2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
asla dememek lazimmis hayatta ya bende hep asla dedim yurtdışı için ama çocuklardan sonra gözüm bi korktu onun için bakıyorum arastiriyorum. simdi olmasada civanim 4 yasina felan gelince belki diyorum olur mu olsa nasil olur. ozel sektordeyim 7 yildir ve ne yazık ki yazik diyorum emeklerime
bende hala oturmadı kim kim diye daha bakacam eşleştirme yapacam ilk firsatta

Ne oluyor kazanınca ne veriyorlar birincilik karşısında
Valla hediyeler bölümüne bakyim..karaca nevresim..deri canta..pinardan peynir sucuk salam vs erzak seti..hediyeler guzel ve ben az cok becerikli bir hatunum ama orda benden becerikliler var yarismalar çetin

Benim oglan da patatesi reddetmişti.doktor bile sasirmisti.cocuklar genelde sever diye..ara ver 10 gun.sonra dene.1 ay boyunca 10 gun ara ile denemistim.sonra sevdi.simdi bayiliyor
Aynn şaşırtıcı bende her şeye koyuyordum daha güzel diye de meğer sevmiyormuş çocuk

Kızlar çorba tarifi veriyorum
Sebze corbasi da diyebilirsiniz..
1 orta boy patates
2 orta boy havuç
3 dal pırasa(oyle kalınlardan degildi.korpe olmasi lazim.bir parmak kalinliginda almistim ben ve yaprakli yerlerini kullandim)
1 küçuk soğan
2 3 kaşık irmik(goz karari attim valla kivama karar verirsiniz)
Sebzeleri küp kup doğrayıp yağa azicik kavurdum 1 2 dk...annelerin deyimiyle şöyle bir iki cevirdim.sonra suyunu ekledim sebzeleri 4 parmak falan gecti.iyice hasladim.sonra irmigi ekledim..irmik de iyice pisince blend ettim.çocuklara bu haliyle verdim.eşimle bana da pırasalarin beyaz yerlerini 1 cm 1 cm silindir halinde dogradim az yagda cevirdim rengi dönünce toz kırmızı biber atip altini hemen kapadim ve corba kaselerin ustune süsledim ve enfes oldu..orjinalde terbiye yapılıyormus.ama ben tadini bilmedigimden bisey diyemem o haline.siz isterseniz yogurtla terbiye edin.biz de alerji var diye terbiyelemedik..limon sıktık icerken esimle.kabiz kizima iyi geldi.yavrum rahatladı ve gündüz guzel uyudu şükürler olsjn..pırasa rahatlatıyor kizlar.pirincle veya umla da kivam verebilirsiniz.ben irmikle yaptim. tarif 4 kisilik

Aynn şaşırtıcı bende her şeye koyuyordum daha güzel diye de meğer sevmiyormuş çocuk
Oyu yavrum Zaramm..içinden neler diyordu kim bilir..hayal ettim de su annem de ne buluyor su papateste boyuna bana veriyor diye dilleri yok ki soylesinle kiyamam..ben de karnabahar verdim..bir tukurdu puuuh diye..gulmekten yere yattim hic biseyden bu kadar tiksindigini gormemistim

minikbebegim9640 canım benim yaptığım muhallebinin ölçüsünü vereyim 1 bucuk su bardağı su 1 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi pirinç unu 1 tatli kasigi pekmez bi tutam da cekilmiz ceviz biraz katı bi kıvamda oluyo yemesi kolay kabizkik sorunu varsa zeytinyagi da ekleyebilirsin

Ahahah aynn
Hadi ya bak bak türlü türlü hareketleri var zaten

Dikkat ederek ver bişey olmazsa devam edersin

Senin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedim
Darısı bana. 12-13 kilo versem süper olacak. Hamileyken 3 kilo aldım toplamda ama öncesi tedavi süreci veremiyorum şu an

Sosyal medya olmaz mı???
Hatta Ikıncı kızımın anneleri ile zamanında güzel dostluklarimiz olmuştu hala da başımız sıkıştığında birbirimize sorarız
Grup mu kurdunuz??
Yok kuzum sadece meraktan ekleştik kimlerle konuşuyoruz diye bakındık özelden bana adını yazarsan seni de ekleyeyim

Demi anasına bak evladı al ben o grupta atılma olsa önce beni atarlar valla iyi direniyorsunuz ben dirayetli diyet yapamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…