Benimki çözüyor ama yine hep yanındayım ki ayakta duruyor mecbur yanındayım oturuyor mecbur yanındayım ama bu sıra hep ayakta durmak istiyorJadesi kız senin cimcime erkenci Maşşallah pıtır pıtır karıştıracak ortalığı en sevdiğim benimki de zıplayarak gidiyordu örümcekte çözdü baya artık peşime gelip bacağıma sarılıyor mutfak havluları düşmanı alıp alıp indiriyor dolabın tutacak yerinde asılılar. Sürünmeyi yaptırmaya çalışıyoruz ağlıyor 5 dk dan fazla durmuyor yüzüstü kucakcı oğlan. Oturma işini baya çözdü uzattı süreyi ama arkasındayız sürekli kendini öne arkaya atıveriyor. Biraz acele ediyorum gibi oğlanda sanki kızlarım 9 ayı doldurup emeklemişlerdi diye hatırlıyorum az kaldı hayırlısıyla kucaktan inselerdi bir
Benimki de yoğurdu kaşık kaşık yerBizde onu yoğurta yaşıyoruz ekmek olmadan yemiyor
Türlü türlü huyları var bu bebelerin boşuna demiyorum
Günaydın canımGünaydın Arkadaşlar⚘
Dun Karya yi besigine attim. Esimle yanyana uyuduk uzun zamandan sonrabugun anneme gidecegiz oradanda annemi alip donecegiz. 1 hafta kalacak bir aksilik olmazsa. siz nasilsiniz.? Mutlu pazarlariniz olsuun
yok yesimcigim yaa. sağolasın. bugün sabah kalktik ki yüzü iyice kizarmis, duş aldırdım şimdi ılık suyla. ateş yok, biraz huysuz ve kaşıntısı var anladığım. elleri hep yüzünde. alerji mi başka bir hastalık mi bilemedim. az bir brokoliydi, eline vermiştim. birazını yedi, birazını mama sandalyesine boca etti. hiç anlamadım bu işten.
Yok be canım isler idare eder, cok yok. giriyorum yazmak için cocuklardan tadım kaçıyor, stres oluyorum yazamadan cikiyorum. Uykular cok duzensizleşti, birbirini kaldirmaları cabası. Doktor tv hic acma, sonra bıraktırmak icin uğraşırsın dedi. Tvde açmayınca iyice bana sardilar, surekli oyun oyna yorulmayi gectim cok stres oluyorum. 2 dk ka bakmasam başlarına birşey geliyor, büyüdükçe tehlikeli hala geldi. 2 sene sonrasına ışınlanmak istiyorum. Şuan burada olsan kesin kaçarsın, ikisinin cok fena sesi var, esiminde dursunlar diye açmış fener marşını, bağır çağır onu söylüyor.. Eşimin sesi daha çok gözüme batıyor. Gücü yeten yetene sarcak yer arıyorum ama bizim eş biraz sabırlı.
Selam. Acaba ekmek, kurabiye verince çocuk glutene karşı hassasiyet mi var? Belki de hazım da zorlanıyordur.Sorma ya..bu aksam azıcık spor yapayim dedim.esim diyor ki birden yapma yorulursun..set set basla falan..dedim ben set met anlamam ki..hayatimda ne diyet yaptim ne spor..bu sipalardan once gayet fittim..ondan korktum zaten..sonra dedim kendi kendime sekerpare sen peynirsiz yogurtsuz yumurtasiz etsiz yasadin..bunu mu yapamayacaksin..aslansin kaplansin falan geldim gaza
Evet ya ortam guzel..korkulacak birsey yokmus.ama tartimin pili bitmis..1 aydir tartılmıyordumpil alayim baslayacagim evet kaptan coh dikkatli ve tatli birine benziyor
Kan grubuna göre beslenme var..hiç duydun mu? Bazi bebek meyve severmis bazisi sebze bazisi et..bir bak derim
Oo dur annesi daha Ata koluna girecek..salına salına gezeceksin ogluşunlainsAllah Rabbim o günleri de göstersin
Benim kız da anca o kadat yer omletten..bence iyi ama bilemedim..az mi yani..kafami karıştırdın kizama yanına ekmek ici ya da kurabiye eziyorum su ile..bizim de reflumuz başladı.aniden agzi doluyor odum kopuyor..olmamasina şaşıyordum zaten oglumda cok cektim. Ben uyumadan 1 saat once beslemeyi kesiyorum..mama yediginde uyumak isterse oyaliyorum..oyle reflu mamasi da veremem alerjiden dolayi.insAllah cabucak iyilesir kuzular..
misskokulumm bu arada sen omlet için zararı olur mu demistin ya..o gunden beri kafam karisik pek omlet vermiyorum..acaba beyazi dokunur mu cidden.1 yasinda agir bir asi var.iceriginde yunurta varmis.acaba cocuklarda yunurta alerjisi gelismesin diye onlem mi alınıyor.yandi devreler
Uyku benim de canımı sıkıyor artıkYok be canım isler idare eder, cok yok. giriyorum yazmak için cocuklardan tadım kaçıyor, stres oluyorum yazamadan cikiyorum. Uykular cok duzensizleşti, birbirini kaldirmaları cabası. Doktor tv hic acma, sonra bıraktırmak icin uğraşırsın dedi. Tvde açmayınca iyice bana sardilar, surekli oyun oyna yorulmayi gectim cok stres oluyorum. 2 dk ka bakmasam başlarına birşey geliyor, büyüdükçe tehlikeli hala geldi. 2 sene sonrasına ışınlanmak istiyorum. Şuan burada olsan kesin kaçarsın, ikisinin cok fena sesi var, esiminde dursunlar diye açmış fener marşını, bağır çağır onu söylüyor.. Eşimin sesi daha çok gözüme batıyor. Gücü yeten yetene sarcak yer arıyorum ama bizim eş biraz sabırlı.
Tüm gece beşikte mi yattı maşallah onaGünaydın Arkadaşlar⚘
Dun Karya yi besigine attim. Esimle yanyana uyuduk uzun zamandan sonrabugun anneme gidecegiz oradanda annemi alip donecegiz. 1 hafta kalacak bir aksilik olmazsa. siz nasilsiniz.? Mutlu pazarlariniz olsuun
Afiyet olsun çok iştah açıcı görünüyor. Maşallah sen çok güzel alıştırmışsın. Benim kız pasaklı olacak galiba. Kaşıkla beslenmeyi pek seviyor. Çok pis yemek yiyor görmen lazım. Önlükte taktırmıyor, ben de yemek yerken en kötü kıyafetlerini takıyorum üstüne. Özellikle abisinden kalan kıyafetleri.Dünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Canım domates veriyor musun sen bir de ekmek normal ekmek mi nasıl?Dünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Yiyebiliyor mu bunlarıDünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Yer onlarda sert olan birsey yokki. Hem cok küçük doğramış.seninki kaç aylık taneli yiyecekleri denemedinmi sen.Dis yoksa bile inan damaklariyla eziyorlar.Yiyebiliyor mu bunları
Yok valla ben hala püredeyim 6 ay 20 günlük.Yer onlarda sert olan birsey yokki. Hem cok küçük doğramış.seninki kaç aylık taneli yiyecekleri denemedinmi sen.Dis yoksa bile inan damaklariyla eziyorlar.
Bence ufak ufak denemelisin. Yutma ve çiğnemeyi öğrensin. Yumuşak şeylerden başlayabilirsin. Küçük değilmiş bebeğin. Ben ekmegi keki hep ıslatmadan verdim, o sekil başladım. Ekmek ve kekle öğrendi çiğnemeyi. Sonra salatalik zeytin onlari verdim.Yok valla ben hala püredeyim 6 ay 20 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?