- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Sensin fıstıkVer verfıstık gibisin daha da fıstık olursun
Ayy işte 73 ile o koca karın bende şimdi ama inat ettim bende vereceğimGeldim canım yettim
Ben hergün yarim saat leslie yaptım
Bazen bölgesel hareketler yaptım ama o lar çok azdı
Bir de 10000 adımı tamamlamaya çalıştım
Geçen hafta baya serdim deprem oldu ya beni fena etkiledi yeni yeni kendime geliyorum bugün de 59.9 ciktim
Bu hafta spora devam edeceğim
Grupta spor yarışları oluyor geçen haftalarda olmuştu yine yaparlarsa iyi gaza getiriyor yarışlar...
Aa ben annemin yaptıklarından yemiyorum
Yaylaya gitmiştim annem el açması bir tepsi börek yapıp önüme koymuştu da yememiştim
Sen de iyi yapmışsın yememekle boyun süper inat et kendinle ver kilolarını insanlar seni görünce bu 3 çocuk senden mı cıktı desin
Canım 73 kiloydum ve koca bir karnım vardı
Dün 73 ken giydiğim bluzu giydim anneme gösterdim de annem
amann bluzun içi bomboş kalmış dedi...
Hedefim 55 az kaldı
benim içim elvermiyor ya yerimi Yurdumu ailemi bırakmak çok zor geliyor. zamanında bir fırsatımız olmuştu o zaman bebiş yoktu ortada ikimiz de aileleri kıyamadık gitmek istemedik. Tabi bebek olunca fikrimiz değişir mi bilmiyorum. Özellikle eğitim hayatına başlayınca. Eğitim resmen özel oldu ülkede bi de geleceği güvenliği falan derken. Onun için yabancılık çekmeye hasret çekmeye katlanılır mı bilemiyorum :/çocuklar uyurken kaçan uykuda noluyor ya pff. bugün ruhen karıştım ondan mi bilemiyorum. liseden bi arkadaşım annesini kaybetmiş nasıl içim yandı. diyecek söz bulamıyorum. çok zor gerçekten.
konuyu degistitrcem. yurtdışına gitme yani yaşama fikrine nasıl bakıyorsunuz?
Elimde telefon bekleyip duruyorum o pozlar içinAsıl sana Maşşallaho Asyayı da yerim nasıl pozlar öyle
Canım geçmiş olsun bence yediklerindendir geçer bi iki günegünaydın. benim kuzum bir sey döktüen çok alnında var benek benek. yüzünden başlıyor sırtında karnında da var. dün ilk defa brokoli verdim. o mu dokundu acaba? koyu yeşil yapraklı yiyecekler arasında 1 yaşından sonra verilmeli yazmış bir yerde. dün gece uyumadi da çay sırasında uyanıktı bir kestane de vermiştim ama onu daha önce de muhallebi içinde vermiştim. insallah başka bir hastalik değildir.
Ay bende aynıyımBen anca çözüyorum ya intagramda kimin kim olduğunuher bi annemiz de ayrı ayrı çok güzel maşallah
Ahahah varsa sosyal medyan karşı değilsen ekleriz senide adaşımMerak ettim ben de hee...
Haydo aynı babası yaSana da maşallah canım hele asya kuşum hele diğer nisan bebeleri ne güzeller hepsi de anneleri de
Sosyal medya olmaz mı???Ahahah varsa sosyal medyan karşı değilsen ekleriz senide adaşım
Bizimki sadece merakbiz burdayız paylaşım olarak merak etme yalnız ne fıstık anneler varmış maşallah
Brokoli dokunan 2. Çocukgünaydın. benim kuzum bir sey döktüen çok alnında var benek benek. yüzünden başlıyor sırtında karnında da var. dün ilk defa brokoli verdim. o mu dokundu acaba? koyu yeşil yapraklı yiyecekler arasında 1 yaşından sonra verilmeli yazmış bir yerde. dün gece uyumadi da çay sırasında uyanıktı bir kestane de vermiştim ama onu daha önce de muhallebi içinde vermiştim. insallah başka bir hastalik değildir.
Oyy Allahim cok pis gaza geldimGeldim canım yettim
Ben hergün yarim saat leslie yaptım
Bazen bölgesel hareketler yaptım ama o lar çok azdı
Bir de 10000 adımı tamamlamaya çalıştım
Geçen hafta baya serdim deprem oldu ya beni fena etkiledi yeni yeni kendime geliyorum bugün de 59.9 ciktim
Bu hafta spora devam edeceğim
Grupta spor yarışları oluyor geçen haftalarda olmuştu yine yaparlarsa iyi gaza getiriyor yarışlar...
Aa ben annemin yaptıklarından yemiyorum
Yaylaya gitmiştim annem el açması bir tepsi börek yapıp önüme koymuştu da yememiştim
Sen de iyi yapmışsın yememekle boyun süper inat et kendinle ver kilolarını insanlar seni görünce bu 3 çocuk senden mı cıktı desin
Canım 73 kiloydum ve koca bir karnım vardı
Dün 73 ken giydiğim bluzu giydim anneme gösterdim de annem
amann bluzun içi bomboş kalmış dedi...
Hedefim 55 az kaldı
Inat edersen verirsin canım karından da eser kalmazAyy işte 73 ile o koca karın bende şimdi ama inat ettim bende vereceğim
Gruptan atma gibi bir durum olmuyor canım deneme sürecin oluyor kilo bildirimi yaptığın günden sonra 3. cuma listeye giriyorsunee bebelerden belliydi zaten
Brokoli dokunan 2. ÇocukAllah Allah koyu yesil yapraklılar yasaksa neden ilk baslanmasi onerilen sebze brokoli kestane bir cesit kuruyemis..kuruyemis henuz önerilmiyor canım.vucutları kaldıramayabilir.dokunabilir.
Bence ihmal etme dilzarım..ne olur ne olmaz.. insAllah önemli birsey degildir.baska bir belirti var mi? Ates kusma kakada uzayan balgam gibi birşeyler..kizamik da yayildi diyorlar..diline bak..agiz icinde de var mi? Bekle 1 2 gun.gecmezse baska bisey olabilir.alerjiyse soner diye tahmin ediyorum.Ona gore doktora goster canim.gecmis olsun.
Oyy Allahim cok pis gaza geldimkilo vermeyeni gruptan atmiyorlarsa gelicem basaramazsam atarlarsa diye korkuyorum boyum 173 kilom 73
Gecmis olsun yedigindendir bence azalma var mi suangünaydın. benim kuzum bir sey döktüen çok alnında var benek benek. yüzünden başlıyor sırtında karnında da var. dün ilk defa brokoli verdim. o mu dokundu acaba? koyu yeşil yapraklı yiyecekler arasında 1 yaşından sonra verilmeli yazmış bir yerde. dün gece uyumadi da çay sırasında uyanıktı bir kestane de vermiştim ama onu daha önce de muhallebi içinde vermiştim. insallah başka bir hastalik değildir.
Ne kadar surede peki valla helal olsun. Ben suan kendimi hazir hissetmiyorum :)Senin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedim
16 miii canim senin o kadar fazlan yokkiii :)Yaa çok iyi cidden bende 16 kilo vermek hedefim
Ooyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazımGruptan atma gibi bir durum olmuyor canım deneme sürecin oluyor kilo bildirimi yaptığın günden sonra 3. cuma listeye giriyorsun
Düzenli menü paylaşırsan neden olmasın...
Boyun çok iyi kilonda fazla değil ama bir 8 kilo versen fıstık gibi olursun
Katıl canım hep beraber verelim gitsin şu kilolar boşver yemek yarışmasını senOoyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazımben cocuklarla ne yedigimi hic anlamıyorum ki
Bazen de diyorum şu yemek yarısmalarina mi katılsambi diyorum diyet bir diyorum yarışma biri istah kapatici biri istah açıcı
Ben ceviz yedirdim doktor önerdi. Bi tane insta canlı yayınında da doktor demişti önceden şu ayda bu ayda denirdi onların hepsi yanlış hemen verebilirsiniz diye. Sadece 3 gün üst üste vermek ve başka yeni bişey vermemek lazım alerji olursa anlamak için. Gerçi ben onu çok yapmadım çünkü hiç alerji olmadı kızım şu ana kadar sanırım alerjik bir bünye değil.ee bebelerden belliydi zaten
Brokoli dokunan 2. ÇocukAllah Allah koyu yesil yapraklılar yasaksa neden ilk baslanmasi onerilen sebze brokoli kestane bir cesit kuruyemis..kuruyemis henuz önerilmiyor canım.vucutları kaldıramayabilir.dokunabilir.
Bence ihmal etme dilzarım..ne olur ne olmaz.. insAllah önemli birsey degildir.baska bir belirti var mi? Ates kusma kakada uzayan balgam gibi birşeyler..kizamik da yayildi diyorlar..diline bak..agiz icinde de var mi? Bekle 1 2 gun.gecmezse baska bisey olabilir.alerjiyse soner diye tahmin ediyorum.Ona gore doktora goster canim.gecmis olsun.
Oyy Allahim cok pis gaza geldimkilo vermeyeni gruptan atmiyorlarsa gelicem basaramazsam atarlarsa diye korkuyorum boyum 173 kilom 73
Işte çocuklarla ne yediğini bilmiyorsun kilo alıyorsunOoyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazımben cocuklarla ne yedigimi hic anlamıyorum ki
Bazen de diyorum şu yemek yarısmalarina mi katılsambi diyorum diyet bir diyorum yarışma biri istah kapatici biri istah açıcı
Kafalar çok karışıkOoyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazımben cocuklarla ne yedigimi hic anlamıyorum ki
Bende öyleyim 3 gün kuralına uymadım hiç. Alerjide olmadı brokoli karnabahar da verdimBen ceviz yedirdim doktor önerdi. Bi tane insta canlı yayınında da doktor demişti önceden şu ayda bu ayda denirdi onların hepsi yanlış hemen verebilirsiniz diye. Sadece 3 gün üst üste vermek ve başka yeni bişey vermemek lazım alerji olursa anlamak için. Gerçi ben onu çok yapmadım çünkü hiç alerji olmadı kızım şu ana kadar sanırım alerjik bir bünye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?