2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ohh afiyet olsun. Bizimki de bugün Trabzon hurmasını yedi ilk kez. Babası ben gidince yedirmiş baya da beğenmiş yemiş. Ben de Erzurumda okudum şimdi nerde yaşıyorsunuz peki? Ben de çok isterdim anamın babamın köyünde evimiz olsun yazları gidip çoluk çocuk toprakla oynasın. Ne güzel
Aynen daha özel oluyor malum orası Daha samimi oldu Kod adları olanlar ortaya çıktı
Kod adı sevgi kız şu alttaki kilo şeyini nasıl nerden yapıyoruz. Ben de yapacam neyim eksik

Bilgiler kısmından ismine git hesap ayarları var

Evet iyi oluyor sadece yolu cok uzun. Ucakla bile gidince toplamda 6 saat suruyor. Arabaylada 17 18 saat
Tatile gitmeyi ozledim valla 2 sene olacak dogru durust bir yere gidemedik onceki sene ciktik esimlin amcasinin yazligi flan o sirada hamileymisim bilmiyordum migdem bulanıyordu uykum geliyordu surekli aklima geldi simdi birde o halimle denize atladim kac kez Allahtan birsey olmamis :)

3 bucuk saat ayakta tuttum bagirmadan uyuttum simdi dönüyor yine anlamadm bu niye uyumuyor bir o yana bir bu yana birde sacimi tutmaya calisiyor 2 gundur boyleyiz sacimdan ne istiyorsun kiziimmmm Allahim sana geliyoruum..

İyi akşamlar kızlar bu arada hepsi burada da Kasım indirimleri başladı . Ben sleepy ıslak mendil kullanıyorum . 12 Li kutusunu 70 ten alıyordum çoğunlukla . Şimdi 60 TL . Sleepy bez 4 numara aldım inşallah kalıbı küçük gelmez . Goon kullanıyordum ama sleepy uyguna buldum . Tanesi 66 kuruşa geldi . Sma mama 3 kutu alınca 90 TL . Bir de seçili ürünlerde ekstra indirim oldu ve mama Nın kutusu 83 TL ye geldi . Normalde 100 TL den satılıyordu sma mama en Az . Geçen yıl Kasım’da da bebek alışverişi yapmıştım ne çabuk geçti

3 bucuk saat ayakta tuttum bagirmadan uyuttum simdi dönüyor yine anlamadm bu niye uyumuyor bir o yana bir bu yana birde sacimi tutmaya calisiyor 2 gundur boyleyiz sacimdan ne istiyorsun kiziimmmm Allahim sana geliyoruum..
Benimki de saçımı basimi yoluyo oyun yapiyo kendince uyurken de eli kolu durmuyo yine hep saçımda bu gece deliksiz uyusalar ne güzel olur Allahım çok amin

Oo kizdirmislar tatlı sekerparemii canimm benim kirilmakta haklisin onlar da özür dileyince her şey geçecek sanıyor ya saflar mi safa mi yatıyorlar bilemiyorum
Hahah yaa aslı bazen tatlı bazen acı şekerpare ya beni az cok tanimissinizdir...uyumlu bir insanimdir.bazen ben de sinirleniyorum iste

Ne yoğun bir gündü aman Yarabbim 6 saat canlı dersim vardı kafam kazan gibi oldu tansiyon ilaçların bitmişti onları yazdırmaya gittim oradan okula uğradım sınıf defterlerini doldurmaya hazır çıkmışken Zeynocana mont bot baktık eve gel ayşecik uyanmış altı üstü maması süt sağını yemek çay ayy pert oldum tam uyudu dinleneyim derken ağlayarak uyandı bir güzel gaz kaka ve mutlu son uyku kaçtı hala yatakta oynuyoruz hiç niyeti yok uyumaya öyle yorgunum ki kafamı koysam küt diye uyurum bu günün en güzel tarafı sizleri görmek oldu çok mutlu oldum

Kalppare hoşgeldin canım aman erkekler de abartıyor bazen benim eşim de öyle dan dun konuşur sonra pişman olur. Boş ver canını sıkmaya değmez
Hosbuldum canim aman konustuk hallettik de iste can sıkıldı iste kp hep kv me kendini salma der ve butun isi ustune yıkar.zavalli kadin..butun yuk onun üstünde.ben de ona benzersen bozusuruz dedim.simdilik anladi bakalım
Kalppare ahh sekerparem oluyor bazen boyle seyler. Iyi yapmissin kizmakla sonra anlamiyorlar:)
Evet arada lazım sekerim
Annemin bir lafi var ben bu cocuklari babamin evinden getirmedim diyor

Aynen kızlar eklediklerim çok memnun oldum ne güzel oldu kızlar şimdi tek tek hepinize yazmayım eğerbu durumu mahsur olarak gören yoksa onları da eklerim yazarlarsa zorlama gibi olmasın yani şuna bak Türkiye nin 4bir yanından arkadaşım oldu

Benim annemde hep erkek eşeğin sıpası olmaz der

çocuklar uyurken kaçan uykuda noluyor ya pff. bugün ruhen karıştım ondan mi bilemiyorum. liseden bi arkadaşım annesini kaybetmiş nasıl içim yandı. diyecek söz bulamıyorum. çok zor gerçekten.

konuyu degistitrcem. yurtdışına gitme yani yaşama fikrine nasıl bakıyorsunuz?

minikbebegim9640 canim 1 cay bardagin suya 2 tatli kasigi irmik yada 1 tatli kasigi irmik 1 tatli kasigi pirinc unu koy oluyor hemen uzerinede biskuvi muz yada istedigin birsey ekleyebilirsin
Meyve yasak oldugu icin koyamayacagim malesef ama cok tatsiz oluyo ya sevmedi tiksindi. İrmik tatlandirir mi ki acaba
Canim ben yarın deneyip senin için tam ölçü vereyim
ayy cok iyi olur valla beklicem sen yap tam ölcu sekilde bna da syle kivamina kdar insallah yer sever bu sefer

Arkadaşının başı saolsun.anne-sizlik...sözün bittiği yer. Ben yaşayamazdım. Bir kaç kere çıktım. Dönüşte toprağı öpecek oldum. O kadar uzak bana komşum

Onu bende denedim beceremedim yaparsan bana da öğret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…