- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Patates çok önemli bir besin değil zaten sevmemişse zorlama. Havuç kabak en güzeliSanırım benim kız patates sevmiyor bnde her şeye katıyordum bügğn patates yoktu havuç kabak yaptım yedi diğer sefer çok zor vermiştim
asla dememek lazimmis hayatta ya bende hep asla dedim yurtdışı için ama çocuklardan sonra gözüm bi korktu onun için bakıyorum arastiriyorum. simdi olmasada civanim 4 yasina felan gelince belki diyorum olur mu olsa nasil olur. ozel sektordeyim 7 yildir ve ne yazık ki yazik diyorum emeklerimeAllah rahmet eylesin inşallah canım.
Yurt dışına gitmek konusunda da bizim bir düzenimiz işimiz gücümüz var ama çocuklarım için isterdim açıkcası. Biz zorlansak da onların geleceği için yapabileceğim en iyi şey olurdu. Bizler iş güç, ev, araba sahibi olduk bir şekilde. Ama çocuklarımızın işleri gün geçtikçe zorlaşıyor. gelecek ve geçim kaygısı yaşamayacağın bir ülkeye gidebileceksen bence gidilir. Adam temizlik yapıyor Almanya da mesela herşeyi var yani yaptığı her işten kazandığı gelirle bizlerden güzel ve refah içinde yaşıyorlar. Komşumuz taşındı seneler önce Almanyada kız lisedeydi. Ortalama bir öğrenciydi sayısal dersleri zayıftı ama çalışıyordu elinden geldiğince.oraya gitti şuan ekonomi mühendisi oldu, dünyada gezmediği ülke kalmadı. Kazandığı parayı söylemeye gerek yok. Burda olsa sıradan bir mühendisliği ancak kazanır sonra asgari ücretle tanıdık vasıtasıyla biyerlere girmeye çalışırdı. Her gencin bir meslek sahibi olması gibi bir politikaları var adamların. Bize ne kadar uzak değil mi.? Eşimin kuzeni lisedeydi üniversiteye gitmedi Mercedes in fabrikasının sınavlarına girdi şuan orda başladı okumaya hem okuyor hem meslek öğreniyor. Bunları düşününce bizler erkenden başlıyoruz özel ders, kurs, özel okul çocuklarımız eziyet çekiyor bir sürü. Gideceğin ülke de çok önemli, eğitim, iş vs konusunda.
Yaptım kız basitmiş. Hesap bilgilerine boyunu kilonu yazıyorsun otomatik çıkıyor aşağı
bende hala oturmadı kim kim diye daha bakacam eşleştirme yapacam ilk firsattabenim içim elvermiyor ya yerimi Yurdumu ailemi bırakmak çok zor geliyor. zamanında bir fırsatımız olmuştu o zaman bebiş yoktu ortada ikimiz de aileleri kıyamadık gitmek istemedik. Tabi bebek olunca fikrimiz değişir mi bilmiyorum. Özellikle eğitim hayatına başlayınca. Eğitim resmen özel oldu ülkede bi de geleceği güvenliği falan derken. Onun için yabancılık çekmeye hasret çekmeye katlanılır mı bilemiyorum :/
Bu arada ben de herkesi gördüğüme çok memnun oldum. Gördüğümüz bebekler vardı daha da yakından tanıdık görmediğimiz anneleri ve bebekleri de gördük. Acayipmiş
Valla hediyeler bölümüne bakyim..karaca nevresim..deri canta..pinardan peynir sucuk salam vs erzak seti..hediyeler guzel ve ben az cok becerikli bir hatunumNe oluyor kazanınca ne veriyorlar birincilik karşısında
HaklısınPatates çok önemli bir besin değil zaten sevmemişse zorlama. Havuç kabak en güzeli
Benim oglan da patatesi reddetmişti.doktor bile sasirmisti.cocuklar genelde sever diye..ara ver 10 gun.sonra dene.1 ay boyunca 10 gun ara ile denemistim.sonra sevdi.simdi bayiliyorHaklısın
Aynn şaşırtıcı bende her şeye koyuyordum daha güzel diye de meğer sevmiyormuş çocukBenim oglan da patatesi reddetmişti.doktor bile sasirmisti.cocuklar genelde sever diye..ara ver 10 gun.sonra dene.1 ay boyunca 10 gun ara ile denemistim.sonra sevdi.simdi bayiliyor
Oyu yavrum Zaramm..içinden neler diyordu kim bilir..hayal ettim deAynn şaşırtıcı bende her şeye koyuyordum daha güzel diye de meğer sevmiyormuş çocuk
Ahahah aynnOyu yavrum Zaramm..içinden neler diyordu kim bilir..hayal ettim desu annem de ne buluyor su papateste boyuna bana veriyor diye dilleri yok ki soylesinle kiyamam..ben de karnabahar verdim..bir tukurdu puuuh diye..gulmekten yere yattim hic biseyden bu kadar tiksindigini gormemistim
Dikkat ederek ver bişey olmazsa devam edersin2020 nisan anneleri olarak 6. Takimı fethedelim o zamanhedef bebeler 1 yasina vardiginda fit olmak
Ceviz ogluma verirdim..kızda buraz bekledim.madem oyle demis doktor bende vereyim canım..kurallar degismis demek ki
Oyy oyyacaip gaza getirdiniz beni be temam geliyorum bekleyin
Arada yarismaya da katilalim kizlar..yapariz yemeyiz.bu ayin yarışması mezelermis.meze dedigin salata ve zeytinyagli..kilo yapmaz kiiii
Benim de karnım indi ama sallanıyor yani karin çalışmam lazımO karın nasıl bişey 66 da da vardı 62 de despor lazım sanırım bana
Ayy ayy nasıl bir kilo o öyle...Hmm benm diyet edecek halim heç yok zaten diyete başlasam ölürüm ben kesin 47 kiloyum zati
Anladım cnm zaten biliyorum burdan grup kurup diğer tarafa geçmek yasak diye...Aman grup falan yok canımsadece takipleşiyoruz özelden hesabımızı yazıp ekliyoruz birbirimizi. Sohbet burdan devam
Darısı bana. 12-13 kilo versem süper olacak. Hamileyken 3 kilo aldım toplamda ama öncesi tedavi süreci veremiyorum şu anSenin pek bir şeyin yokmuş benim fazlaligim 18 kiloydu yani düşün bu sabah itibarı ile 13 û gittii bayt batty dedim
O is bendeDikkat ederek ver bişey olmazsa devam edersin
Yok kuzum sadece meraktan ekleştikSosyal medya olmaz mı???
Hatta Ikıncı kızımın anneleri ile zamanında güzel dostluklarimiz olmuştu hala da başımız sıkıştığında birbirimize sorarız
Grup mu kurdunuz??
Demi anasına bak evladı alee bebelerden belliydi zaten
Brokoli dokunan 2. ÇocukAllah Allah koyu yesil yapraklılar yasaksa neden ilk baslanmasi onerilen sebze brokoli kestane bir cesit kuruyemis..kuruyemis henuz önerilmiyor canım.vucutları kaldıramayabilir.dokunabilir.
Bence ihmal etme dilzarım..ne olur ne olmaz.. insAllah önemli birsey degildir.baska bir belirti var mi? Ates kusma kakada uzayan balgam gibi birşeyler..kizamik da yayildi diyorlar..diline bak..agiz icinde de var mi? Bekle 1 2 gun.gecmezse baska bisey olabilir.alerjiyse soner diye tahmin ediyorum.Ona gore doktora goster canim.gecmis olsun.
Oyy Allahim cok pis gaza geldimkilo vermeyeni gruptan atmiyorlarsa gelicem basaramazsam atarlarsa diye korkuyorum boyum 173 kilom 73
Tepesinden ısırıp yiyor seninkinin damak tadına uymamıştır canımBrokoliyi nasıl veriyorsunuz ya benim kız hiç sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?