- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Ohh afiyet olsun. Bizimki de bugün Trabzon hurmasını yedi ilk kez. Babası ben gidince yedirmiş baya da beğenmiş yemiş. Ben de Erzurumda okudumKizlarinada masallah ne guzel kardesleriyle ilgileniyorlar :) bende kabak havuc buharda pisirip ezip veriyorum pesinede yogurt veriyorum 2 gundur. Az da armut puresi yedi bakim bu gece rahat uyursa yarinda kaka yaparsa mamada devam edicem evolvia ya. Biraz yavas gideyim dedim kabizliktan sonra korktum cok ufak daha cunku. Halen gazini rahat cikaramiyor dun gece gazi vardi mesela disten degildi sabahta kaka yapti zaten.
Ben tunceliliyim esim erzurumlu :) yazlari gideriz evimiz var orada 2 tane biri koyde bii merkezde gercekten cok guzel is imkani olsa durmayiz burada esimde cok seviyor.
Kod adı sevgiAynen daha özel oluyor malum orasıDaha samimi oldu Kod adları olanlar ortaya çıktı
Bilgiler kısmından ismine git hesap ayarları varOhh afiyet olsun. Bizimki de bugün Trabzon hurmasını yedi ilk kez. Babası ben gidince yedirmiş baya da beğenmiş yemiş. Ben de Erzurumda okudumşimdi nerde yaşıyorsunuz peki? Ben de çok isterdim anamın babamın köyünde evimiz olsun yazları gidip çoluk çocuk toprakla oynasın. Ne güzel
Kod adı sevgikız şu alttaki kilo şeyini nasıl nerden yapıyoruz. Ben de yapacam neyim eksik
Evet iyi oluyor sadece yolu cok uzun. Ucakla bile gidince toplamda 6 saat suruyor. Arabaylada 17 18 saatOhh afiyet olsun. Bizimki de bugün Trabzon hurmasını yedi ilk kez. Babası ben gidince yedirmiş baya da beğenmiş yemiş. Ben de Erzurumda okudumşimdi nerde yaşıyorsunuz peki? Ben de çok isterdim anamın babamın köyünde evimiz olsun yazları gidip çoluk çocuk toprakla oynasın. Ne güzel
Kod adı sevgikız şu alttaki kilo şeyini nasıl nerden yapıyoruz. Ben de yapacam neyim eksik
Benimki de saçımı basimi yoluyo oyun yapiyo kendince uyurken de eli kolu durmuyo yine hep saçımda bu gece deliksiz uyusalar ne güzel olur Allahım çok amin3 bucuk saat ayakta tuttum bagirmadan uyuttum simdi dönüyor yine anlamadm bu niye uyumuyor bir o yana bir bu yana birde sacimi tutmaya calisiyor 2 gundur boyleyiz sacimdan ne istiyorsun kiziimmmm Allahim sana geliyoruum..
HahahOo kizdirmislar tatlı sekerparemii canimm benim kirilmakta haklisin onlar da özür dileyince her şey geçecek sanıyor ya saflar mi safa mi yatıyorlar bilemiyorum
Hosbuldum canimKalppare hoşgeldin canım aman erkekler de abartıyor bazen benim eşim de öyle dan dun konuşur sonra pişman olur. Boş ver canını sıkmaya değmez
Evet arada lazım sekerimKalppare ahh sekerparem oluyor bazen boyle seyler. Iyi yapmissin kizmakla sonra anlamiyorlar:)
Annemin bir lafi var ben bu cocuklari babamin evinden getirmedim diyorNasıl bakıyorsa olaya artık dediğine bakvalla toplum suçu bu olaylar çocukları bi tek kadınlar kendine yapıyor gibi alıştırıldık erkekler ev geçindirsin kadın çocuk büyütsün diye alıştıracaklar bizi diye korkuyorlar valla ben kendime yapmadım sadece bu kızı haaa sadece kendime yaptıysam ona göre davranırım alırım kızımı kimseler sevemez hasret bırakırım
Aynen kızlar eklediklerim çok memnun oldumKızlar nasıl mutlu oldum instagramda sizleri görüncetam bakamadım da yine koşturmalı bir gün oldu elhamdülillah.birazdan açıp tek tek bakacam sizlere BKGK sen Tunceli de mi oturuyorsun canım? Eşim orda askerlik yaptı. Ben de çok gidecek oldum yanına da istemedi sağolsun doğası çok güzelmiş
Benim annemde hep erkek eşeğin sıpası olmaz derHosbuldum canimaman konustuk hallettik de iste can sıkıldı iste kp hep kv me kendini salma der ve butun isi ustune yıkar.zavalli kadin..butun yuk onun üstünde.ben de ona benzersen bozusuruz dedim.simdilik anladi bakalım
Evet arada lazım sekerim
Annemin bir lafi var ben bu cocuklari babamin evinden getirmedim diyor
Annelerimiz iyi kanka olur benceBenim annemde hep erkek eşeğin sıpası olmaz der
Meyve yasak oldugu icin koyamayacagim malesef ama cok tatsiz oluyo ya sevmedi tiksindi. İrmik tatlandirir mi ki acabaminikbebegim9640 canim 1 cay bardagin suya 2 tatli kasigi irmik yada 1 tatli kasigi irmik 1 tatli kasigi pirinc unu koy oluyor hemen uzerinede biskuvi muz yada istedigin birsey ekleyebilirsin
ayy cok iyi olur valla beklicem sen yap tam ölcu sekilde bna da syle kivamina kdar insallah yer sever bu seferCanim ben yarın deneyip senin için tam ölçü vereyim
Arkadaşının başı saolsun.anne-sizlik...sözün bittiği yer. Ben yaşayamazdım. Bir kaç kere çıktım. Dönüşte toprağı öpecek oldum. O kadar uzak bana komşumçocuklar uyurken kaçan uykuda noluyor ya pff. bugün ruhen karıştım ondan mi bilemiyorum. liseden bi arkadaşım annesini kaybetmiş nasıl içim yandı. diyecek söz bulamıyorum. çok zor gerçekten.
konuyu degistitrcem. yurtdışına gitme yani yaşama fikrine nasıl bakıyorsunuz?
Şekerparem baştacısın burası bırakılır mı seni seviyoruzKızlar bir ekleşme bisi bisi olmus
Sosyal medya kullanmıyorum malumunuz...burayi ihmal etmeyin..seviyorum sizibal yüreklilerrr
Onu bende denedim beceremedim yaparsan bana da öğretOhh afiyet olsun. Bizimki de bugün Trabzon hurmasını yedi ilk kez. Babası ben gidince yedirmiş baya da beğenmiş yemiş. Ben de Erzurumda okudumşimdi nerde yaşıyorsunuz peki? Ben de çok isterdim anamın babamın köyünde evimiz olsun yazları gidip çoluk çocuk toprakla oynasın. Ne güzel
Cansınız ben de sizi seviyorumŞekerparem baştacısın burası bırakılır mı seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?