Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Neden annen almasin ki. Onun da torunu sonucta heveslenmistir. Iki tarafta icinden ne geliyorsa onu alsin. Alma derseniz annen cok uzulur.

Korkunç bi boğaz ağrısı ile uyandım akşam hafif vardı şuan konuşamıyorum yutkunamıyorum su bile içemiyorum gargara yaptım naneli nefes açıcı şeker emiyorum biraz rahatladı sanki.. O kadar dikkat ederim ama oldumu oluyo işte

Çook geçmiş olsun zencefili çay yap kuzum içinede balla limon koy bardak bitmeden rahatlatıyor tadıda çok kötü değil.
Zencefil hamilleler içinde uygun, hatta mide bulantısını alıyor.

Kızlar içinizda romatizma ağrısı çeken var mı ya benim normalde de vardı ama sadece işte nemli yere giderken örneğin adalara deniz kenarına ormana gidince falan ağrıyordu. Şimdi gece uyutmuyor sağ uyluk kemiğimden vuruyor hava yağmurlu bu ağrıyı tanıyorum da. Doktor randevum da 8 Şubat'ta.

Mide yanması varsa boğazı da tahriş ediyor bir nevi reflü yan etkisi gibi. Gece yüksek yastık kullanablirsin ben yastık altına hırka koyuyorum korkudan. Bir de gerçekten zencefil bal limon macunu iyi geliyor. 3ünü bir kapta karıştır bir çay kaşığı al ağzında tut. Boğazını çok yakacak ama sabret. Sonra sonucu iyi oluyor. Bu arada çok sıcak birşey de içme o da dokunur daha çok ılık iç. Çok geçmiş olsun

Doktorcuğuna mesaj at kuzum kalsiyum & magnezyum verir sana hiiiiiç bişeyin kalmaz.

Kızlar benim sütüm 26 hafta hamileyken gelmeye başlamıştı böyle cıs cıs der ıslanırdı atletim ve asla çıkmıyor o leke kolostrum oluyor çünkü. ben korkmuştum siz korkmayın yaşarsanız, bunda öyle erken gelmeyebilir ama yine simsiyah kocaman oldu baş kısmı bakalım gelir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…