Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende erken gelcek diye cok korkuyorum hergun bisyler goruyorum okuyorum nette insan cok korkuyo aslinda hic internete filan girmemek lazim ama iste zaman gecmiyo. Turlu turlu senaryolar kuruyorum artik
Şu geçirdiğim her hafta güzel şeyi değil kötü olan şeyleri dikkat edip kafaya takma olarak rekora giderim hep bakmıcam artık desemde ne yazık ki en ufak şeyde Google da buluyorum kendimi

Bende erken gelcek diye cok korkuyorum hergun bisyler goruyorum okuyorum nette insan cok korkuyo aslinda hic internete filan girmemek lazim ama iste zaman gecmiyo. Turlu turlu senaryolar kuruyorum artik
Şu geçirdiğim her hafta güzel şeyi değil kötü olan şeyleri dikkat edip kafaya takma olarak rekora giderim hep bakmıcam artık desemde ne yazık ki en ufak şeyde Google da buluyorum kendimi
Bende hep internetteyim ağrılar insanı korkutuyor ilk 3 ay böyle ne risk yaşadım ne korku şimdi nedense erken doğum düşüncesi sarıyo kafamın içini allah korusun. Ama burda güzel şeyler paylaşıyoruz biraz da olsa motive oluyorum

Ay inşallah canım Nisan ortası istiyorum ben hep mayıs olmasın Bi boga burcu daha çekemem valla
Hadi hayırlısı ben hep 40.haftada doğuracağıma inananıp 38.haftada doğumum başlamasına inanamamıştım tabi 41.haftada doğuranlar var ama hep 38 de geliyor sanki

Ben de 4 haftadır haftada 1 kilo alıyorum. +10dayım şuan. Pes ettim. Bu sefer de 25 kiloyu alıp oturacam belli oldu. Kasmanın anlamı yok benim için.
Benimde +1 ler yakın şok oluyorum,ne yiyorumda alıyorum diye göbüşümde az belli ayrıca bende doğumdan sonra sadece 3 kilo vermiştim ödem falan değil baya kalça üstü yağa dönüşüyor bende genetik öyle

Ya ben de çok merak ediyorum ne zaman gelecek bebeklerimiz
Ben 23 mayıs bayram arefesini baya benimsedim ama kadir gecesi de gelebilir o da güzel olur
Kadir gecesi 19 mayıs 20.05 te güzel ama o tarihlere kalırlar mı bilmem

Benim kilom var maalesef ama hala kontrol edemiyorum

Valla ilk hamileliğimde çok yedim yalan yok. Oturup tabak tabak baklava yedim. Şuan o kadar yemiyorum. İşyerinde çıkarsa tüm insanlar gibi yiyorum. Ekmek yemiyorum. Yine aynı kiloyu aldım aklım almıyor. Demek ki kaçısı yok. Şeytan diyor ne bulduysan ye. En azından yedim de aldım derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…