Valla az once grupta gezdigim sezilmişDemi anasına bak evladı alben o grupta atılma olsa önce beni atarlar valla iyi direniyorsunuz ben dirayetli diyet yapamam ya
İyiyz canım nerelerdesinMerhaba nasılsınız kızlar , Aylar olmuş ben girmeyeli
Ben çok benzettim bilemedim değişik olmayı severimBunu babası duysa baya sevinir çünkü ilk sen ona benzettin
Katmerli bi menü yazacaksın Hehadi hayırlı olsun
Beni davet eden olmadıValla az once grupta gezdigim sezilmişdavet aldim..icabet etmemek olmaz gel sen de
Ahahah şekerparem yabeni öldürdün istikrarda aynı bensinDiyet sayfasina baktim da buz oldum..kurallar kurallaryapamayacagim galiba
Valla ben de anlamadimYazacam birazdan taşlarlar mı beni ama şuan açım 1000 adım yaptım bir de bacak sırt egzersizi yaptım üstüne
Beni davet eden olmadı
Sen bilirsin canım ben alıştım yaa bana pek fazla gelmiyor...Diyet sayfasina baktim da buz oldum..kurallar kurallaryapamayacagim galiba
Bu mesaji okuyunca ben bir kahkaha..ve esimin bana bakisi..ozetleAhahah şekerparem yabeni öldürdün istikrarda aynı bensinvalla yazılanları soğuk baklava eşliğinde okudum benim gözüm yemiyor şimdi bi gün yerse yaparım diyet ama ruh halim asla diyetlik değil
Bi korktumSen bilirsin canım ben alıştım yaa bana pek fazla gelmiyor...
Kızz ben hayatımda diyet yapmamış insanım nasıl da yerim var ya çok severim yemek yemeyi hiç almazdım hep sabitti kilom da işte böyle oldu napalım bir ay bir deneyim bakalım sonuç alırsam iyice gaza gelirim belkiBi korktumama davet edilince hosuma gitti.. birkac gun deneyecegim bakalim..ben uyamamaktan korkuyorum
Sanki ikinize de benziyor gibiBunu babası duysa baya sevinir çünkü ilk sen ona benzettin
Gruptaki insanlar çok tatlı burdan tatlı olmasınBi korktumama davet edilince hosuma gitti.. birkac gun deneyecegim bakalim..ben uyamamaktan korkuyorum
Hadi ya afiyet bal olsun Asya kuşaTepesinden ısırıp yiyor seninkinin damak tadına uymamıştır canım
Oh maşallahKızlar bugün öğleden sonra gün grubumuz toplandı, öğretmen arksdaşlarımla 15 yıldır hiç aksatmamıştık. Marttan beri görüşemiyorduk, malum salgın. Bize yakın bir restoranda. Atayı arabasına koydum. Gittik. Önce bir dudak büzüldü, ağlayacak gibi ama sonra ortama uyum sağladı. Bana da çok iyi geldi. 5 buçuktu yine geze geze geldik. Canım eşim evimizi temizlemiş, halıları sermiş. Camı perdeleri önceden halletmiştik. Yolda Atacık uyudu. Uyandı . Şimdi ayağımda sızdı. Hamdolsun bugünlere. Annesine refakat eden bir minik. Bugün tam 7 aylık. Verene kurban.
Bizimki de öyle. Yanş biraz daha uzadı tabi ama eninde sonunda devriliyorOh maşallahne iyi olmuş . İnsanın çok ihtiyacı oluyor dışarıya çıkmaya birileriyle görüşmeye . Üstüne bir de temiz eve gitmişsin
Bizim de 2 günümüz var 7 aylık olmaya çok şükürAta kuzum oturtabiliyor mu ? Bizim kızın daha oturmaya hiç yüzü yok .destekle oturuyor, hemen devriliyor
Çok kısa kalıyor benim kız . Kusuyor diye oturtamıyorum ki . Midesi hemen ağzına geliyor . Beslenme sonrası ancak bir buçuk iki saat geçmişse oturuyoruz biraz biraz . Genelde yerlerde yatıp yuvarlanmayı tercih ediyoruzBizimki de öyle. Yanş biraz daha uzadı tabi ama eninde sonunda devriliyor
Yaa Maşşallah ne güzel canım Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah. Arkadaşlarla buluşmak ne iyi olmuştur senin için de. Ben de görüşmüyorum kimseyle epeydir. Sağlık olsun diyoruz ama insan ihtiyaç duyuyor. cuma tek saat ders vermişler biraz arkadaşları görürüm 2 lafın belini kırarız diye gıkımı çıkarmadımKızlar bugün öğleden sonra gün grubumuz toplandı, öğretmen arksdaşlarımla 15 yıldır hiç aksatmamıştık. Marttan beri görüşemiyorduk, malum salgın. Bize yakın bir restoranda. Atayı arabasına koydum. Gittik. Önce bir dudak büzüldü, ağlayacak gibi ama sonra ortama uyum sağladı. Bana da çok iyi geldi. 5 buçuktu yine geze geze geldik. Canım eşim evimizi temizlemiş, halıları sermiş. Camı perdeleri önceden halletmiştik. Yolda Atacık uyudu. Uyandı . Şimdi ayağımda sızdı. Hamdolsun bugünlere. Annesine refakat eden bir minik. Bugün tam 7 aylık. Verene kurban.
Ek gıdadan sonra da mı kusma sıkıntısı yaşıyor canım? Bizimki de hemen her beslenmeden sonra çıkarıyordu biraz. Ek gıdayı 3 öğün verdiğimden beri kusması kesildi tamamen şükür. Bazen boğazına kadar gelip tekrar yutuyordu o da kesildiÇok kısa kalıyor benim kız . Kusuyor diye oturtamıyorum ki . Midesi hemen ağzına geliyor . Beslenme sonrası ancak bir buçuk iki saat geçmişse oturuyoruz biraz biraz . Genelde yerlerde yatıp yuvarlanmayı tercih ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?