesinlikle sırtüstü yatamıyorum nefes nefese kalıyorum gebeliğin ilerleyişine göre değişir bence, benim karnım çok büyük olduğu için zorlanıyorumBu arada Kızlar bugün doktoruma yatışı sordum. Nasıl yatmamız gerek dedim sola yatacağım diye bacağım uyuşuyor dedim30. Haftaya kadar nasıl yatabilirsen yat dedi. Hiç farketmez. Şu an bebek damarlara baskı yapmıyor etkilemez seni dedi. 30. Haftadan sonra sırt üstü yatılmayacak dedi. Sol kan akışı için iyi olur ama illa solda yatılacak diye birşey yok 30dan sonra dikkat edeceğiz şimdi anları değerlendir uyuyabildiğin şekilde uyu dedi
Ama saç boyamaya izin vermedi. Ben önermiyorum. Boyamak istersen boya ama bana sorarsan boyama dedi.
bizim aile hekimi de kadın doğumcum da aradan 5 yıl geçtiği için tek doz yaptırmamı önerdi, 24 haftam dolacak dahaBir şey merak ettim, doktorunuz 1 hafta sonra tetanoz aşısını yaptırın dedi siz de diyorsunuz ki 28den önce yaptırmam tehlikeli. Tehlikeli olduğunu kimden duydunuz, bu kişinin mesleği ne ki doktorunuzdan daha çok güveniyorsunuz? Yanlış anlamayın buradaki herkes 20. haftasında yaptırdı ilk aşısını, hani bildiğiniz bir şey varsa bize de söyleyin de insanlığa bir faydası olsun
ilkinde biberon almamıştım işe başlayana kadar pek ihtiyaç da olmamıştıAyyy kızlar parça parça yavaş yavaş alıyordum miniğin eksiklerini ama asıl çok fazla tutanları hep bu aya bırakmışım resmenBiberonlar şampuanı vücut losyonu pişim kremi yağı falan ne kadar pahalıymış
evet biz küçükken hep kundaklıyı kullanmıştık sonra bornoza geçtikKızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
20. Haftada benim de 316 gr dedi doktor 20. Haftada nasıldınız sizBenim de şu an 22+4 ve 544 gr, anasına çekmiş ben de 4 kilo doğmuşum
Bende d ve demir ilacı kullanıyorum 3 aydan beri 22 haftam bitti smdi doktor multivitamin verdi omege takviyeli eğer balık yersen öğün ilaç alma dedi. Demir ve d ye devam.Kızlar size bisi sorcam simdi 23.haftamdayim.
Dr. bana vitamin falan vermedi.
arkadasim 17.haftada kalsiyuma basladi.
Bana dr. ne magnezyum,ne kalsiyum ne omg hic bisi yazmadi
Böyle takviye almadan nekadar yeter ki yediklerimle bebege diye dusunmeye basladim.
Sizce napsam?.
Siz neler kullaniyorsunuz?
Merhaba, ben chakra dan kundak havlu, alt degisme örtüsüyle havlu aldim. Marka olarak ürünlerinden çoğu kişi memnundur zaten bende memnundum. Geçen hafta indirim vardi, bir göz atin ısterseniz sevimli ürünleri varKızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
19. haftada 303 gr'dı. Yaklaşık 1 hafta önden gidiyor gelişimi. Sizinki de gayet normal yani.20. Haftada benim de 316 gr dedi doktor 20. Haftada nasıldınız siz
Teşekkürler kilosunu merak ediyorum kızım zayıf doğmuştu çünkü tabi ki öncelikle sağlıklı olmaları19. haftada 303 gr'dı. Yaklaşık 1 hafta önden gidiyor gelişimi. Sizinki de gayet normal yani.
Kesinlikle öyle, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahTeşekkürler kilosunu merak ediyorum kızım zayıf doğmuştu çünkü tabi ki öncelikle sağlıklı olmaları
Amiiinnnn inşallahKesinlikle öyle, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah ❤
Ben de 2. De anladım hemen gittim. Bunda da kulak ağrısından tanıdım gittim geri gönderdiler. Sabah kalktım baktım felç hemen gittim 2 gün bekle oturmasını bekleyelim dedi dr belki de 2 gün bekledim iyice yamuldum o gün kortizon verselerdi bu kadar olmayacaktıİlkinde ben cidddiii cidddddii kurtulamadım. Uzun süre ilaç ve fizik tedavi gördüm.ama ikincide felç olacağını hissettim, kulak ağrısını tanıdım çünkü. 5 doktora gittim,yemin ederim abartı değil, bunlardan biride beni ilk tedavi eden kbb uzmanıydı, felç falan yok esra dedi rahat ol dedi, her ihtimale karşı kortizon serum taktı,ama ben eve geldikten 3 saat sonra gözümü kapatamamaya başladım,adam şok oldu. Bundada erken müdahale edildiği için daha çabuk topladım. Ve malesef, bu cevabım seni endişelendirmesin ama,sadece ilaç tedavisindeyken kaslarımda bir gelişme,yüzümde bir toplanma olmamıştı ikisindede, fizik tedavi ile iyileşme başlamıştı. Mümkün olduğunca kendine bakma,üzülme çünkü kalıcı değil, hep söylediğim şey sakız çiğne,balon şişir ve ağzında su çalkala. Ve ben her felçten sonra cildimin daha da güzelleştiğine inanıyorumgüzel şeyler düşün,kocanla öpüşmeye çalış kızzz oda egzersiz
Ben de 2. De anladım hemen gittim. Bunda da kulak ağrısından tanıdım gittim geri gönderdiler. Sabah kalktım baktım felç hemen gittim 2 gün bekle oturmasını bekleyelim dedi dr belki de 2 gün bekledim iyice yamuldum o gün kortizon verselerdi bu kadar olmayacaktıyarın emg var çok korkuyorum bebişten dolayı çok üzülüyorum yaaaa. Allah iyiliğini versin kız deli öneriler süper
Nasılsa normal doğum yapamıycam büyüsün bakalım sıpa.Gümbür gümbür geliyorlar ya
Maşallah biciriga
Ben de hiçbir takviye almıyorum. Diğer hamileliklerimde de kullanmamıştım. Sağlık ocağından da birşey vermediler.Kızlar size bisi sorcam simdi 23.haftamdayim.
Dr. bana vitamin falan vermedi.
arkadasim 17.haftada kalsiyuma basladi.
Bana dr. ne magnezyum,ne kalsiyum ne omg hic bisi yazmadi
Böyle takviye almadan nekadar yeter ki yediklerimle bebege diye dusunmeye basladim.
Sizce napsam?.
Siz neler kullaniyorsunuz?
Doktor vermeden kafama gore almalimiyi.?Canım bebek alır alacağını da sen eksik kalırsın. Kullanmalısın bence mutlaka. Ben Demir, kalsiyum magnezyum, balık yağlı multivitamin ve d vitamini kullanmaya başladım.
Ben de cartersınkileri beğendim aslında ama biri sert diye yorum yapmış ondan kararsız kaldım. İnternetten bakıyorum elimle dokunmayınca emin olamadım. Yumuşak diyorsan alayımBen 2 sene önce carterstan filli bir havlu almıştım. Başa geçen kısmı fil kafası şeklindeydi. Çok memnun kaldım. Hala da kurulamak İçin kullanıyorum bazen.
Kitikate den hiç alışveriş yapmadım. Nasıl kaliteli mi? Onda da değişik güzel şeyler var sanki ama malzeme kalitesi nasıl hiç bilmiyorumbiz 7 yaşında yaptırdık, doktor akrabamız büyüdükçe şekli değişebiliyor o zaman yapmak şekil açısından daha iyi deyince eşim direkt bekleyelim şekli önemli dedi
benim 23 bitti ama kesinlikle sırtüstü yatamıyorum nefes nefese kalıyorum gebeliğin ilerleyişine göre değişir bence, benim karnım çok büyük olduğu için zorlanıyorum
sola yatmak dolaşım açısından daha iyi diye biliyorum
bizim aile hekimi de kadın doğumcum da aradan 5 yıl geçtiği için tek doz yaptırmamı önerdi, 24 haftam dolacak daha
ilkinde biberon almamıştım işe başlayana kadar pek ihtiyaç da olmamıştı
şampuan da haftada 1 kez ancak kullanmışımdır genelde duru su ya da baboon natural tarzı doğal sabunlar kullandım
heryerimiz kimyasal hiç sevmiyorum kimyasalları
evet biz küçükken hep kundaklıyı kullanmıştık sonra bornoza geçtik
7 sene önce mothercareden almıştım ama kapanıyormuş artık o mağazalar
zara home ya da carterstan bakarım muhtemelen, ya da kitikateden
Malzeme kalitesi nasıl? Ordan da hiç alışveriş yapmadım. Evet hoş ürünleri varMerhaba, ben chakra dan kundak havlu, alt degisme örtüsüyle havlu aldim. Marka olarak ürünlerinden çoğu kişi memnundur zaten bende memnundum. Geçen hafta indirim vardi, bir göz atin ısterseniz sevimli ürünleri var
MerhabaDoktor vermeden kafama gore almalimiyi.?
Nasil vermedi anlamadim.
Bir dahaki randevumda subatda.
Degerlerime bakti hepsi guzel dedi vermedi bisi.
demir hapim da bitti alsammi napsam bilmiyorum.
Yarin bi aricam olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?