2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm ben mamayı da hala aynı cc vermeye çalışıyordum . O araları ayarlayamadım ben demek ki . Azaltmam lazım o zaman mamayı da . Kilosu az diye ana öğün mamayı atlamadım . Bu sefer de ek gıdada zayıf ilerliyoruz. Bakalım bir düzenleme yapayım ben

Benimki çözüyor ama yine hep yanındayım ki ayakta duruyor mecbur yanındayım oturuyor mecbur yanındayım ama bu sıra hep ayakta durmak istiyor Göktuğ paşa keyifçi yabenimki kucakta uzun kalmayı sevmiyor benimkini salonda bırakıyorum kapıyı kapatıpgeliyorum kapı önünde açamıyorum korkumdan parmağı sıkışacak diye sürünerek salonda geziyor böcek

Günaydın Arkadaşlar
Dun Karya yi besigine attim. Esimle yanyana uyuduk uzun zamandan sonra bugun anneme gidecegiz oradanda annemi alip donecegiz. 1 hafta kalacak bir aksilik olmazsa. siz nasilsiniz.? Mutlu pazarlariniz olsuun
Günaydın canım bizimki babasının sesine uyandı erkenden babası kılıklı çıt sesine uyanıyor baba işe gitti bizde kalktık pazar kahvaltısı yaptık kızımla şimdide yapıştı bana oturuyoz ayrılmaz ikili yapmışlar

D dilzar Asım nasıl oldu geçti inşallah
yok yesimcigim yaa. sağolasın. bugün sabah kalktik ki yüzü iyice kizarmis, duş aldırdım şimdi ılık suyla. ateş yok, biraz huysuz ve kaşıntısı var anladığım. elleri hep yüzünde. alerji mi başka bir hastalık mi bilemedim. az bir brokoliydi, eline vermiştim. birazını yedi, birazını mama sandalyesine boca etti. hiç anlamadım bu işten.

N Nehir8077 nerdesin canım nasılsınız işler mi yoğun yazmıyorsun pek
Yok be canım isler idare eder, cok yok. giriyorum yazmak için cocuklardan tadım kaçıyor, stres oluyorum yazamadan cikiyorum. Uykular cok duzensizleşti, birbirini kaldirmaları cabası. Doktor tv hic acma, sonra bıraktırmak icin uğraşırsın dedi. Tvde açmayınca iyice bana sardilar, surekli oyun oyna yorulmayi gectim cok stres oluyorum. 2 dk ka bakmasam başlarına birşey geliyor, büyüdükçe tehlikeli hala geldi. 2 sene sonrasına ışınlanmak istiyorum. Şuan burada olsan kesin kaçarsın, ikisinin cok fena sesi var, esiminde dursunlar diye açmış fener marşını, bağır çağır onu söylüyor.. Eşimin sesi daha çok gözüme batıyor. Gücü yeten yetene sarcak yer arıyorum ama bizim eş biraz sabırlı.

Kızlar bende ilk defa 1 ay sonra saat dokuza kadar uyudum ve inanılmaz ama Zara sabaha kadar 3 kere uyandı ve saat 9:30 kadar uyudu bugün gün benim

ama arkadaşlarım gelecek uyandığımdan beri koşturuyorum

Selam. Acaba ekmek, kurabiye verince çocuk glutene karşı hassasiyet mi var? Belki de hazım da zorlanıyordur.

Uyku benim de canımı sıkıyor artık atak haftası mı nedir yine gündüz uykularında da zor geçiyor tam 40 dk sallıyorum hala ayağımda inan stresini anlıyorum sende +1 var bide yoruluyoruz tabi haliyle kuzum sen yaz elinden gelirse burayada eşine de çatma kız adam oyalıyor işte napsın

Günaydın Arkadaşlar
Dun Karya yi besigine attim. Esimle yanyana uyuduk uzun zamandan sonra bugun anneme gidecegiz oradanda annemi alip donecegiz. 1 hafta kalacak bir aksilik olmazsa. siz nasilsiniz.? Mutlu pazarlariniz olsuun
Tüm gece beşikte mi yattı maşallah ona bizim ki gece 2 saat anca yatıyor

Dünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Afiyet olsun çok iştah açıcı görünüyor. Maşallah sen çok güzel alıştırmışsın. Benim kız pasaklı olacak galiba. Kaşıkla beslenmeyi pek seviyor. Çok pis yemek yiyor görmen lazım. Önlükte taktırmıyor, ben de yemek yerken en kötü kıyafetlerini takıyorum üstüne. Özellikle abisinden kalan kıyafetleri.

Yok valla ben hala püredeyim 6 ay 20 günlük.
Bence ufak ufak denemelisin. Yutma ve çiğnemeyi öğrensin. Yumuşak şeylerden başlayabilirsin. Küçük değilmiş bebeğin. Ben ekmegi keki hep ıslatmadan verdim, o sekil başladım. Ekmek ve kekle öğrendi çiğnemeyi. Sonra salatalik zeytin onlari verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…