- 11 Şubat 2008
- 7.253
- 17.432
- 773
- 41
Asıl sana MaşşallahBizimki sadece merakbiz burdayız paylaşım olarak merak etme yalnız ne fıstık anneler varmış maşallah
Bende baslamak istiyorum ama bu kiz durmuyor ki birde diyetle ugrasamamDiyete başladığın kilo ben yeni başladığım için başlangıç ve şuanki kilom aynı mesela
Sen zaten zayıf hamile kalmışsın zamanla gider o da şuanda da gayet iyisin. Ben işe başlayınca anladım hamilelikten önce yeni kıyafetler almıştım bir de onlar da olmayınca tutuştumBende baslamak istiyorum ama bu kiz durmuyor ki birde diyetle ugrasamam55 ile hamile kalmistim suan 61 olmusum 6-7 kilo fazlam var. Onu da yaza dogru 2 ayda veririm diye dusunuyorum :)
Verilir bence ben 2 ayda 10 kilo verdiğimj biliyorum tatliyi hamurisini kesip ip atlamistim. Benim basenler var ve orada toplaniyor malesef, Senin boyda uzunmus masallah :)Sen zaten zayıf hamile kalmışsın zamanla gider o da şuanda da gayet iyisin. Ben işe başlayınca anladım hamilelikten önce yeni kıyafetler almıştım bir de onlar da olmayınca tutuştum10-12 kg verirsem tamamdır inşallah
Ben spor yapmıyorum ya hiç yapamıyorum. İşte yediklerimle indim bende 2 kilo ama göbeğe spor lazımKızasysss çabuk buraya gel 50 li kilolara inmişsin evde başka ne spor yapıyorsun bakıyım ben 2 gündür leslie yapıyorum ilk gün 10 dk 2.gün 15 derken hergün 5dk arttıracam. Dün platesle devam edeyim dedim oğlan uyandı. Neyse buna şükür.
Sınav var okulda. Sabah çocukları anneme bıraktım eşim yeter 3 gün üstüste bakamam dedioğlana kahvaltı yaptırdım annem bana gelin kahvaltı yapmadan demişti. Dedim şimdi hamur işi yapar annem evde yaptım ben diyet kahvaltımı. Annem de hadi katmer, börek falan yaptım sıcak gel ye dedi kaçtım koşa koşa çok istikrarlıyım yalnız 2 gün oldu daha
Kim sevmezBen cok severim katmer borek corek immmmm keske olsada yesemm
Bravo valla öyle hemen verebiliyorsanBende baslamak istiyorum ama bu kiz durmuyor ki birde diyetle ugrasamam55 ile hamile kalmistim suan 61 olmusum 6-7 kilo fazlam var. Onu da yaza dogru 2 ayda veririm diye dusunuyorum :)
Geldim canım yettimKızasysss çabuk buraya gel 50 li kilolara inmişsin evde başka ne spor yapıyorsun bakıyım ben 2 gündür leslie yapıyorum ilk gün 10 dk 2.gün 15 derken hergün 5dk arttıracam. Dün platesle devam edeyim dedim oğlan uyandı. Neyse buna şükür.
Sınav var okulda. Sabah çocukları anneme bıraktım eşim yeter 3 gün üstüste bakamam dedioğlana kahvaltı yaptırdım annem bana gelin kahvaltı yapmadan demişti. Dedim şimdi hamur işi yapar annem evde yaptım ben diyet kahvaltımı. Annem de hadi katmer, börek falan yaptım sıcak gel ye dedi kaçtım koşa koşa çok istikrarlıyım yalnız 2 gün oldu daha
Bravo valla sana. Nasıl yemedin el açmalarını. Ben diyette olsam affetmemGeldim canım yettim
Ben hergün yarim saat leslie yaptım
Bazen bölgesel hareketler yaptım ama o lar çok azdı
Bir de 10000 adımı tamamlamaya çalıştım
Geçen hafta baya serdim deprem oldu ya beni fena etkiledi yeni yeni kendime geliyorum bugün de 59.9 ciktim
Bu hafta spora devam edeceğim
Grupta spor yarışları oluyor geçen haftalarda olmuştu yine yaparlarsa iyi gaza getiriyor yarışlar...
Aa ben annemin yaptıklarından yemiyorum
Yaylaya gitmiştim annem el açması bir tepsi börek yapıp önüme koymuştu da yememiştim
Sen de iyi yapmışsın yememekle boyun süper inat et kendinle ver kilolarını insanlar seni görünce bu 3 çocuk senden mı cıktı desin
Canım 73 kiloydum ve koca bir karnım vardı
Dün 73 ken giydiğim bluzu giydim anneme gösterdim de annem
amann bluzun içi bomboş kalmış dedi...
Hedefim 55 az kaldı
Merak ettim ben de hee...Bizimki sadece merakbiz burdayız paylaşım olarak merak etme yalnız ne fıstık anneler varmış maşallah
Senin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedimBende baslamak istiyorum ama bu kiz durmuyor ki birde diyetle ugrasamam55 ile hamile kalmistim suan 61 olmusum 6-7 kilo fazlam var. Onu da yaza dogru 2 ayda veririm diye dusunuyorum :)
Sağol cnm işte ben de belki kendi kendime bu kadar veremezdim gruba çok baglandım azcık hırs yaptım orda da güzel güzel yorumlasiyoruz gördün kimse birbirini kırmıyor ondan benim için çok iyi oldu...Bravo valla sana. Nasıl yemedin el açmalarını. Ben diyette olsam affetmembende azar azar da olsa gidiyor ama. Diyordum Online bi diyete mi başvursam kendi kendime veremem. Burayı görünce gerek olmadığını düşündüm. Yine etkiliyor yani. Geçen nohut yedim Perşembe akşamı yedikten sonra da pişman oldum ama yorumları görüncE daha da pişman oldum
Yaa çok iyi cidden bende 16 kilo vermek hedefimSenin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedim
Ver verYaa çok iyi cidden bende 16 kilo vermek hedefim
Ooo boya bak maşallah 178Sen zaten zayıf hamile kalmışsın zamanla gider o da şuanda da gayet iyisin. Ben işe başlayınca anladım hamilelikten önce yeni kıyafetler almıştım bir de onlar da olmayınca tutuştum10-12 kg verirsem tamamdır inşallah
Sana da maşallah canım hele asya kuşum hele diğer nisan bebeleri ne güzeller hepsi de anneleri deBizimki sadece merakbiz burdayız paylaşım olarak merak etme yalnız ne fıstık anneler varmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?