2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahah şekerparem yabeni öldürdün istikrarda aynı bensin valla yazılanları soğuk baklava eşliğinde okudum benim gözüm yemiyor şimdi bi gün yerse yaparım diyet ama ruh halim asla diyetlik değil
Bu mesaji okuyunca ben bir kahkaha..ve esimin bana bakisi..ozetle
Benim mod
Esimin mod
Hahahjajajajajajhaha ay cok guldum yaaa adam da benim kari delirdi modunda

Bi korktum ama davet edilince hosuma gitti..birkac gun deneyecegim bakalim..ben uyamamaktan korkuyorum
Kızz ben hayatımda diyet yapmamış insanım nasıl da yerim var ya çok severim yemek yemeyi hiç almazdım hep sabitti kilom da işte böyle oldu napalım bir ay bir deneyim bakalım sonuç alırsam iyice gaza gelirim belki

Bi korktum ama davet edilince hosuma gitti..birkac gun deneyecegim bakalim..ben uyamamaktan korkuyorum
Gruptaki insanlar çok tatlı burdan tatlı olmasın
Ne okursan ol gel mordundalar kaptan da çok şeker..
Bak hemen davet etmişler seni
Korkma korkma...

Kızlar bugün öğleden sonra gün grubumuz toplandı, öğretmen arksdaşlarımla 15 yıldır hiç aksatmamıştık. Marttan beri görüşemiyorduk, malum salgın. Bize yakın bir restoranda. Atayı arabasına koydum. Gittik. Önce bir dudak büzüldü, ağlayacak gibi ama sonra ortama uyum sağladı. Bana da çok iyi geldi. 5 buçuktu yine geze geze geldik. Canım eşim evimizi temizlemiş, halıları sermiş. Camı perdeleri önceden halletmiştik. Yolda Atacık uyudu. Uyandı . Şimdi ayağımda sızdı. Hamdolsun bugünlere. Annesine refakat eden bir minik. Bugün tam 7 aylık. Verene kurban.

Oh maşallah ne iyi olmuş . İnsanın çok ihtiyacı oluyor dışarıya çıkmaya birileriyle görüşmeye . Üstüne bir de temiz eve gitmişsin
Bizim de 2 günümüz var 7 aylık olmaya çok şükür Ata kuzum oturtabiliyor mu ? Bizim kızın daha oturmaya hiç yüzü yok .destekle oturuyor, hemen devriliyor

Bizimki de öyle. Yanş biraz daha uzadı tabi ama eninde sonunda devriliyor

Bizimki de öyle. Yanş biraz daha uzadı tabi ama eninde sonunda devriliyor
Çok kısa kalıyor benim kız . Kusuyor diye oturtamıyorum ki . Midesi hemen ağzına geliyor . Beslenme sonrası ancak bir buçuk iki saat geçmişse oturuyoruz biraz biraz . Genelde yerlerde yatıp yuvarlanmayı tercih ediyoruz

Yaa Maşşallah ne güzel canım Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah. Arkadaşlarla buluşmak ne iyi olmuştur senin için de. Ben de görüşmüyorum kimseyle epeydir. Sağlık olsun diyoruz ama insan ihtiyaç duyuyor. cuma tek saat ders vermişler biraz arkadaşları görürüm 2 lafın belini kırarız diye gıkımı çıkarmadım ama samimi arkadaşlarımla da hiç denk gelemiyoruz kısmet

Ek gıdadan sonra da mı kusma sıkıntısı yaşıyor canım? Bizimki de hemen her beslenmeden sonra çıkarıyordu biraz. Ek gıdayı 3 öğün verdiğimden beri kusması kesildi tamamen şükür. Bazen boğazına kadar gelip tekrar yutuyordu o da kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…