2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bilmiyorum ki canim, alerji mi baska bir şey mi? ben günah keçisi olarak brokoliyi seçtiydim ama azalmadi da. gün içinde rengi soluyor sonra tekrar belirginleşiyor. ne menem şey ben de anlamadım
Oglumda yasamistim..3 senedir kiraz yer birsey olmaz.meger kiraz dokunmus.doktor soyledi.sadece avuc icleri dokmustu.biz anlamadigimiz icin basta kiraz yedirmeye devam ettik.kiraz yedikçe kabardi sonra sondu.yani alerji olsa sonmeye baslardi.acaba doktora mi gostersen?ya anne kv varsa bi goster kizamik su cicegi falan onlar daha iyi anlarlar.

Aşk olsun kırıldım halbuki grup kuracaktım ekmek değilde tatlı benim düşmanım

Benimki Allahtan babasına benzedi kan grubu A rh + bulması zor değil hem pozitif kan uyuşmazlığı derdi olmayacak

Aman üzülüncek bişey mi bu yaa cahillik işte Çocuklar AB olmuş olabilir o zaman. Benim eşim AB ben A yım kızım da A oldu.
Kiz yok o an insan zaten sağlıklı dusunuemiyor..yok karisti bu cocuk falan..zaten sezeryan olmusum..yok ben gordum daha kordonuyla diyorum..ama usteliyor..amaci can sıkmak..kafam bir trilyon o zaman zaten..agri sizi gaz maz uykusuzluk..yardim eden de yok.40 yilda bir gorup bunu derdi.takmisti kadin.neden oglunun kanindan degilmis

Ya iki pozitiften negatif de mi oluyor.o nasıl oldu.kolestazdan mi? Ay sorma anlatana kadar mahfoldum.sonra salladim..kizz siz ne ender ailesiniz oyle hepiniz 0 kan grubu
Kız bizimde aile öyleydi annem babam ablam kardeşim hepsi 0+ bi tek ben 0- dışlanmışım resmen

Zaten bana benzeyen tek yeri de kan grubu olabilir ben de taşıyıcı annelerdenim üzülme
Benzetemedik kendimize gecen gun kendi bebeklik fotom ve bebelerimin bebeklik fotolarini montajladim aileme attim..herkesi gulme krizine soktum..benzemediler bana diye gerci bazen benzetiyorum da

Yiyor canım kahvaltıyı seviyor az biraz yumurta kaldı yedi şükür gerisini
MasAllah♥ yarasın kuzuma domates ben azıcik bekleyeyim dedim ama..salatalik noktasinda korkuyorum.cigner mi cigneyemez mi? Ben biraz gec basladim ek gidaya..biraz geriden geliyorum.belki de yer ama ben korkuyorum.ogluma ne bulsam verirdim..ne gozu karaymisim

Allah allah
biraz grup üyelerinin birkaçında hafiyelik var
Hadi bakalım bekliyoruz seni de...

Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmiş yarım saat durmadık geldik hemen
Ay maşallah suna bak çok tatlı...
Ben izmir deyim ya canım bugün hava mükemmel annem balkonda benim oğlana hava aldırıyor şimdi ürün nasıl olur allah bilir...

N Nehir8077 ben de bugun pütürlü verdim biraz . Yiyordu nasıl sevindim . Sonra birden azıcık boğazına takılınca bütün yediğini geri çıkardı sevmişti de halbuki , üzüldüm valla .
İlk kez pütürlü veriyorsan, doyumluk verme bence. Pütürlüye yavaş yavaş alıştır, ben tadimlari pütürlü yaptim, hic doymalik vermemistim. Hep ya bir cay kaşığı yada bir lokma. Daha sonraları çiğnemeyi öğrenince doyurmaya başladım. Ama bebeklerde bu tarz kusmalar olur, üzülme sen birdaha yer. Birde yatarak yedirme kursağına birikir, mumkun oldugunca otursun veya az egimli olsun.

Her seferinde üst degisiyorum, suyunu bile biberondan icmiyor bardaktan iciyor. Islatiyor kendini. Artık vallahi yesinde nasıl yerse yesin gozuyle bakıyorum. Babası kızım neden bu kadar pasaklı diye soruyor. Kiyafet alalim gariban görünüyor diyor. Temiz ama lekeli kiyafetlerle oturtuyorum masaya. Dudu diye seslenen oglum pacak paçak diye sesleniyor, oda ne oldugunu bilmiyorda iste. Duydugunu söylüyor onada kötü ornegim yani anlayacağın

Burda var kilo alma grubu baktm da yazan pek yok yahu herkes bi diyet peşinde
Sen turuncu alandasın maşalllah
az alam diyorm da sinirden kesin olanı da gitti
Sen de kilo alma gruplarina yazil canim
yok ki ya işlemiyo oralar hep diyet hep diyet
Deneyecegim yarn birgun insallah sever sagl
Ayy ayy nasıl bir kilo o öyle...
Ortaokulda falan anca o kilodaydım
Ahahaha ben ortaokulda 35 kiloydum

bilmiyorum ki canim, alerji mi baska bir şey mi? ben günah keçisi olarak brokoliyi seçtiydim ama azalmadi da. gün içinde rengi soluyor sonra tekrar belirginleşiyor. ne menem şey ben de anlamadım
Gecmis olsun canım alerji olabilir. Dokunan şeyi keser kesmez gecmeye bilir. Bazı yiyecekleri 3 gün bazıları bir hafta suruyor. Sen verdiklerine dikkat et, bu ara bence farklı hiçbir şey deneme. Gecmezse gorunmekte fayda var.

Oy oyy valla gitmeknistemiyolar bunlar ya kb hariç esimle kaynm da gitmeyin deyip duruyolar oyle. Evinde para gidecek diye alisveris yapmayan gorumcem mubarek bi zeytin yiyo sanki pahali bisey almsmislar bu ay burda bi ton zeytin yedi bitirdi ve 5 gun once almıştık. Kaynanaya da rahatlik geldi gitmeyelm deyim durdu bugn kb ya normalde gideceklerdi bugn ama kaldilar. Benm koca da tutmus bi de diyo ablam istnbla gidene kdar dursaniza ev sicak orda gaz yakmayin siz diyo ablasi da burda gaz actirdikca actiriyo üşüyo cocuk diye halbuki evim de gunes goruyo yani gayet iyi. Orda da kat kat giydiriyomus hep neyse bize gelince rahatliga alistilar yemekler vs fazla fazla herseyi yaptırıyorlar. Bugn kocam onlar icin su boregi aldi geldi ve kilosu pahaliyms ve cok fazla almis bi guzel yediler onu dga yeni de kaynana bna diyo oyle bogaza para vermeyin de bilmem ne e alicam derken durdursaydn madem oyle. Cok canımı sıkıyorlar ne bulask yikamalari var ne baska bisi. Bi iki sefer sadece sofra kurdular onda da bile bile yaptilar herkese visne suyu koydular bardaklara onlerine bana koymadilar baktm bi guzel oturfular yediler ictiler. Resmen benm evimde bana bsey vermiyolar varya bi insan bu kdar da olmaz gerçekten yarn defolup gidecekler de kurtulacagm artk. Ama galiba haftaya gorumce gidicek evine onu birakmaya goturcekler o zamn yine ugrariz deyip duruyolar. Dha tasinali 1 ay olmadu dibimden gitmediler bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…