Iki dene dogurdum..biri bana benzemediBenim kızımla kan grubumuz aynı olley
Dostum galiba girdim gruba..ama tartimin pili bitmisYo dostum yo şuan değil belki sonrabiz kalalım burda
HahahahahahhaBende bazen sevgiliyle mesajlaşan ergen gibi bakıyorum ekrana benim bey diyorkimle yazışıyorsun diye
Aman şekerparem bizim neyimize 3 çocuk anaları tığ gibi gezsin bizde okuyalım anca burda ey gidibizde senle grup olalım yediklerimizi yazalım birbirimize kimse rencide etmesin bizi ama kesin senin yediklerini benim canım ister ters teper bizim grup hemen başlık açıyorum burda şimdi dur
Ben de ekmek dogruyorum ya..iyice ekmekçi olduBenimki de çorba da zorluyor beni sıvı şekilde olan şeylerden hoşlanmıyor kabız oldu yapayım dedim yine ekmek doğradım içine
Evet N Nehir8077 neredesin kuzuuu
el ayak hastalığı değil di miyok yesimcigim yaa. sağolasın. bugün sabah kalktik ki yüzü iyice kizarmis, duş aldırdım şimdi ılık suyla. ateş yok, biraz huysuz ve kaşıntısı var anladığım. elleri hep yüzünde. alerji mi başka bir hastalık mi bilemedim. az bir brokoliydi, eline vermiştim. birazını yedi, birazını mama sandalyesine boca etti. hiç anlamadım bu işten.
ahhh biz yine biz. bugün dünden beri devam eden migrenim var artı olarak. 2 sene sonrası değil 4 sene sonrası lazım bizeYok be canım isler idare eder, cok yok. giriyorum yazmak için cocuklardan tadım kaçıyor, stres oluyorum yazamadan cikiyorum. Uykular cok duzensizleşti, birbirini kaldirmaları cabası. Doktor tv hic acma, sonra bıraktırmak icin uğraşırsın dedi. Tvde açmayınca iyice bana sardilar, surekli oyun oyna yorulmayi gectim cok stres oluyorum. 2 dk ka bakmasam başlarına birşey geliyor, büyüdükçe tehlikeli hala geldi. 2 sene sonrasına ışınlanmak istiyorum. Şuan burada olsan kesin kaçarsın, ikisinin cok fena sesi var, esiminde dursunlar diye açmış fener marşını, bağır çağır onu söylüyor.. Eşimin sesi daha çok gözüme batıyor. Gücü yeten yetene sarcak yer arıyorum ama bizim eş biraz sabırlı.
Kan gruplarınız ne çocukların ne oldu? Kan gruplarında A ve B baskın olduğu için gen çarprazlama biraz farklı işliyor. Öyle durumlar var ki hiç bir zaman ikinize de benzemeyebilir. Lise biyoloji bilgisi sağolsunIki dene dogurdum..biri bana benzemediulen ben taşıyorum sizi di mi..insan anasinin karninda baska kandan olar mi? Hı hı soyleyin sipalar
Dostum galiba girdim gruba..ama tartimin pili bitmissansa bak yaa gece acıktım 4 tatli kasigi yulaf azicik cevizle yedim.sutsuz tabi ben yemeden yapamam ki..atarlar beni gruptan..ekmaksiz yapamam da bakalim deneyecegiz ama burayi bırakmıyorum canim..16 aylik dostluklar var burdaa..hepinizi coook coook seviyorum
Hahahahahahha
Emziren anneler diyet yapmiyor cani ne isterse yiyor grubu kuralim biz de
Ben de ekmek dogruyorum ya..iyice ekmekçi oldu
Evet N Nehir8077 neredesin kuzuuu
S Sonsuzsukurler sen nerdesin bacım
ebru_can_ebru sen nerdesin canım
Kan gruplarınız ne çocukların ne oldu? Kan gruplarında A ve B baskın olduğu için gen çarprazlama biraz farklı işliyor. Öyle durumlar var ki hiç bir zaman ikinize de benzemeyebilir. Lise biyoloji bilgisi sağolsun
Hadi gözün aydın canım annen gelince biraz nefes alırsın inşallahGünaydın Arkadaşlar⚘
Dun Karya yi besigine attim. Esimle yanyana uyuduk uzun zamandan sonrabugun anneme gidecegiz oradanda annemi alip donecegiz. 1 hafta kalacak bir aksilik olmazsa. siz nasilsiniz.? Mutlu pazarlariniz olsuun
OoooGrupta prolar var onlar görüyor kim geliyor kim gidiyor hele cuma günü tartı gününde ziyaretçi sayısı en son 26 idi gören bir pro meraklı sayısı çok diyor...
Bilmiyorum ki miss onerilmiyor dedi.korktum valla.ben de sadece sarisini vereyim artik.Kalppare yanına sadece kaşıkla su verebildim yutsun diye . İkinci verişim bu omlet . Bir şey olmuyor diye veriyorum acaba zararı olur mu diyorsun beyazından dolayı
Tamam canim ben de sarisini vereyim sadeceKalppare canım ben de sarısını beyazını ayırıp sarısıyla omlet, sebzeli krep falan yapıyorum. Bikaç gündür az az beyazını da verdim bakıyım dedim bi sıkıntı olacak mı? Şimdilik birşey yok ama beyazını 1 yaşından önce vermeyin diye özellikle belirtiyorlar ya acaba içindeki kolesterol mü fazla geliyor bebeğe? Yada alerji riski yüksek diye mi bilemiyorum. Aşıdan olduğunu sanmam çünkü yumurta alerjisi olanlarda sarısı da alerji yapıyormuş. Bize hemşire öyle dedi sarısını ver sadece gözlemle 9.ay aşısında yumurta var alerjik durum olursa üniversite hastanesinde yapılır aşısı diye.
Arastir bak birKalppare kan grubu ile alakalı alla alla ilk defa duyuyorum
Kıyamam ya..insAllah gecer canim.alerji olmayabilir canim.artiyor diyorsun cunku.alerjenden uzaklasinca azalmasi lazimm ama.bilemedim.insAllah cabucak iyilesir.yok yesimcigim yaa. sağolasın. bugün sabah kalktik ki yüzü iyice kizarmis, duş aldırdım şimdi ılık suyla. ateş yok, biraz huysuz ve kaşıntısı var anladığım. elleri hep yüzünde. alerji mi başka bir hastalık mi bilemedim. az bir brokoliydi, eline vermiştim. birazını yedi, birazını mama sandalyesine boca etti. hiç anlamadım bu işten.
Ahh diyorum ahh.hep aynı..telefon vermiyorum.tv de kapatsam hayatta uyutmaz kardesini..en azindan kardesi uyurken tv aciyorum ben de isimi yapıyorum.sonra oyun oyun..valla ben oyun onamaktan bazen sıkılıyorumYok be canım isler idare eder, cok yok. giriyorum yazmak için cocuklardan tadım kaçıyor, stres oluyorum yazamadan cikiyorum. Uykular cok duzensizleşti, birbirini kaldirmaları cabası. Doktor tv hic acma, sonra bıraktırmak icin uğraşırsın dedi. Tvde açmayınca iyice bana sardilar, surekli oyun oyna yorulmayi gectim cok stres oluyorum. 2 dk ka bakmasam başlarına birşey geliyor, büyüdükçe tehlikeli hala geldi. 2 sene sonrasına ışınlanmak istiyorum. Şuan burada olsan kesin kaçarsın, ikisinin cok fena sesi var, esiminde dursunlar diye açmış fener marşını, bağır çağır onu söylüyor.. Eşimin sesi daha çok gözüme batıyor. Gücü yeten yetene sarcak yer arıyorum ama bizim eş biraz sabırlı.
Cok az veriyorum.ekmegi islatmadan veriyorum.cignemeyi öğrensin diye.kurabiye de kendim yapiyorum.1 veya 2 tane.dokundgunu dusunmedim hic.farketmedim yani.bir ara cok besledimm ek gidanin ardina mama verdim doymaz sandım.bence ondan reflu oldu.Selam. Acaba ekmek, kurabiye verince çocuk glutene karşı hassasiyet mi var? Belki de hazım da zorlanıyordur.
A ve B yizfarkliyiz biliyorum..ahh bilmez miyim..ya.kayinvalideme anlatana kadar canim cikti..bu cocugun kani baska karisti mi deyip durdu bana..ya anne o is oyle degil bak biyle boyle demekten mahfolduk..esim salla ya anlamiyor iste sıkma canını dedi de üzülmeyi biraktim..zaten lohusayim..kafami bulandiriyor kadin
Ya iki pozitiften negatif de mi oluyor.o nasıl oldu.kolestazdan mi? Ay sorma anlatana kadar mahfoldum.sonra salladim..kizz siz ne ender ailesiniz oyleBoşver ya cahil kadın işte. Bizim de eşimle 0 pozitifiz Göktuğ 0 negatif oldu.
yok elinde ağzında ayağında bir şey yok. alnı sırtı ve karni minik minik beneklerle kaplı. öncesinde ateş olsaydi kesin 6. hastalık derdim döküntüler ona benziyor. ateş hiç yok. bugün kaşıntısı var ve galiba kaşıntıdan sebep huysuzluğu.el ayak hastalığı değil di mi
ahhh biz yine biz. bugün dünden beri devam eden migrenim var artı olarak. 2 sene sonrası değil 4 sene sonrası lazım bize
bilmiyorum ki canim, alerji mi baska bir şey mi? ben günah keçisi olarak brokoliyi seçtiydim ama azalmadi da. gün içinde rengi soluyor sonra tekrar belirginleşiyor. ne menem şey ben de anlamadımOoooya benim bu gruba yazdigimi da okumus.ondan etiketlemis.gel gel korkma diyor tartima pil alayim baslayacagim icimden bir ses hazir pil almamisken ye Allah ye diyor ama bende o sese sus bakiyim yoksa agzina aci biber surerim.diyorum
Bilmiyorum ki miss onerilmiyor dedi.korktum valla.ben de sadece sarisini vereyim artik.
Tamam canim ben de sarisini vereyim sadece
Arastir bak bir
Kıyamam ya..insAllah gecer canim.alerji olmayabilir canim.artiyor diyorsun cunku.alerjenden uzaklasinca azalmasi lazimm ama.bilemedim.insAllah cabucak iyilesir.
Ahh diyorum ahh.hep aynı..telefon vermiyorum.tv de kapatsam hayatta uyutmaz kardesini..en azindan kardesi uyurken tv aciyorum ben de isimi yapıyorum.sonra oyun oyun..valla ben oyun onamaktan bazen sıkılıyorumsabahtan geceye kadar araliksiz yoruyor.bakalim bugunlerde oglani mutfaga sokma planim var.maydanoz dereotu falan ayiklatacagim ona..hem oyun hem is
Cok az veriyorum.ekmegi islatmadan veriyorum.cignemeyi öğrensin diye.kurabiye de kendim yapiyorum.1 veya 2 tane.dokundgunu dusunmedim hic.farketmedim yani.bir ara cok besledimm ek gidanin ardina mama verdim doymaz sandım.bence ondan reflu oldu.
el ayak bir kaç çocukta gormustum kendim hiç tecrübe etmedim ama ona benzetemedim. ateş olsa kesin 6. hastalık diyeceğim çünkü belli belirsiz benekler.
Aman üzülüncek bişey mi bu yaa cahillik işteA ve B yizfarkliyiz biliyorum..ahh bilmez miyim..ya.kayinvalideme anlatana kadar canim cikti..bu cocugun kani baska karisti mi deyip durdu bana..ya anne o is oyle degil bak biyle boyle demekten mahfolduk..esim salla ya anlamiyor iste sıkma canını dedi de üzülmeyi biraktim..zaten lohusayim..kafami bulandiriyor kadin
Zaten bana benzeyen tek yeri de kan grubu olabilirA ve B yizfarkliyiz biliyorum..ahh bilmez miyim..ya.kayinvalideme anlatana kadar canim cikti..bu cocugun kani baska karisti mi deyip durdu bana..ya anne o is oyle degil bak biyle boyle demekten mahfolduk..esim salla ya anlamiyor iste sıkma canını dedi de üzülmeyi biraktim..zaten lohusayim..kafami bulandiriyor kadin
Evet çekinik gen ortaya çıkabiliyor. İki renksiz gözden renkli göz de olabilir o yüzden.misskokulumm iki pozitiften de negatif olabiliyormuş..esim fen bilgisi mezuni.o anlatti.bayagi cahilmisim
Oluyor canım alt kan gruplarından da geliyor.misskokulumm iki pozitiften de negatif olabiliyormuş..esim fen bilgisi mezuni.o anlatti.bayagi cahilmisim
Ah Durum ya neden önlük taktırmıyorsaAfiyet olsun çok iştah açıcı görünüyor. Maşallah sen çok güzel alıştırmışsın. Benim kız pasaklı olacak galiba. Kaşıkla beslenmeyi pek seviyor. Çok pis yemek yiyor görmen lazım. Önlükte taktırmıyor, ben de yemek yerken en kötü kıyafetlerini takıyorum üstüne. Özellikle abisinden kalan kıyafetleri.
Veriyorum domates canım ekmeği banıpCanım domates veriyor musun sen bir de ekmek normal ekmek mi nasıl?
Yiyor canım kahvaltıyı seviyor az biraz yumurta kaldı yedi şükür gerisiniYiyebiliyor mu bunları
Kuzum geç sende pütürlü yiyeceklere alışıyor lar zamanla ben baştan beri hep pütürlü verdim çiğniyor alışıyorYok valla ben hala püredeyim 6 ay 20 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?