Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Annemin bana hamileyken 16. haftasında doktora gittiği bi kağıt buldum. 15+4 yazıyodu. Aynı haftamda aynı tarihte tesadüf bende dr gitmiştim. Ben 23.05te doğdum. Dr 19 mayıs demiş tahmini ama 40+4 'te doğmuşum. Benim doğum 10 mayıs görünüyo anne dedim haftamız aynıysa bu nasıl oluyo? Heralde onunkini yanlış hesapladılar Bende 40'ı göreceğimi sanmıyorum nedense;kardeşimin falında hamile biri var 4lü bi rakam görüyorum demişler ya 4. ay ya 24.04 yada 04.05 heralde

Şu geçirdiğim her hafta güzel şeyi değil kötü olan şeyleri dikkat edip kafaya takma olarak rekora giderim hep bakmıcam artık desemde ne yazık ki en ufak şeyde Google da buluyorum kendimi
Aynen bend oyleyim sanki hersey benim başima gelecekmis gibi

Kotu hikayeler okuyunc bnde mi boyle olcam acaba cocugum yaşiycakmi erkenmi dogcak surekli bunlar var kafamda. Bile bile kendimize eziyet ediyoruz anne olmak boyleymis demekki

Eller ayaklarda ödem var mı acaba baya su iciyormussunuz odemi engeller diyorlar ya. Ben 2 aydır şişim acaba suyu az tükettiğim icin midir
Yok ödem yok ben cok yiyorum ya bide baya arastirdim su icmek asla odem yapmazmis akine cok icmemiz lazimmis. Ben hep cok su icerdim simdi daha cok iciyorum enfeksiyon filan olmasin diye

Benim normalde 13 Mayıs olması lazım ama bebe biraz dombülü olduğu için 1 Mayıs görünüyor şu an. Galiba nisana kayacak gibiyiz. Bir de hanımlar bir şey söylemek istiyorum bu İnstagram sayfalarındaki ürünler hemen teslim mi? AliExpress falan olmasın? Allah korusun ya şu salgın muhabbeti bitmeden naçizane fikrim hemen teslim olmayan ürünler almayalım. Amazon’dan biberonlara baktım neredeyse bizdekinin 1/3ine denk geliyor ama gözüm kesmedi kargo sürecini. Aman kendinize çok dikkat edin.

Günaydın kızlar
Aranızda gece bacak krampı yaşayan oldu mu. Umarım olmaz korkunç bir şeymiş bikaç saat önce yaşadım hala etkisinden çıkamadım

Gunaydin canim
Dun gece sol kasigima oyle 3 4kere kramp girdi bi an dogurucam sandim
Ben böyle bişey ilk kez yaşadım bacağım kilitlendi bıçak saplanmış gibi ve ovsam da kâr etmedi 1 dk kadar sürüp kendiliğinden geçti. Kramp mıydı bilmiyorum ama hala hafif ağrısı kaldı
Muz yiyor musun ben yemeye başlicam düzenli.

Artik son trimestera giris yapiyoruz dua edelim de baska yerlerimiz agrimasin kuzum

Kizlar tatiller de dogurmak istedigiinizeee emin misinizzhic bi doktor hemşire olmuyor daa 20.04.2020yi bana yazin

Evet bizde bu tarih üzerindeyiz doktorcuğumlaaa.. 40larımızzzz karışacakkk Eepppruuuuu...

Günaydın kuşum, doktorundan magnezyum/kalsiyum karışımlı bişey iste. Ben bu resimdekini kullanıyorum çok uzun zamandır ve çok rahatım bacak konusunda. Hergün 1 şişe maden suyu içiyorum, içinde en çok magnezyum olan marka da Damla. Hepsine tek tek baktım

Eklentiler

• images.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 31

Hadi inşallah gönlümüzden gecen olsun gerci sağlıkla kavuşalım da kuzum en önemlisi o

Tam da magnezyum araştıracaktım doktordan istemek için, çok sağol canım aynı şeyi bir daha yaşamak asla istemiyorum

Hadi inşallah gönlümüzden gecen olsun gerci sağlıkla kavuşalım da kuzum en önemlisi o

Aynen,kesin değil tabi ama bakalım haftaya kontrolde 28 hafta olucam belki bişey çıtlatır. Kırklarımızı karıştırmaya hazır mısın şekerimm

Aynen,kesin değil tabi ama bakalım haftaya kontrolde 28 hafta olucam belki bişey çıtlatır. Kırklarımızı karıştırmaya hazır mısın şekerimm
Olmammm mii ahh ahh canimm valla sonlara yaklaştıkça icim bir hos oluyor dogum stresi sardi uykulariim haram olduu doktorun citlatirsaa bana da citlatt bizim gun ayniydi

Tam da magnezyum araştıracaktım doktordan istemek için, çok sağol canım aynı şeyi bir daha yaşamak asla istemiyorum

Eğer msj trafiğiniz varsa yine doktoruna sor bunu emi. Bana hiç kramp girmemişti ama ennnnn başlarda böyle sağ sol kalçalarım elektriklenip uyuşuyodu,karnıma yayılıyodu,söyledim bunu verdi her akşam düzenli alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…