Olmammm mii ahh ahh canimm valla sonlara yaklaştıkça icim bir hos oluyor dogum stresi sardi uykulariim haram olduu doktorun citlatirsaa bana da citlatt bizim gun ayniydi
Ben en cok alttan muayeneden tırsıyorum cok canim yaniyodu ve gelen gecen muayene ediyodu bunda deneyimledigime gore sancilarim 5dk da 1e inmeden gitmem gerci oglum da suyum gece 1de geldi biz sabah 7de gittik ama
Bende bacaklar huzursuz bacak haftalardır. Pilates lastikleriyle esnetiyorum arada iyi geliyor. Mide belasına vitamin falan hak getire bende. Magnezyum aldım, multiler var ama midemde tutmak mümkün değil. Sadece demir etkilemiyor. Ne olacak bilmiyorum artık.
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. İlk kez bir sürü konuşmayı kaçırdım. Önemli bir şey kaçırmamışımdır umarım. Bebişleri minik ayaklarından, sizleri yanaklarınızdan öpüyorum. Özlemişim yav
Eğer öyleyse benim kızım mesai bitimine kadar, karşımda çayını hanzo gibi höpürdeterek içen pis kokulu adama ettiğim küfürleri dinliyor. Bir gün yeteeeeeeerrrr diyippppp o çay bardağınııı burnuna sokucamm ama hanım efendi çizgimden çıkasım yok. Hem höpürdetipp hemm glukkkkkkkk diye yutmak nedir yaa, çayçıyı odaya sokmayasım var artık.. öfffffff....
Eğer öyleyse benim kızım mesai bitimine kadar, karşımda çayını hanzo gibi höpürdeterek içen pis kokulu adama ettiğim küfürleri dinliyor. Bir gün yeteeeeeeerrrr diyippppp o çay bardağınııı burnuna sokucamm ama hanım efendi çizgimden çıkasım yok. Hem höpürdetipp hemm glukkkkkkkk diye yutmak nedir yaa, çayçıyı odaya sokmayasım var artık.. öfffffff....
Ayyyyy çok kötüüü. Ben bir de devam eden seslere karşı takıntılıyım. Sinirlerimi ekstra bozar. Bir de üstüne höpürdetmek diyorsun. Kafasına şekerlik geçirilesi herif, hemen o bardağı sakince masaya bırak ve kendine gel.