2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de azaldı kusma. Farkettik bizde.

Ek gıdayı çoğaltamıyorum ki bir türlü . Bugun sabah omlet yaptım iki tatlı kaşığı yemedi bile . Öğlen yoğurduna armut kattım azıcık da ondan yedi. Zorlamak istemiyorum hemen kusma moduna geçiyor . Şu an sadece tadımlık gibi düşünüp kendimi iyice strese sokmak istemiyorum . Alışsın sadece yutmaya , tadlara . Siz peki mama ve ek gıda aralarını nasıl düzenliyorsunuz ?

aŞükür kuzum bugünlere. Ata cık da desteksiz oturamıyor. Canı saolSun. Acelemiz yok. Kucak bebeği modunda. Dişiyle sorunlu geziyor şu aralar. Sena kuşum az sıkıntı yaşamadı. Zamanı vardır. Sağlıkları yerinde olsun da, oturur da yürürler de.

Amin kuzum. Vallahi ihtiyaç. Resetliyor insan kendini. 28 kasımda bize gelecekler. Tam kış gelmeden bahçede otururuz diyorlar. Hepsi de candır. Allah hepimizin yolunu iyi insanlara çıkarsın.

Sorma ya..bu aksam azıcık spor yapayim dedim.esim diyor ki birden yapma yorulursun..set set basla falan..dedim ben set met anlamam ki..hayatimda ne diyet yaptim ne spor..bu sipalardan once gayet fittim..ondan korktum zaten..sonra dedim kendi kendime sekerpare sen peynirsiz yogurtsuz yumurtasiz etsiz yasadin..bunu mu yapamayacaksin..aslansin kaplansin falan geldim gaza
Gruptaki insanlar çok tatlı burdan tatlı olmasın
Ne okursan ol gel mordundalar kaptan da çok şeker..
Bak hemen davet etmişler seni
Korkma korkma...
Evet ya ortam guzel..korkulacak birsey yokmus.ama tartimin pili bitmis..1 aydir tartılmıyordum pil alayim baslayacagim evet kaptan coh dikkatli ve tatli birine benziyor
Hadi ya afiyet bal olsun Asya kuşa
Ahh çok seçici benim kız hep tatlı meyve ve sebzeler istiyor
Kan grubuna göre beslenme var..hiç duydun mu? Bazi bebek meyve severmis bazisi sebze bazisi et..bir bak derim
Oo dur annesi daha Ata koluna girecek..salına salına gezeceksin ogluşunla insAllah Rabbim o günleri de göstersin
Benim kız da anca o kadat yer omletten..bence iyi ama bilemedim..az mi yani..kafami karıştırdın kiz ama yanına ekmek ici ya da kurabiye eziyorum su ile..bizim de reflumuz başladı.aniden agzi doluyor odum kopuyor..olmamasina şaşıyordum zaten oglumda cok cektim. Ben uyumadan 1 saat once beslemeyi kesiyorum..mama yediginde uyumak isterse oyaliyorum..oyle reflu mamasi da veremem alerjiden dolayi.insAllah cabucak iyilesir kuzular..

misskokulumm bu arada sen omlet için zararı olur mu demistin ya..o gunden beri kafam karisik pek omlet vermiyorum..acaba beyazi dokunur mu cidden.1 yasinda agir bir asi var.iceriginde yunurta varmis.acaba cocuklarda yunurta alerjisi gelismesin diye onlem mi alınıyor.yandi devreler

Benim kızımla kan grubumuz aynı olley

Bu mesaji okuyunca ben bir kahkaha..ve esimin bana bakisi..ozetle
Benim mod
Esimin mod
Hahahjajajajajajhaha ay cok guldum yaaa adam da benim kari delirdi modunda
Bende bazen sevgiliyle mesajlaşan ergen gibi bakıyorum ekrana benim bey diyorkimle yazışıyorsun diye
Aman şekerparem bizim neyimize 3 çocuk anaları tığ gibi gezsin bizde okuyalım anca burda ey gidi bizde senle grup olalım yediklerimizi yazalım birbirimize kimse rencide etmesin bizi ama kesin senin yediklerini benim canım ister ters teper bizim grup hemen başlık açıyorum burda şimdi dur

Benim ki de bu sıra bacaklarımın arasında ayakta durmaya taktı kafayı öyle emiyor koltuk kenarında ayakta duruyor destekli tabi yere bırakıyorum sürüne sürüne yakama yapışıyor beni al diye

Valla az once grupta gezdigim sezilmiş davet aldim..icabet etmemek olmaz gel sen de
Grupta prolar var onlar görüyor kim geliyor kim gidiyor hele cuma günü tartı gününde ziyaretçi sayısı en son 26 idi gören bir pro meraklı sayısı çok diyor...

Kalppare yanına sadece kaşıkla su verebildim yutsun diye . İkinci verişim bu omlet . Bir şey olmuyor diye veriyorum acaba zararı olur mu diyorsun beyazından dolayı

Kalppare yanına sadece kaşıkla su verebildim yutsun diye . İkinci verişim bu omlet . Bir şey olmuyor diye veriyorum acaba zararı olur mu diyorsun beyazından dolayı
Günaydın kızlar Ben de omlet yapıyorum ama beyazını ayırıp sarısıyla yapıyorum. Dün labneli yaptım severek yedi. Zaten suda yumurtadansa, yağda seviyor küçük bey. Bugün kuymak yiyecek şimdi uyuyor babayla uyanınca hazırlayacağım

Ben gündüz mama vermiyorum artık canım. Sen uyanınca mesela 90 cc yapıyorsan 30-60 cc civarı yap yarım saat sonra yemeğini yedir yada kahvaltısını yaptır. Uyuturken de verme başka mama. Mama miktarını biraz azaltmak lazım karnı onunla doymasın. Daha katı şeyler verebilirsin heveslenir belki. Omleti krep tarzı yap önüne parçala koy mesela, sebzeleri haşla ezmeden önüne koy parmak gıda deniyor o büyüklükte kendi alsın. Arada da sen verirsin çaktırmadan.
Ohh afiyet bal şeker olsun canım kuymak iyi fikir ben de yapıyım hiç yapmadım henüz.

Kalppare canım ben de sarısını beyazını ayırıp sarısıyla omlet, sebzeli krep falan yapıyorum. Bikaç gündür az az beyazını da verdim bakıyım dedim bi sıkıntı olacak mı? Şimdilik birşey yok ama beyazını 1 yaşından önce vermeyin diye özellikle belirtiyorlar ya acaba içindeki kolesterol mü fazla geliyor bebeğe? Yada alerji riski yüksek diye mi bilemiyorum. Aşıdan olduğunu sanmam çünkü yumurta alerjisi olanlarda sarısı da alerji yapıyormuş. Bize hemşire öyle dedi sarısını ver sadece gözlemle 9.ay aşısında yumurta var alerjik durum olursa üniversite hastanesinde yapılır aşısı diye.

Jadesi kız senin cimcime erkenci Maşşallah pıtır pıtır karıştıracak ortalığı en sevdiğim benimki de zıplayarak gidiyordu örümcekte çözdü baya artık peşime gelip bacağıma sarılıyor mutfak havluları düşmanı alıp alıp indiriyor dolabın tutacak yerinde asılılar. Sürünmeyi yaptırmaya çalışıyoruz ağlıyor 5 dk dan fazla durmuyor yüzüstü kucakcı oğlan. Oturma işini baya çözdü uzattı süreyi ama arkasındayız sürekli kendini öne arkaya atıveriyor. Biraz acele ediyorum gibi oğlanda sanki kızlarım 9 ayı doldurup emeklemişlerdi diye hatırlıyorum az kaldı hayırlısıyla kucaktan inselerdi bir

Benimki de çorba da zorluyor beni sıvı şekilde olan şeylerden hoşlanmıyor kabız oldu yapayım dedim yine ekmek doğradım içine
Bizde onu yoğurta yaşıyoruz ekmek olmadan yemiyor
Türlü türlü huyları var bu bebelerin boşuna demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…