- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Yaa senin 2 gundr mü sacini yoluyo biz ay oldu nerdeyse saç yolmaya baslayali ve sadece bana özel bisi kimseye yapmiyo3 bucuk saat ayakta tuttum bagirmadan uyuttum simdi dönüyor yine anlamadm bu niye uyumuyor bir o yana bir bu yana birde sacimi tutmaya calisiyor 2 gundur boyleyiz sacimdan ne istiyorsun kiziimmmm Allahim sana geliyoruum..
Ayyy benim de saçlarıma kastı var kendin kelsin ondan mı diyorum durup durup saldırıyor bizimkindeAslihaydo minikbebegim9640 donup donup sacima yapisiyor yaklasmazsam uyaniyor agliyor ben en iyisi oyuncak bebek alayim bunada ona sarilsin sacini basini yolsun :)
Dis mi geliyor acaba ? Günaydın bu arada bizde de 2 haftadır bir tuhaflik var uyurken hareket halinde. Daha once bir uyuyordu öpsem koklasam uyanmiyordu simdi o uyuyunca bende hemen gözümü kapatıyorum yorgun dusmeyeyim diye.Son yazan ve ilk giren oldum bugün
Bu kız niye böyle oldu ya
günaydin bu Arada canolar
Bilemedim ki kabarıklık kızarıklık yok gibi gelmez sanki daha dişDis mi geliyor acaba ? Günaydın bu arada bizde de 2 haftadır bir tuhaflik var uyurken hareket halinde. Daha once bir uyuyordu öpsem koklasam uyanmiyordu simdi o uyuyunca bende hemen gözümü kapatıyorum yorgun dusmeyeyim diye.
aminArkadaşının başı saolsun.anne-sizlik...sözün bittiği yer. Ben yaşayamazdım. Bir kaç kere çıktım. Dönüşte toprağı öpecek oldum. O kadar uzak bana komşum
günaydın canim.Son yazan ve ilk giren oldum bugün
Bu kız niye böyle oldu ya
günaydin bu Arada canolar
Ilahii güldürdün beni :)Kısacık uykumda(ciddiyim en uzunu yarim saat) gördüğüm rüyaya bakın hamileymişim Allahım ben korunuyom sen de beni koru diye tekerlemeli dua ediyodum.rüyada küçük şakalar ilahi ben
Ahahaha o sen gbi olmaz ona yapmaz kesin varyaAslihaydo minikbebegim9640 donup donup sacima yapisiyor yaklasmazsam uyaniyor agliyor ben en iyisi oyuncak bebek alayim bunada ona sarilsin sacini basini yolsun :)
Allah rahmet eylesin inşallah canım.çocuklar uyurken kaçan uykuda noluyor ya pff. bugün ruhen karıştım ondan mi bilemiyorum. liseden bi arkadaşım annesini kaybetmiş nasıl içim yandı. diyecek söz bulamıyorum. çok zor gerçekten.
konuyu degistitrcem. yurtdışına gitme yani yaşama fikrine nasıl bakıyorsunuz?
Yaptım kız basitmiş. Hesap bilgilerine boyunu kilonu yazıyorsun otomatik çıkıyor aşağıOnu bende denedim beceremedim yaparsan bana da öğret
Ne güzel bir duaymışKısacık uykumda(ciddiyim en uzunu yarim saat) gördüğüm rüyaya bakın hamileymişim Allahım ben korunuyom sen de beni koru diye tekerlemeli dua ediyodum.rüyada küçük şakalar ilahi ben
Du deneyim bi dahaAllah rahmet eylesin inşallah canım.
Yurt dışına gitmek konusunda da bizim bir düzenimiz işimiz gücümüz var ama çocuklarım için isterdim açıkcası. Biz zorlansak da onların geleceği için yapabileceğim en iyi şey olurdu. Bizler iş güç, ev, araba sahibi olduk bir şekilde. Ama çocuklarımızın işleri gün geçtikçe zorlaşıyor. gelecek ve geçim kaygısı yaşamayacağın bir ülkeye gidebileceksen bence gidilir. Adam temizlik yapıyor Almanya da mesela herşeyi var yani yaptığı her işten kazandığı gelirle bizlerden güzel ve refah içinde yaşıyorlar. Komşumuz taşındı seneler önce Almanyada kız lisedeydi. Ortalama bir öğrenciydi sayısal dersleri zayıftı ama çalışıyordu elinden geldiğince.oraya gitti şuan ekonomi mühendisi oldu, dünyada gezmediği ülke kalmadı. Kazandığı parayı söylemeye gerek yok. Burda olsa sıradan bir mühendisliği ancak kazanır sonra asgari ücretle tanıdık vasıtasıyla biyerlere girmeye çalışırdı. Her gencin bir meslek sahibi olması gibi bir politikaları var adamların. Bize ne kadar uzak değil mi.? Eşimin kuzeni lisedeydi üniversiteye gitmedi Mercedes in fabrikasının sınavlarına girdi şuan orda başladı okumaya hem okuyor hem meslek öğreniyor. Bunları düşününce bizler erkenden başlıyoruz özel ders, kurs, özel okul çocuklarımız eziyet çekiyor bir sürü. Gideceğin ülke de çok önemli, eğitim, iş vs konusunda.
Yaptım kız basitmiş. Hesap bilgilerine boyunu kilonu yazıyorsun otomatik çıkıyor aşağı
Allah rahmet eylesin inşallah canım.
Yurt dışına gitmek konusunda da bizim bir düzenimiz işimiz gücümüz var ama çocuklarım için isterdim açıkcası. Biz zorlansak da onların geleceği için yapabileceğim en iyi şey olurdu. Bizler iş güç, ev, araba sahibi olduk bir şekilde. Ama çocuklarımızın işleri gün geçtikçe zorlaşıyor. gelecek ve geçim kaygısı yaşamayacağın bir ülkeye gidebileceksen bence gidilir. Adam temizlik yapıyor Almanya da mesela herşeyi var yani yaptığı her işten kazandığı gelirle bizlerden güzel ve refah içinde yaşıyorlar. Komşumuz taşındı seneler önce Almanyada kız lisedeydi. Ortalama bir öğrenciydi sayısal dersleri zayıftı ama çalışıyordu elinden geldiğince.oraya gitti şuan ekonomi mühendisi oldu, dünyada gezmediği ülke kalmadı. Kazandığı parayı söylemeye gerek yok. Burda olsa sıradan bir mühendisliği ancak kazanır sonra asgari ücretle tanıdık vasıtasıyla biyerlere girmeye çalışırdı. Her gencin bir meslek sahibi olması gibi bir politikaları var adamların. Bize ne kadar uzak değil mi.? Eşimin kuzeni lisedeydi üniversiteye gitmedi Mercedes in fabrikasının sınavlarına girdi şuan orda başladı okumaya hem okuyor hem meslek öğreniyor. Bunları düşününce bizler erkenden başlıyoruz özel ders, kurs, özel okul çocuklarımız eziyet çekiyor bir sürü. Gideceğin ülke de çok önemli, eğitim, iş vs konusunda.
Yaptım kız basitmiş. Hesap bilgilerine boyunu kilonu yazıyorsun otomatik çıkıyor aşağı
Bizimki sadece merakKızlar bir ekleşme bisi bisi olmus
Sosyal medya kullanmıyorum malumunuz...burayi ihmal etmeyin..seviyorum sizibal yüreklilerrr
Diyete başladığın kilo ben yeni başladığım için başlangıç ve şuanki kilom aynı meselaDu deneyim bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?