2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy işte 73 ile o koca karın bende şimdi ama inat ettim bende vereceğim

benim içim elvermiyor ya yerimi Yurdumu ailemi bırakmak çok zor geliyor. zamanında bir fırsatımız olmuştu o zaman bebiş yoktu ortada ikimiz de aileleri kıyamadık gitmek istemedik. Tabi bebek olunca fikrimiz değişir mi bilmiyorum. Özellikle eğitim hayatına başlayınca. Eğitim resmen özel oldu ülkede bi de geleceği güvenliği falan derken. Onun için yabancılık çekmeye hasret çekmeye katlanılır mı bilemiyorum :/

Bu arada ben de herkesi gördüğüme çok memnun oldum. Gördüğümüz bebekler vardı daha da yakından tanıdık görmediğimiz anneleri ve bebekleri de gördük. Acayipmiş

Canım geçmiş olsun bence yediklerindendir geçer bi iki güne

Ahahah varsa sosyal medyan karşı değilsen ekleriz senide adaşım
Sosyal medya olmaz mı???
Hatta Ikıncı kızımın anneleri ile zamanında güzel dostluklarimiz olmuştu hala da başımız sıkıştığında birbirimize sorarız
Grup mu kurdunuz??

Bizimki sadece merak biz burdayız paylaşım olarak merak etme yalnız ne fıstık anneler varmış maşallah
ee bebelerden belliydi zaten
Brokoli dokunan 2. Çocuk Allah Allah koyu yesil yapraklılar yasaksa neden ilk baslanmasi onerilen sebze brokoli kestane bir cesit kuruyemis..kuruyemis henuz önerilmiyor canım.vucutları kaldıramayabilir.dokunabilir.
Bence ihmal etme dilzarım..ne olur ne olmaz.. insAllah önemli birsey degildir.baska bir belirti var mi? Ates kusma kakada uzayan balgam gibi birşeyler..kizamik da yayildi diyorlar..diline bak..agiz icinde de var mi? Bekle 1 2 gun.gecmezse baska bisey olabilir.alerjiyse soner diye tahmin ediyorum.Ona gore doktora goster canim.gecmis olsun.
Oyy Allahim cok pis gaza geldim kilo vermeyeni gruptan atmiyorlarsa gelicem basaramazsam atarlarsa diye korkuyorum boyum 173 kilom 73

Gruptan atma gibi bir durum olmuyor canım deneme sürecin oluyor kilo bildirimi yaptığın günden sonra 3. cuma listeye giriyorsun
Düzenli menü paylaşırsan neden olmasın...
Boyun çok iyi kilonda fazla değil ama bir 8 kilo versen fıstık gibi olursun

Gecmis olsun yedigindendir bence azalma var mi suan
Senin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedim
Ne kadar surede peki valla helal olsun. Ben suan kendimi hazir hissetmiyorum :)

Yaa çok iyi cidden bende 16 kilo vermek hedefim
16 miii canim senin o kadar fazlan yokkiii :)
Sevgi22884550 sanada masallah:)

Ooyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazım ben cocuklarla ne yedigimi hic anlamıyorum ki
Bazen de diyorum şu yemek yarısmalarina mi katılsam bi diyorum diyet bir diyorum yarışma biri istah kapatici biri istah açıcı

Ooyy oyy duzenli menu mu paylasmam lazım ben cocuklarla ne yedigimi hic anlamıyorum ki
Bazen de diyorum şu yemek yarısmalarina mi katılsam bi diyorum diyet bir diyorum yarışma biri istah kapatici biri istah açıcı
Katıl canım hep beraber verelim gitsin şu kilolar boşver yemek yarışmasını sen

Ben ceviz yedirdim doktor önerdi. Bi tane insta canlı yayınında da doktor demişti önceden şu ayda bu ayda denirdi onların hepsi yanlış hemen verebilirsiniz diye. Sadece 3 gün üst üste vermek ve başka yeni bişey vermemek lazım alerji olursa anlamak için. Gerçi ben onu çok yapmadım çünkü hiç alerji olmadı kızım şu ana kadar sanırım alerjik bir bünye değil.

Işte çocuklarla ne yediğini bilmiyorsun kilo alıyorsun
Diyete başlarsan yediklerini kontrol altına almış olursun...
Yapamasam ben yapamam canım 3 çocukla..
Büyüğüm 3. sınıf öğrencisi okula göndermiyorum evde ona da eğitim veriyorum
Ortancam 4 yaşında onunla da oyunlar oynuyoruz küçük zaten sizinkileri bir onun da ek gıdası falan filan arada da işte ben zayıflamaya çalışıyorum ben zayıflayamam hep böyle kalırım diyordum ama oluyormuş onu anladım
Sabah da birkaç elbisem vardı olmayan onları denedim olunca daha bir gaza geldim

Bende öyleyim 3 gün kuralına uymadım hiç. Alerjide olmadı brokoli karnabahar da verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…