Oglumda yasamistim..3 senedir kiraz yer birsey olmaz.meger kiraz dokunmus.doktor soyledi.sadece avuc icleri dokmustu.biz anlamadigimiz icin basta kiraz yedirmeye devam ettik.kiraz yedikçe kabardi sonra sondu.yani alerji olsa sonmeye baslardi.acaba doktora mi gostersen?ya anne kv varsa bi goster kizamik su cicegi falan onlar daha iyi anlarlar.bilmiyorum ki canim, alerji mi baska bir şey mi? ben günah keçisi olarak brokoliyi seçtiydim ama azalmadi da. gün içinde rengi soluyor sonra tekrar belirginleşiyor. ne menem şey ben de anlamadım
Aşk olsun kırıldım halbuki grup kuracaktımIki dene dogurdum..biri bana benzemediulen ben taşıyorum sizi di mi..insan anasinin karninda baska kandan olar mi? Hı hı soyleyin sipalar
Dostum galiba girdim gruba..ama tartimin pili bitmissansa bak yaa gece acıktım 4 tatli kasigi yulaf azicik cevizle yedim.sutsuz tabi ben yemeden yapamam ki..atarlar beni gruptan..ekmaksiz yapamam da bakalim deneyecegiz ama burayi bırakmıyorum canim..16 aylik dostluklar var burdaa..hepinizi coook coook seviyorum
Hahahahahahha
Emziren anneler diyet yapmiyor cani ne isterse yiyor grubu kuralim biz de
Ben de ekmek dogruyorum ya..iyice ekmekçi oldu
Evet N Nehir8077 neredesin kuzuuu
@Sonsuzsukurler sen nerdesin bacım
@ebru_can_ebru sen nerdesin canım
Benimki Allahtan babasına benzedi kan grubuKan gruplarınız ne çocukların ne oldu? Kan gruplarında A ve B baskın olduğu için gen çarprazlama biraz farklı işliyor. Öyle durumlar var ki hiç bir zaman ikinize de benzemeyebilir. Lise biyoloji bilgisi sağolsun
Kiz yok o an insan zaten sağlıklı dusunuemiyor..yok karisti bu cocuk falan..zaten sezeryan olmusum..yok ben gordum daha kordonuyla diyorum..ama usteliyor..amaci can sıkmak..kafam bir trilyon o zaman zaten..agri sizi gaz maz uykusuzluk..yardim eden de yok.40 yilda bir gorup bunu derdi.takmisti kadin.neden oglunun kanindan degilmisAman üzülüncek bişey mi bu yaa cahillik işteÇocuklar AB olmuş olabilir o zaman. Benim eşim AB ben A yım kızım da A oldu.
Kız bizimde aile öyleydi annem babam ablam kardeşim hepsi 0+ bi tek ben 0-Ya iki pozitiften negatif de mi oluyor.o nasıl oldu.kolestazdan mi? Ay sorma anlatana kadar mahfoldum.sonra salladim..kizz siz ne ender ailesiniz oylehepiniz 0 kan grubu
HahahahAşk olsun kırıldım halbuki grup kuracaktımekmek değilde tatlı benim düşmanım
Vay arkadas ne nadir arkadaslarim varmısKız bizimde aile öyleydi annem babam ablam kardeşim hepsi 0+ bi tek ben 0-dışlanmışım resmen
Benzetemedik kendimizeZaten bana benzeyen tek yeri de kan grubu olabilirben de taşıyıcı annelerdenim üzülme
MasAllahYiyor canım kahvaltıyı seviyor az biraz yumurta kaldı yedi şükür gerisini
Allah allahOoooya benim bu gruba yazdigimi da okumus.ondan etiketlemis.gel gel korkma diyor tartima pil alayim baslayacagim icimden bir ses hazir pil almamisken ye Allah ye diyor ama bende o sese sus bakiyim yoksa agzina aci biber surerim.diyorum
Bilmiyorum ki miss onerilmiyor dedi.korktum valla.ben de sadece sarisini vereyim artik.
Tamam canim ben de sarisini vereyim sadece
Arastir bak bir
Kıyamam ya..insAllah gecer canim.alerji olmayabilir canim.artiyor diyorsun cunku.alerjenden uzaklasinca azalmasi lazimm ama.bilemedim.insAllah cabucak iyilesir.
Ahh diyorum ahh.hep aynı..telefon vermiyorum.tv de kapatsam hayatta uyutmaz kardesini..en azindan kardesi uyurken tv aciyorum ben de isimi yapıyorum.sonra oyun oyun..valla ben oyun onamaktan bazen sıkılıyorumsabahtan geceye kadar araliksiz yoruyor.bakalim bugunlerde oglani mutfaga sokma planim var.maydanoz dereotu falan ayiklatacagim ona..hem oyun hem is
Cok az veriyorum.ekmegi islatmadan veriyorum.cignemeyi öğrensin diye.kurabiye de kendim yapiyorum.1 veya 2 tane.dokundgunu dusunmedim hic.farketmedim yani.bir ara cok besledimm ek gidanin ardina mama verdim doymaz sandım.bence ondan reflu oldu.
Maşallah afiyet olsun yarasın Asya kuzuya...Dünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Ay maşallah suna bak çok tatlı...Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmişyarım saat durmadık geldik hemen
İlk kez pütürlü veriyorsan, doyumluk verme bence. Pütürlüye yavaş yavaş alıştır, ben tadimlari pütürlü yaptim, hic doymalik vermemistim. Hep ya bir cay kaşığı yada bir lokma. Daha sonraları çiğnemeyi öğrenince doyurmaya başladım. Ama bebeklerde bu tarz kusmalar olur, üzülme sen birdaha yer. Birde yatarak yedirme kursağına birikir, mumkun oldugunca otursun veya az egimli olsun.
Her seferinde üst degisiyorum, suyunu bile biberondan icmiyor bardaktan iciyor. Islatiyor kendini. Artık vallahi yesinde nasıl yerse yesin gozuyle bakıyorum. Babası kızım neden bu kadar pasaklı diye soruyor. Kiyafet alalim gariban görünüyor diyor. Temiz ama lekeli kiyafetlerle oturtuyorum masaya. Dudu diye seslenen oglum pacak paçak diye sesleniyor, oda ne oldugunu bilmiyorda iste. Duydugunu söylüyor onada kötü ornegim yani anlayacağınAh Durum ya neden önlük taktırmıyorsabenimki kaşık seviyor el seviyor sevdiği birşeyse her türlü yer ama kahvaltıyı böyle seviyor bulamaçtan hoşlanmıyor pek abisinden kalanlar değerlenmiş desene ama her seferinde üst değiştirmek yorucu olur neyse annesi alışır oda
Zeytin veriliyor mu bebislereDünyanın en minnoş kahvaltısı değil mi ya
Burda var kilo alma grubu baktm da yazan pek yok yahu herkes bi diyet peşindeGettttt şurdan üflersem uçarsınbi de dalga geçer gibi diyet yapacam diyo ben 90 kiloyum 90 sen kilo alma gruplarına yaz
Çocukları almaya giidnce katmer bitmemiştiannem ısıttı bir de neyse ki yarım yedim. Önceden olsa 2 taneyi yemeden bırakmazdım gerçi buna şükür
az alam diyorm da sinirden kesin olanı da gittiSen turuncu alandasın maşalllah
yok ki ya işlemiyo oralar hep diyet hep diyetSen de kilo alma gruplarina yazil canim
Deneyecegim yarn birgun insallah sever saglminikbebegim9640 canım benim yaptığım muhallebinin ölçüsünü vereyim 1 bucuk su bardağı su 1 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi pirinç unu 1 tatli kasigi pekmez bi tutam da cekilmiz ceviz biraz katı bi kıvamda oluyo yemesi kolay kabizkik sorunu varsa zeytinyagi da ekleyebilirsin
Ahahaha ben ortaokulda 35 kiloydumAyy ayy nasıl bir kilo o öyle...
Ortaokulda falan anca o kilodaydım
Gecmis olsun canım alerji olabilir. Dokunan şeyi keser kesmez gecmeye bilir. Bazı yiyecekleri 3 gün bazıları bir hafta suruyor. Sen verdiklerine dikkat et, bu ara bence farklı hiçbir şey deneme. Gecmezse gorunmekte fayda var.bilmiyorum ki canim, alerji mi baska bir şey mi? ben günah keçisi olarak brokoliyi seçtiydim ama azalmadi da. gün içinde rengi soluyor sonra tekrar belirginleşiyor. ne menem şey ben de anlamadım
Yhaa sen niye bu kdar tatlisin ki ama pamuk şekeri masallah sanaKaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmişyarım saat durmadık geldik hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?