2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hmm benm diyet edecek halim heç yok zaten diyete başlasam ölürüm ben kesin 47 kiloyum zati
Gettttt şurdan üflersem uçarsın bi de dalga geçer gibi diyet yapacam diyo ben 90 kiloyum 90 sen kilo alma gruplarına yaz
Çocukları almaya giidnce katmer bitmemişti annem ısıttı bir deneyse ki yarım yedim. Önceden olsa 2 taneyi yemeden bırakmazdım gerçi buna şükür

Bende öyleyim 3 gün kuralına uymadım hiç. Alerjide olmadı brokoli karnabahar da verdim
Ben aslında başta uydum sonra tek başına yediremeyince soğan sarımsak o bu karıştır derken iyice karıştı gitti. Baktım alerji falan da yok çok şükür
Brokoliyi nasıl veriyorsunuz ya benim kız hiç sevmiyor
Ben buharda haşlayıp veriyorum sapından tutup dallarından ısırıyor

İrmikli meyve püresini kim önerdiyse sağolsun kızım çok sevdi

Sosyal medya olmaz mı???
Hatta Ikıncı kızımın anneleri ile zamanında güzel dostluklarimiz olmuştu hala da başımız sıkıştığında birbirimize sorarız
Grup mu kurdunuz??
Aman grup falan yok canım sadece takipleşiyoruz özelden hesabımızı yazıp ekliyoruz birbirimizi. Sohbet burdan devam

Katmerli bi menü yazacaksın He hadi hayırlı olsun

Katıl canım hep beraber verelim gitsin şu kilolar boşver yemek yarışmasını sen
2020 nisan anneleri olarak 6. Takimı fethedelim o zaman hedef bebeler 1 yasina vardiginda fit olmak
Ceviz ogluma verirdim..kızda buraz bekledim.madem oyle demis doktor bende vereyim canım..kurallar degismis demek ki
Oyy oyy acaip gaza getirdiniz beni be temam geliyorum bekleyin
Kafalar çok karışık ama diyete gel boşver diğerini
Arada yarismaya da katilalim kizlar..yapariz yemeyiz.bu ayin yarışması mezelermis.meze dedigin salata ve zeytinyagli..kilo yapmaz kiiii

Karnabahar brokoli havuç yaptım geçerlinde. Bu sefer patateste attım. Az zeytinyağı damlattım iki küçük kavanoz çıktı yedi 2 günde
Sanırım benim kız patates sevmiyor bnde her şeye katıyordum bügğn patates yoktu havuç kabak yaptım yedi diğer sefer çok zor vermiştim

Ne oluyor kazanınca ne veriyorlar birincilik karşısında

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…