- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bizde de azaldı kusma. Farkettik bizde.Ek gıdadan sonra da mı kusma sıkıntısı yaşıyor canım? Bizimki de hemen her beslenmeden sonra çıkarıyordu biraz. Ek gıdayı 3 öğün verdiğimden beri kusması kesildi tamamen şükür. Bazen boğazına kadar gelip tekrar yutuyordu o da kesildi
Ek gıdayı çoğaltamıyorum ki bir türlü . Bugun sabah omlet yaptım iki tatlı kaşığı yemedi bile . Öğlen yoğurduna armut kattım azıcık da ondan yedi. Zorlamak istemiyorum hemen kusma moduna geçiyor . Şu an sadece tadımlık gibi düşünüp kendimi iyice strese sokmak istemiyorum . Alışsın sadece yutmaya , tadlara . Siz peki mama ve ek gıda aralarını nasıl düzenliyorsunuz ?Ek gıdadan sonra da mı kusma sıkıntısı yaşıyor canım? Bizimki de hemen her beslenmeden sonra çıkarıyordu biraz. Ek gıdayı 3 öğün verdiğimden beri kusması kesildi tamamen şükür. Bazen boğazına kadar gelip tekrar yutuyordu o da kesildi
aŞükür kuzum bugünlere. Ata cık da desteksiz oturamıyor. Canı saolSun. Acelemiz yok. Kucak bebeği modunda. Dişiyle sorunlu geziyor şu aralar. Sena kuşum az sıkıntı yaşamadı. Zamanı vardır. Sağlıkları yerinde olsun da, oturur da yürürler de.Oh maşallahne iyi olmuş . İnsanın çok ihtiyacı oluyor dışarıya çıkmaya birileriyle görüşmeye . Üstüne bir de temiz eve gitmişsin
Bizim de 2 günümüz var 7 aylık olmaya çok şükürAta kuzum oturtabiliyor mu ? Bizim kızın daha oturmaya hiç yüzü yok .destekle oturuyor, hemen devriliyor
Amin kuzum. Vallahi ihtiyaç. Resetliyor insan kendini. 28 kasımda bize gelecekler. Tam kış gelmeden bahçede otururuz diyorlar. Hepsi de candır. Allah hepimizin yolunu iyi insanlara çıkarsın.Yaa Maşşallah ne güzel canım Allah huzurunuzu, mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah. Arkadaşlarla buluşmak ne iyi olmuştur senin için de. Ben de görüşmüyorum kimseyle epeydir. Sağlık olsun diyoruz ama insan ihtiyaç duyuyor. cuma tek saat ders vermişler biraz arkadaşları görürüm 2 lafın belini kırarız diye gıkımı çıkarmadımama samimi arkadaşlarımla da hiç denk gelemiyoruz kısmet
Sorma ya..bu aksam azıcık spor yapayim dedim.esim diyor ki birden yapma yorulursun..set set basla falan..dedim ben set met anlamam ki..hayatimda ne diyet yaptim ne spor..bu sipalardan once gayet fittim..ondan korktum zaten..sonra dedim kendi kendime sekerpare sen peynirsiz yogurtsuz yumurtasiz etsiz yasadin..bunu mu yapamayacaksin..aslansin kaplansin falan geldim gazaKızz ben hayatımda diyet yapmamış insanım nasıl da yerim var ya çok severim yemek yemeyi hiç almazdım hep sabitti kilom da işte böyle oldu napalım bir ay bir deneyim bakalım sonuç alırsam iyice gaza gelirim belki
Evet ya ortam guzel..korkulacak birsey yokmus.ama tartimin pili bitmis..1 aydir tartılmıyordumGruptaki insanlar çok tatlı burdan tatlı olmasın
Ne okursan ol gel mordundalar kaptan da çok şeker..
Bak hemen davet etmişler seni
Korkma korkma...
Kan grubuna göre beslenme var..hiç duydun mu? Bazi bebek meyve severmis bazisi sebze bazisi et..bir bak derimHadi ya afiyet bal olsun Asya kuşa
Ahh çok seçici benim kız hep tatlı meyve ve sebzeler istiyor
Oo dur annesi daha Ata koluna girecek..salına salına gezeceksin ogluşunlaKızlar bugün öğleden sonra gün grubumuz toplandı, öğretmen arksdaşlarımla 15 yıldır hiç aksatmamıştık. Marttan beri görüşemiyorduk, malum salgın. Bize yakın bir restoranda. Atayı arabasına koydum. Gittik. Önce bir dudak büzüldü, ağlayacak gibi ama sonra ortama uyum sağladı. Bana da çok iyi geldi. 5 buçuktu yine geze geze geldik. Canım eşim evimizi temizlemiş, halıları sermiş. Camı perdeleri önceden halletmiştik. Yolda Atacık uyudu. Uyandı . Şimdi ayağımda sızdı. Hamdolsun bugünlere. Annesine refakat eden bir minik. Bugün tam 7 aylık. Verene kurban.
Benim kız da anca o kadat yer omletten..bence iyi ama bilemedim..az mi yani..kafami karıştırdın kizEk gıdayı çoğaltamıyorum ki bir türlü . Bugun sabah omlet yaptım iki tatlı kaşığı yemedi bile . Öğlen yoğurduna armut kattım azıcık da ondan yedi. Zorlamak istemiyorum hemen kusma moduna geçiyor . Şu an sadece tadımlık gibi düşünüp kendimi iyice strese sokmak istemiyorum . Alışsın sadece yutmaya , tadlara . Siz peki mama ve ek gıda aralarını nasıl düzenliyorsunuz ?
Sorma ya..bu aksam azıcık spor yapayim dedim.esim diyor ki birden yapma yorulursun..set set basla falan..dedim ben set met anlamam ki..hayatimda ne diyet yaptim ne spor..bu sipalardan once gayet fittim..ondan korktum zaten..sonra dedim kendi kendime sekerpare sen peynirsiz yogurtsuz yumurtasiz etsiz yasadin..bunu mu yapamayacaksin..aslansin kaplansin falan geldim gaza
Evet ya ortam guzel..korkulacak birsey yokmus.ama tartimin pili bitmis..1 aydir tartılmıyordumpil alayim baslayacagim evet kaptan coh dikkatli ve tatli birine benziyor
Kan grubuna göre beslenme var..hiç duydun mu? Bazi bebek meyve severmis bazisi sebze bazisi et..bir bak derim
Oo dur annesi daha Ata koluna girecek..salına salına gezeceksin ogluşunlainsAllah Rabbim o günleri de göstersin
Benim kız da anca o kadat yer omletten..bence iyi ama bilemedim..az mi yani..kafami karıştırdın kizama yanına ekmek ici ya da kurabiye eziyorum su ile..bizim de reflumuz başladı.aniden agzi doluyor odum kopuyor..olmamasina şaşıyordum zaten oglumda cok cektim. Ben uyumadan 1 saat once beslemeyi kesiyorum..mama yediginde uyumak isterse oyaliyorum..oyle reflu mamasi da veremem alerjiden dolayi.insAllah cabucak iyilesir kuzular..
misskokulumm bu arada sen omlet için zararı olur mu demistin ya..o gunden beri kafam karisik pek omlet vermiyorum..acaba beyazi dokunur mu cidden.1 yasinda agir bir asi var.iceriginde yunurta varmis.acaba cocuklarda yunurta alerjisi gelismesin diye onlem mi alınıyor.yandi devreler
Yo dostum yo şuan değil belki sonraValla az once grupta gezdigim sezilmişdavet aldim..icabet etmemek olmaz gel sen de
Bende bazen sevgiliyle mesajlaşan ergen gibi bakıyorum ekrana benim bey diyorkimle yazışıyorsun diyeBu mesaji okuyunca ben bir kahkaha..ve esimin bana bakisi..ozetle
Benim mod
Esimin mod
Hahahjajajajajajhaha ay cok guldum yaaaadam da benim kari delirdi modunda
Benimki de çorba da zorluyor beni sıvı şekilde olan şeylerden hoşlanmıyor kabız oldu yapayım dedim yine ekmek doğradım içineHadi ya afiyet bal olsun Asya kuşa
Ahh çok seçici benim kız hep tatlı meyve ve sebzeler istiyor
Benim ki de bu sıra bacaklarımın arasında ayakta durmaya taktı kafayı öyle emiyor koltuk kenarında ayakta duruyorÇok kısa kalıyor benim kız . Kusuyor diye oturtamıyorum ki . Midesi hemen ağzına geliyor . Beslenme sonrası ancak bir buçuk iki saat geçmişse oturuyoruz biraz biraz . Genelde yerlerde yatıp yuvarlanmayı tercih ediyoruz
Grupta prolar var onlar görüyor kim geliyor kim gidiyor hele cuma günü tartı gününde ziyaretçi sayısı en son 26 idi gören bir pro meraklı sayısı çok diyor...Valla az once grupta gezdigim sezilmişdavet aldim..icabet etmemek olmaz gel sen de
Günaydın kızlar Ben de omlet yapıyorum ama beyazını ayırıp sarısıyla yapıyorum. Dün labneli yaptım severek yedi. Zaten suda yumurtadansa, yağda seviyor küçük bey. Bugün kuymak yiyecek şimdi uyuyor babayla uyanınca hazırlayacağımKalppare yanına sadece kaşıkla su verebildim yutsun diye . İkinci verişim bu omlet . Bir şey olmuyor diye veriyorum acaba zararı olur mu diyorsun beyazından dolayı
Ben gündüz mama vermiyorum artık canım. Sen uyanınca mesela 90 cc yapıyorsan 30-60 cc civarı yap yarım saat sonra yemeğini yedir yada kahvaltısını yaptır. Uyuturken de verme başka mama. Mama miktarını biraz azaltmak lazım karnı onunla doymasın. Daha katı şeyler verebilirsin heveslenir belki. Omleti krep tarzı yap önüne parçala koy mesela, sebzeleri haşla ezmeden önüne koy parmak gıda deniyor o büyüklükte kendi alsın. Arada da sen verirsin çaktırmadan.Ek gıdayı çoğaltamıyorum ki bir türlü . Bugun sabah omlet yaptım iki tatlı kaşığı yemedi bile . Öğlen yoğurduna armut kattım azıcık da ondan yedi. Zorlamak istemiyorum hemen kusma moduna geçiyor . Şu an sadece tadımlık gibi düşünüp kendimi iyice strese sokmak istemiyorum . Alışsın sadece yutmaya , tadlara . Siz peki mama ve ek gıda aralarını nasıl düzenliyorsunuz ?
Ohh afiyet bal şeker olsun canım kuymak iyi fikir ben de yapıyım hiç yapmadım henüz.Günaydın kızlar Ben de omlet yapıyorum ama beyazını ayırıp sarısıyla yapıyorum. Dün labneli yaptım severek yedi. Zaten suda yumurtadansa, yağda seviyor küçük bey. Bugün kuymak yiyecek şimdi uyuyor babayla uyanınca hazırlayacağım
Bizde onu yoğurta yaşıyoruz ekmek olmadan yemiyorBenimki de çorba da zorluyor beni sıvı şekilde olan şeylerden hoşlanmıyor kabız oldu yapayım dedim yine ekmek doğradım içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?