- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Olutsun olur isteyelim yeterki@bhark var var fazlam şöyle bir 57 olsam evlenmeden önceki gibi ama 60 da razıyım
O karın nasıl bişey 66 da da vardı 62 de deInat edersen verirsin canım karından da eser kalmaz
Brokoliyi nasıl veriyorsunuz ya benim kız hiç sevmiyorBende öyleyim 3 gün kuralına uymadım hiç. Alerjide olmadı brokoli karnabahar da verdim
Hmm benm diyet edecek halim heç yok zaten diyete başlasam ölürüm ben kesin 47 kiloyum zatiDiyete başladığın kilo ben yeni başladığım için başlangıç ve şuanki kilom aynı mesela
Ya senin bu kilo seysinde bende yazdigi yazi gbi niye bsey yazmiyo acabaO karın nasıl bişey 66 da da vardı 62 de despor lazım sanırım bana
Gettttt şurdan üflersem uçarsınHmm benm diyet edecek halim heç yok zaten diyete başlasam ölürüm ben kesin 47 kiloyum zati
İyiyiz canım sen nasılsın biz buralardayız halen. Bebeğin nasılMerhaba nasılsınız kızlar , Aylar olmuş ben girmeyeli
Ben aslında başta uydum sonra tek başına yediremeyince soğan sarımsak o bu karıştır derken iyice karıştı gitti. Baktım alerji falan da yok çok şükürBende öyleyim 3 gün kuralına uymadım hiç. Alerjide olmadı brokoli karnabahar da verdim
Ben buharda haşlayıp veriyorum sapından tutup dallarından ısırıyorBrokoliyi nasıl veriyorsunuz ya benim kız hiç sevmiyor
Aman grup falan yok canımSosyal medya olmaz mı???
Hatta Ikıncı kızımın anneleri ile zamanında güzel dostluklarimiz olmuştu hala da başımız sıkıştığında birbirimize sorarız
Grup mu kurdunuz??
Karnabahar brokoli havuç yaptım geçerlinde. Bu sefer patateste attım. Az zeytinyağı damlattım iki küçük kavanoz çıktı yedi 2 gündeBrokoliyi nasıl veriyorsunuz ya benim kız hiç sevmiyor
Bunu babası duysa baya sevinir çünkü ilk sen ona benzettinHaydo aynı babası yasağol kuzum Asya ile doldurmak istiyorum sayfayı da nazar olmasın diye az az
Katmerli bi menü yazacaksın HeGettttt şurdan üflersem uçarsınbi de dalga geçer gibi diyet yapacam diyo ben 90 kiloyum 90 sen kilo alma gruplarına yaz
Çocukları almaya giidnce katmer bitmemiştiannem ısıttı bir de neyse ki yarım yedim. Önceden olsa 2 taneyi yemeden bırakmazdım gerçi buna şükür
Sen turuncu alandasın maşalllahYa senin bu kilo seysinde bende yazdigi yazi gbi niye bsey yazmiyo acaba
2020 nisan anneleri olarak 6. Takimı fethedelim o zamanKatıl canım hep beraber verelim gitsin şu kilolar boşver yemek yarışmasını sen
Ceviz ogluma verirdim..kızda buraz bekledim.madem oyle demis doktor bende vereyim canım..kurallar degismis demek kiBen ceviz yedirdim doktor önerdi. Bi tane insta canlı yayınında da doktor demişti önceden şu ayda bu ayda denirdi onların hepsi yanlış hemen verebilirsiniz diye. Sadece 3 gün üst üste vermek ve başka yeni bişey vermemek lazım alerji olursa anlamak için. Gerçi ben onu çok yapmadım çünkü hiç alerji olmadı kızım şu ana kadar sanırım alerjik bir bünye değil.
Oyy oyyIşte çocuklarla ne yediğini bilmiyorsun kilo alıyorsun
Diyete başlarsan yediklerini kontrol altına almış olursun...
Yapamasam ben yapamam canım 3 çocukla..
Büyüğüm 3. sınıf öğrencisi okula göndermiyorum evde ona da eğitim veriyorum
Ortancam 4 yaşında onunla da oyunlar oynuyoruz küçük zaten sizinkileri bir onun da ek gıdası falan filan arada da işte ben zayıflamaya çalışıyorum ben zayıflayamam hep böyle kalırım diyordum ama oluyormuş onu anladım
Sabah da birkaç elbisem vardı olmayan onları denedim olunca daha bir gaza geldim
Arada yarismaya da katilalim kizlar..yapariz yemeyiz.bu ayin yarışması mezelermis.meze dedigin salata ve zeytinyagli..kilo yapmaz kiiiiKafalar çok karışıkama diyete gel boşver diğerini
Sanırım benim kız patates sevmiyor bnde her şeye katıyordum bügğn patates yoktu havuç kabak yaptım yedi diğer sefer çok zor vermiştimKarnabahar brokoli havuç yaptım geçerlinde. Bu sefer patateste attım. Az zeytinyağı damlattım iki küçük kavanoz çıktı yedi 2 günde
Hmm benm diyet edecek halim heç yok zaten diyete başlasam ölürüm ben kesin 47 kiloyum zati
Ne oluyor kazanınca ne veriyorlar birincilik karşısında2020 nisan anneleri olarak 6. Takimı fethedelim o zamanhedef bebeler 1 yasina vardiginda fit olmak
Ceviz ogluma verirdim..kızda buraz bekledim.madem oyle demis doktor bende vereyim canım..kurallar degismis demek ki
Oyy oyyacaip gaza getirdiniz beni be temam geliyorum bekleyin
Arada yarismaya da katilalim kizlar..yapariz yemeyiz.bu ayin yarışması mezelermis.meze dedigin salata ve zeytinyagli..kilo yapmaz kiiii
Kesinlikle2020 nisan anneleri olarak 6. Takimı fethedelim o zamanhedef bebeler 1 yasina vardiginda fit olmak
Ceviz ogluma verirdim..kızda buraz bekledim.madem oyle demis doktor bende vereyim canım..kurallar degismis demek ki
Oyy oyyacaip gaza getirdiniz beni be temam geliyorum bekleyin
Arada yarismaya da katilalim kizlar..yapariz yemeyiz.bu ayin yarışması mezelermis.meze dedigin salata ve zeytinyagli..kilo yapmaz kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?