Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amin canım benim sezeryan 38. Haftada alırız dedi dr senin normalse aceleci olmazsa ben önce doğururum gibi
Benim ilk sezaryan, 2inci normal dogum,
Turkiyede yapiyolarmi ssvd bilmiyorum ama kesinlikle yaparsa normal yapmayi dusunuyorum tabi epidural normal dogum yaparsa doktorum

Benim ilk sezaryan, 2inci normal dogum,
Turkiyede yapiyolarmi ssvd bilmiyorum ama kesinlikle yaparsa normal yapmayi dusunuyorum tabi epidural normal dogum yaparsa doktorum

Bana önermedi dr tehlikeli dedi. Yapilan yerde tabi güzel birşey. Benim ilki acil sezeryandı gece apar topar oldum sabahtan geceye full normal doğum sancısı üstüne bir de sezeryan ağrısı combo yaptım bu sefer saçımı fönleyip makyajımı yapar giderim

Bende ayni acil sezeryan olduydum, 4 saat sancidan sonra, 5cm acilmamda vardı ..

Artk 2inciye süslen tabi

Bende ayni acil sezeryan olduydum, 4 saat sancidan sonra, 5cm acilmamda vardı ..

Artk 2inciye süslen tabi

Geçmiş olsun sonu sağlıkla olsun da unutuluyor hepsi

Bu sefer böyle taçlar vs alicam nasipse

Eklentiler

• images (3).webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 504083778_tn50_0.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
Benim doktorum kilo seviyor diğer doktorlardan farklı olarak 14 15 kg alabilir bir hamile demişti. Çünkü doğumda zaten 10 kg gidiyor dedi.
Yalaaaan.... Benden 10 kilo gitmedi valla. Ben nolduğunu anlamadım. Bebek 4 kilo doğdu. Eve geldiğimde sadece 4 kilo eksilmiştim. Bunun suyu muyu yok muydu arkadaş dedim.

Geçmiş olsun sonu sağlıkla olsun da unutuluyor hepsi

Bu sefer böyle taçlar vs alicam nasipse

Ne güzel şeyler bunlar

Yalaaaan.... Benden 10 kilo gitmedi valla. Ben nolduğunu anlamadım. Bebek 4 kilo doğdu. Eve geldiğimde sadece 4 kilo eksilmiştim. Bunun suyu muyu yok muydu arkadaş dedim.

Sendeki ödemdir ödem ,
Bendende 10kilo gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…