Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
A Alisinannesi ekliyorum canim :) yalniz dun ben aldigimda indirim vardi 4 parca set 270tl odemistim. Erkek anasi olucam diye mavi almak istemedim, pembeleri de kiz bebeklere yakistiriyorlar genelde en iyisi bu dedim. Ama kizi olacaklara pembesini tavsiye ederim tatli bir tonu var ve şik duruyor :))

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-31-09-38-37-014_com.android.chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2020-01-31-09-38-19-897_com.android.chrome.webp
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2020-01-31-09-38-14-244_com.android.chrome.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2020-01-31-09-37-43-504_com.android.chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 39

Ooooooooo pekkkkk birr lohusaa gördüm seniii şekerimmmmmmmmm çok şıkmış,gönlünce sağlıkla kullan inşalllah.

Gayet güzel ve uyguna almissin canim güle güle giymek nasip olsun inşallah

Güle güle kullan canım. Çok güzelmiş. Kalitesi nasıl acaba? Eline geçince haber versene. Memnun kalırsan ben de almayı düşünebilirim. Böyle sade şeyler bulmak zor oluyor.

Kiz o kramp bir keresinde bana da girmisti ve uykumdan uyandirmisti cok korkunctu :/ sonra hergun muz yemeye basladim bir de maden suyu ictim ondan sonra tekrarlamadi

Gayet güzel ve uyguna almissin canim güle güle giymek nasip olsun inşallah
Sagol kuzum hepimize agiz tadiyla giymek nasip olsun
Güle güle kullan canım. Çok güzelmiş. Kalitesi nasıl acaba? Eline geçince haber versene. Memnun kalırsan ben de almayı düşünebilirim. Böyle sade şeyler bulmak zor oluyor.
Suan on siparis almislar bu urunde yogunluk sebebiyle en erken subat sonu kargoya verilecekmis eger gec olur demezsen elime gectiginde bilgilendiririm seni :) ben de dun yaklasik 4saat arastirdim ne alsam diye karar veremedim ilk suwenin o meshur indirimlisi alacaktim niyetim oydu ama pijama takimi hicbir yerde kalmayinca baska modellere baktim. Bunun da elbisesinin olmasi hosuma gitti, eger sezaryen olursa sonda falan biseyler takiliyormus elbise mutlaka al dediler bana

Kiz o kramp bir keresinde bana da girmisti ve uykumdan uyandirmisti cok korkunctu :/ sonra hergun muz yemeye basladim bir de maden suyu ictim ondan sonra tekrarlamadi
Ay evet ya unutmuşum ben o krampları. Geçen seferki hamileliğimde benim de birkaç kez başıma gelmişti. Bu kez henüz yaşamadım. Umarım kendini hatırlatmaz yine. Evlerden ırak bir şey mendebur.

Bana sonda takılmadı ama yine de gecelikle inanılmaz rahat ettim. Hatta mümkün olsa insan hiçbir şey giymek istemiyor altına sezaryen olunca. Gecelik en mantıklısı o sebepten. Şubat sonu da çok geçmiş gerçekten. Aşmak İçin acelem yok da ya bulamazsam diye endişe ettim biraz. Suweninki nasıldı? Kaçırmışım ben onu.

Ay evet ya unutmuşum ben o krampları. Geçen seferki hamileliğimde benim de birkaç kez başıma gelmişti. Bu kez henüz yaşamadım. Umarım kendini hatırlatmaz yine. Evlerden ırak bir şey mendebur.
Bana en son ergenligimde olmustu kemikler gelisirken bir de bu hamilelikte ama canimin ici muz cok ise yaradi hergun bir tane gömüyorum

Ben en cok alttan muayeneden tırsıyorum cok canim yaniyodu ve gelen gecen muayene ediyodu bunda deneyimledigime gore sancilarim 5dk da 1e inmeden gitmem gerci oglum da suyum gece 1de geldi biz sabah 7de gittik ama
Bende ilkte filmlerdeki gibi ıkınacak bebek gelecek hayali vardı,bilgisizdim kprkmayım diyede arştırmadık kimsese anlatmadı suyum 3 gün önce geldi ve ben anlamadım o suyu ve o muayeneler açılmaya yardımcı oluyor diye gelen etti gitti bunda korkuyorum diyordum ki,eşi yakın düşük olabilir falan diyince yeterki birşekilde doğsun diyorum ama bende dayanamayacak hele gelince gidecem bu sefer sağlıkla alalım da guzularımızı

Sitesindeki pembe renkli sabahlik gecelik pijama takimi ayri olarak satiliyor cok guzel bir model degil ama fiyati coook uyguna geliyordu hepsi birlikte. Ama beden bulamadim magazalarini aradim oralarda da kalmamis, sen bir bak belki bulursun bedenini. Ya bu arada ben normalde m beden giyiyordum salas kiyafetlerim l beden. suan aldigim hersey l, bu seti de l aldim ama dogumdan sonra kucuk ya da buyuk gelir mi biraz endiseliyim hayirlisi artik

Gunayydinnn guzellikkler...bnde uzun zmndr gremiom nkdr konsmussnzzz masallahhh..ayrintilimi bende yaptrfm sukur hersy yolundaa ve o tukruk yutmamalar ve asiri kusmalar 5. Ay bitip 6. Aya grdgmde resmen bicak gbi kesildi cokbsaskin ve sukur doluyum..gundr 2 kez kusmya devam ama olsun buna da sukur...hayrli cumalarrr hepnzeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…