Kızlar bugun kontrolüm vardi. Rahim agzini tekrar olçtu doktor busefer karindan ölçtü.
17. Haftada 29 mm
19. Haftada 34 mm
20. Haftada karindan 29 mm simdide yine karindan 43 mm olçtü. Neden bukadar degisik cikiyo anlamadim doktor cihazdan olabilir suan bi sikıntı yok dedi.
Kızlar bugun kontrolüm vardi. Rahim agzini tekrar olçtu doktor busefer karindan ölçtü.
17. Haftada 29 mm
19. Haftada 34 mm
20. Haftada karindan 29 mm simdide yine karindan 43 mm olçtü. Neden bukadar degisik cikiyo anlamadim doktor cihazdan olabilir suan bi sikıntı yok dedi.
Bizden hızlıları da çıkmış demek ben çok takipte kalmayınca bilmiyorum. Yaş itibariyle biraz acele ettim ben rabbim iki yavruma uzun ömür versin inşallah üçüncü zor tabi en iyisini rabbim bilir sen düşünüyor musun bir mayıs annesi daha olmayı canım
Bu arada nickin aynı mıydı canım
Günaydın tatlım iyiki varsın Allah razı olsun senden. Hamd olsun bebeğime zararı yok. Evet beni üzüyor şikayet etmiyorum hamd olsun geçecek diyorum ama üzülüyorum her gece uyanıp kaşımı kaldırmaya çalışıyorum sol da tık yok. Ctesi kbb kontrol vardı salı işte yarın emg çekilcek. Sonuca göre tedavi dedi fizik verir heralde inş sinirler çalışıyordur dua et yalvarırım.
Bi de bişey dicem benim önceki 2 geçirdiğimde bu kdar uzun sürmüş müydü hatırlamıyorum. Peki hiç mi bi gelişme olmuyor 20 günde sende hiç mi olmamıştı? Çok korkuyorum yaaaa
İlkinde ben cidddiii cidddddii kurtulamadım. Uzun süre ilaç ve fizik tedavi gördüm.ama ikincide felç olacağını hissettim, kulak ağrısını tanıdım çünkü. 5 doktora gittim,yemin ederim abartı değil, bunlardan biride beni ilk tedavi eden kbb uzmanıydı, felç falan yok esra dedi rahat ol dedi, her ihtimale karşı kortizon serum taktı,ama ben eve geldikten 3 saat sonra gözümü kapatamamaya başladım,adam şok oldu. Bundada erken müdahale edildiği için daha çabuk topladım. Ve malesef, bu cevabım seni endişelendirmesin ama,sadece ilaç tedavisindeyken kaslarımda bir gelişme,yüzümde bir toplanma olmamıştı ikisindede, fizik tedavi ile iyileşme başlamıştı. Mümkün olduğunca kendine bakma,üzülme çünkü kalıcı değil, hep söylediğim şey sakız çiğne,balon şişir ve ağzında su çalkala. Ve ben her felçten sonra cildimin daha da güzelleştiğine inanıyorum güzel şeyler düşün,kocanla öpüşmeye çalış kızzz oda egzersiz
Kızlar size bisi sorcam simdi 23.haftamdayim.
Dr. bana vitamin falan vermedi.
arkadasim 17.haftada kalsiyuma basladi.
Bana dr. ne magnezyum,ne kalsiyum ne omg hic bisi yazmadi
Böyle takviye almadan nekadar yeter ki yediklerimle bebege diye dusunmeye basladim.
Sizce napsam?.
Siz neler kullaniyorsunuz?
Canım bebek alır alacağını da sen eksik kalırsın. Kullanmalısın bence mutlaka. Ben Demir, kalsiyum magnezyum, balık yağlı multivitamin ve d vitamini kullanmaya başladım.
Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Günlerdir hastanelerde geçiyor zaman. Eşim de hastalandı. Bende de öksürük var baya. Her hastaneye gidişte ben de muayene oluyorum. Ama hiçbir şey çıkmıyor. En sonunda kan aldılar. Yarın kontrole gidicez hep beraber. Oğlan da öksürük haricinde turp gibi oldu. Koşturuyor orda burda. İlaç baya etkiliymiş. Bizde durumlar böyle.
Ben asıl size başka bir konudan söz etmek için yazdım. Geçen gün unuttum söylemeyi çocuğun hastalık telaşından. Benim dr 27-28. Hafta gibi mi ne boğmaca aşısı olmamı istedi. Ama bebekle ilgilenecek, yakınında olacak herkesin yapması lazım. Eğer herkes yapamayacaksa senin de yaptırmana gerek yok dedi. Hatta bana yapacaklarımı yazılı olarak vermişti de hala bakmaya fırsat bulamadım koşturmaktan. Eve gidince bakayım başka be ayrıntılar var. Dru boğmaca aşısından bahseden var mı aranızda?
Kızlar merhaba. Havlu alan var mı bebişe. Şu kundak şeklinde olanlardan. Ben bir türlü bulamadım güzel bişey. Kaliteli yumuşak bişey olsun, iyi su çeksin istiyorum. Bir de sevimli bişey olsun istiyorum. Tavsiyesi olan var mı
Ben 2 sene önce carterstan filli bir havlu almıştım. Başa geçen kısmı fil kafası şeklindeydi. Çok memnun kaldım. Hala da kurulamak İçin kullanıyorum bazen.
Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Günlerdir hastanelerde geçiyor zaman. Eşim de hastalandı. Bende de öksürük var baya. Her hastaneye gidişte ben de muayene oluyorum. Ama hiçbir şey çıkmıyor. En sonunda kan aldılar. Yarın kontrole gidicez hep beraber. Oğlan da öksürük haricinde turp gibi oldu. Koşturuyor orda burda. İlaç baya etkiliymiş. Bizde durumlar böyle.
Ben asıl size başka bir konudan söz etmek için yazdım. Geçen gün unuttum söylemeyi çocuğun hastalık telaşından. Benim dr 27-28. Hafta gibi mi ne boğmaca aşısı olmamı istedi. Ama bebekle ilgilenecek, yakınında olacak herkesin yapması lazım. Eğer herkes yapamayacaksa senin de yaptırmana gerek yok dedi. Hatta bana yapacaklarımı yazılı olarak vermişti de hala bakmaya fırsat bulamadım koşturmaktan. Eve gidince bakayım başka be ayrıntılar var. Dru boğmaca aşısından bahseden var mı aranızda?
Sağol canım. Ben de ilk defa duydum. Geçen sefer istememişti drum benden böyle bir şey. Çok soru soracak durumda da değildim. Oğlum ateşlenmişti tam o an. Eve gidince şu drun verdiği kağıda bir bakayım. Belki duruma göre çeker fotoğrafını yollarım sizlere de.