Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
On
bebekle tatile giden hiç yok mu yav
bugün indirimin son günü 1-2 saat araştırma yapıp sonra alıcam artık hayırlısı
Merhabalar benim gittiğim otellerde hep bebekli anneler vardı otele bildiriyorlar bebek olduğunu ve yatak veriyorlarmış sağılmış süt varsa dolapta saklıyorlar

Ben 5.aydan sonra tartıya cıkmadım 10 kilo alınca yarın saglık ocagı cagırdı kilo kontrolü için bakalım kaç eklenmiş
Doğumda ve doğumdan sonra hizla veriliyor zaten canim, insanın hem bunyesiylede alakali genetikte olabilir. benim annem hamileliklerinde 8kilo almis en fazla. Ben 47 kilo evlendim hamile kalmadan önce 54bucuktum bir anda aldim. Bulantidan ve iş koşturmasindan cok fazla yemek yiyemiyorum porsiyonum az. Hepsinin etkisi vardır sanirim Bir arkadasim benim kiloma yakindi 25kilo aldi bebek 9 ayina gelince %90ini verdi

Yaa ne güzel bende 54 ile hamile kaldım süpriz Bi şekilde ilk 3 ay mide bulantısından yiyemedim 4.aydan itibaren 2 ayda 10 kilo aldım 1 aydır tartılardan uzak duruyorum ve ekmek yememeye çalısıyorum

Bugün zırıl zırıl ağladım
Tapu işleri için üç gündür koşturuyorum artık şu çatı denen kemik cart diye ayrılacak gibi ağrıyor. Hala işlerimi halledemedim en sonunda tapunun önünde çocuk gibi ağladım hüngür hüngür Otobüste metroda da kimse yer vermiyor bundan sonra daracık bluz giyicem üzerinde hamileyim yazan

Bende cok su iciyorum gunde 4 litre iciyorum ama cok kilo aldim daha alirim bu gidisle ekmek de ymiyorum ama niye sistim anlamadim
4 lt biraz fazla. O kadarı ödem de yapabilir bence eğer boşaltamazsan :) ben 2.5 lt kesin içiyorum 3 lt bazen

Ben bugün Dr gittim bende yarım kilo aldım bebek 414gr normal mi aldığım kilo dedim o da senin zaten az kilo alman lazım bebeğin alması gerekiyor dedi o yüzden sıkma canını son 3 ay davul gibi olacağız zaten

Bende 1 kilo aldim
Benim de az buldu. Ama birşey diyemedi çünkü o 1 kg da ben geçen randevuda aldım. 20+1 de gittiğimde 19+4 e uygundu bebek. Geriydi. Bana yemek listesi verdi hergün 1 bardak süt veya 1 kase yoğurt ya da bir büyük peynir. haftanın 3 günü et 1 günü balık geri kalan günleri tencere yemeği ye dedi. En azından onu uyguluyorum ama şişkinliğim oluyor diye genelde akşam 5-6 gibi yiyorum ben yemeği.

Sizce nasıl kızlar bebek görmeye gelenlere mevlüde dağıtmaya bir de çikolata yaptırırım ❤❤

Eklentiler

• IMG-20200130-WA0002.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 63
Sizce nasıl kızlar bebek görmeye gelenlere mevlüde dağıtmaya bir de çikolata yaptırırım ❤❤

Seninle aynı güne doguracakmisiz
Senmi benmi ilk doğuracak bakalim

Cok güzel bence, allah nasıp etsin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…