Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar aramızda birisi vardı şeker yüklemesi yaptırmayıp evde kendisi bi hafta boyunca ölçecekti. Doktoruna sonuçlarını gösterecekti. O durum noldu. Ben bugün sabah başladım da açlık 115 çıkınca azcık panik halindeyim. Help mee

Normalde bedenin kaç? Markasına göre değişiyor aslında bu. Ben 2 farklı markanın geceliğini almıştım. Birinde m gayet iyi olurken diğerinde L kasmıştı biraz.

Cumalaridami gidiyosun sen kuzum ben gunde 7 bucuk calisma hakkimiz varya onu soyledim hergun 1 bucuk saat ya cuma toplu kullaniyorum haftada 4 gun calisiyorm

Cumalarıda mı derken? Ben hergün geliyorum. 1.5 saat olan süt izninden mi bahsediyorsun? Özel sektördeyim ben,o izinler kısmetse doğumdan sonra. Senin söylemek istediğini anlayamadım.

Canım dün eşimi yolcu ettik. Son günlerin yoğunluğundan bakamadım. Tam hastalıklar geçti, kendimize geldik ve gitme zamanı geldi.
Senin eşin hangi ülkede calisiyor canım, ne işi yapıyor gurbet zor valla, allah kavustursun

Hanımlar günaydın, jokerde buhar makinelerinde indirim var piyasadan yaklaşık 50 lira daha uyguna geldi fiyatları, almak isteyenlerin bilgisine. Ayrıca joker uygulamasını indirip kayıt olunca 20 lira ekstra indirim yapıyor.

Hangi makineyi aldın canım? Ben hangisini alacağımı karar vermemekten ilk oğluma bile buhar makinesi alamadım. Böyle böyle 2 küsür sene oldu

O benim galiba ama ben o isi yapamadim ya canim cok tatli bir turlu cesaret edemedim. Bu gidisle seker yuklemesi yaptiricam cunku cok da vaktim kalmadi
Normalde bedenin kaç? Markasına göre değişiyor aslında bu. Ben 2 farklı markanın geceliğini almıştım. Birinde m gayet iyi olurken diğerinde L kasmıştı biraz.
Hamile değilken m giyiyordum, simdi l iyi oluyor ama insaallah kalibi rahattir ve yerindedir. Emanet gibi de durmasin dar da gelmesin bakalim nasil birsey gelecek

Hangi makineyi aldın canım? Ben hangisini alacağımı karar vermemekten ilk oğluma bile buhar makinesi alamadım. Böyle böyle 2 küsür sene oldu
Ben bu ürünü aldım, alerjik bir bünye olduğum için kuruluk ve tıkanıklık çok yaşıyorum kışın geceleri. Isıtmayı açamıyorum uyurken. Biraz da kendimi düşünerek almış oldum Bu arada Allah kavuştursun eşine

Şimdi geldiğinde dener ona göre değiştirirsin. Son 2 ay göbek ve kilo alıp başını gidiyor. Ona göre değerlendir gelen takımı. İade var di mi?

Sağol canım Önce kendinde denesene madem. Memnun kalırsan da bize haber ver. Ben de tıkanıyorum aslında geceleri. Çocuğu düşünmekten kendimi düşünemez oldum. Bir de bası geceler ağzım öyle kuruyor ki uyanıyorum. Bir süre yutkunurken canım yanıyor kuruluktan.

Ben her hafta kafama takacak demotive edecek bir sürü şey bulur oldum hamile olduğumu ilk öğrenndiğim günden itibaren Allah herşeyi en güzeliyle yaşatsın hepimize

ben de şeker yüklemesi yaptırmamıştım, doktor yaptırmaya gerek yok yüksek çıkacak zaten, diyet yap demişti. Diyet yaptım mı tabiykisi hayır. Kan tahlilimde açlık şekerim 118 çıkmış, akşam doktordan papara yicem.

Kızlar ben midemden hala cekiyorum.
Gaviscon, süt, madensuyu fayda etmiyor.
Tüm gece yine inledim durdum.
Böyle bir mide yanmasi gaz gormedim.
Beni mahvediyor.
Birsey yemeye dahi korkar oldum hele gece olsun hic istemiyorum.
Yatinca daha fena.
Bir benmiyim ya bukadar agir geciren bu donemi.

Afrika’da çalışıyor canım. İnşaat mühendisi. Gerçekten çok zor. Şimdi taa doğuma gelecek. Beni hamileyken 15 gün gördü. Bir kere ultrasonda yavrusunu görebildi.
Allah sabır versin canım,
Çok zor, sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…