Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynı benimki gibi bişey alsam yeni mi diyo, bez bağlıyorum bebeme ön kısmını kesip arka kısmını yeni beze koyacakmışım sürekli diyodu yapmadım tabi şükür alacak durumumuz var geriliyorum düsündükçe

Üzülme canım erken teşhis işte hemencik önlemi alınacak bitecek
Ins . Kafama taktim gereksiz yere işte kafami isede veremedim..(
Sıkma canını canım benimde 164 çıktı. 100 gramlık tekrar yükleme yaptırmam gerekiyormuş ama hiç yaptırasım yok. Doktorumla konuşup evde şeker takibi yapmayı önericem.
cumartesi gününe kadar şekeri kes yine gel yine yapalim dedi . O kadar etkilendimki çayımı bile şekersiz içiyorum

Kirli bezden mi kesip koycakmissiniz anlamadim cok sukur alcak drumumuz var olmasada killarini kipirdatmadiklari icin kime ne gezmemden kisar alirim yani gumus gogus kalkani alicam dye aglamis ya altindegil bisey degil o kadar para verilir mi dyomus parasini o veriyo sanki anlamadim ben

Aaa ne mumasebet ormek varken araba koltugu da neymis bir cile ip en fazla 6 tl bir taneden yelek cikiyor az para harcayarak cok sey alma cabasi
Yok o genelde bunu ben yaptım diye millete anlatır öyle seviyor ben çeyizime bir sürü elektronik aldım ama o hala dantellerimin az olduğunu söyler. 2 büyük hurç olmasına rağmen. 70 tane oyalı başörtü var ve ben açığım. Hala onun 2 iğne oyası kıymetli. Yeni ev aldım arada bir dolap eksikti laf arasında onu yaptır dedik eşimle hediye olarak o salon dantel takımı aldı geldi.

Tipik bir kaynana isine geleni gormesi ve duymasi aslinda duymasi gormesi gereknleri duymaz ve aslaa gormez

Ben şanslıyim bu konuda odasini ben alcam dedi cok sevindim ilk torun diye hevesleniyolar
Benim annem alacak o çok istedi eşim de bizimkiler almazken annene düşmez diyor. Kaldı ki kv durumu daha iyi ama annem ısrarcı alma dersem üzülür. Ben zaten öyle büyük birşey istemiyorum bi ufak şifonyer bi beşik ufak çekmecesiz.

Tesekkur ederim canim icim rahatladı. Bana sutun az mı filan deseler naparım bilmiyorum o psikolojiyle
Eğitim bu konuda önemli gerçekten bize doğada hangi annenin sütü bebeğine az gelmiş derlerdi, emerse gelir yoksa artmaz ve beyin üretir sütü meme değil diye öğrettiler. Cidden seks esnasında salgılanan oksitosin hormonu doğumda ve sütte de iş başında oluyorAllah mükemmel yaratmış gerisini dinleme boşver.

177 cıktı şekerim kızlar çok kötüyüm sabahtr allak bullak oldum
Arkadaşım yaptırdı 180 çıktı ilk saat sorun yok dediler ona başka arkadaşa diyet vermişti açlıktan önemli sanırım. Üzme kendini geçiyor zaten diyetle

Erkek bebek çişi ön kısımda oluyor ya onu kesip arka kısmı temiz o kısmı diyo ki çok şükür vallahi bende görse kalkandan benimkide aynı tepkiyi verir

Ins . Kafama taktim gereksiz yere işte kafami isede veremedim..(

cumartesi gününe kadar şekeri kes yine gel yine yapalim dedi . O kadar etkilendimki çayımı bile şekersiz içiyorum
Yok yok bozma moralini o kadar. Diyetle kontrol altına alınan bir durum. Allah başka sorunlar vermesin. 2 yakın arkadaşımda da yüksek çıktı şeker maşallah gayet sağlıklı bebekleri oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…