Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sezeryan doğumlarda (özel hastanede) eşlerimiz doğuma giriyor mu ? bilen varmı ? Henüz hastaneyle konuşmadık ama ben eşimin de girmesini istiyorum tabi doktor izin verirse
Biz çok istemiştik izin vermemişti hastane. Hastaneden hastaneye değişiyor bu durum. İnşallah izin verirler size

2 aydır haftada yarım kilo alıyorum,daha da artacak bu durum şişiyorum aaaa dostlar,

Doktora bağlı benim özeldeki doktorum istemiyor genelde bayılıyor eşler
Ben de perinatoloğa gidiyorum adam biraz cins. 22.haftada kontrole gittik. "ayrıntılı ultrason bakılacak bu hafta dimi" dedik."bence ayrıntılı ultrason diye bir şey yok ben her ultrasonu son derece ayrıntılı yaparım "dedi.
İnşallah izin verir ...

Bugün benim bebiş neredeyse hiç hareket etmedi, bir iki tane çok cılız tekme dışında.

Benim doktorum kilo seviyor diğer doktorlardan farklı olarak 14 15 kg alabilir bir hamile demişti. Çünkü doğumda zaten 10 kg gidiyor dedi.
benim doktorumu asla bahsetmiiim çok korkuunççç biriiii antikiilooooo
her gittiğimde azar işitiyorum benim dezavantajım şişkocuk başladı hamilelik o yüzden asla kabul etmiyor hiç bir şeyi
bu hafta gidicem bebeğimimi görmeye gidicem azar işitmeye mi bilmiyorum

Benim doktorum kilo seviyor diğer doktorlardan farklı olarak 14 15 kg alabilir bir hamile demişti. Çünkü doğumda zaten 10 kg gidiyor dedi.
Aese hanım siz 1 kilo alan anne adayı mıydınız hani hepimizin kıskandığı ben de 1 kilo aldım ama sağında sıfır var

Aese hanım siz 1 kilo alan anne adayı mıydınız hani hepimizin kıskandığı ben de 1 kilo aldım ama sağında sıfır var
Valla ben bu hususta muzdaripim. Bebek çünkü kilo olarak geri 3/4 gün. Ben bu bebeği karnımda besleyemiyorum daha valla. Kaldı ki kilo almamak için bi çabam yok normalde dikkat ederdim hamilelikte saldım ama çok su içiyorum belki ondandır.

Bende cok su iciyorum gunde 4 litre iciyorum ama cok kilo aldim daha alirim bu gidisle ekmek de ymiyorum ama niye sistim anlamadim

Söyle diyorlar ama 7aya kadar 3 gün geri 3 gün ileri olabiliyormus o ay tüm saglikli bebekler hemen hemem esitleniyormus. Ben bol sebze meyve kuruyemis tahilli gida yiyorum bol su ve günlük süt içiyorum haftada 1.2et yiyorum. Dr bebek için normal dedi ama benim kilomu az buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…