2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
el ayak hastalığı değil di mi

ahhh biz yine biz. bugün dünden beri devam eden migrenim var artı olarak. 2 sene sonrası değil 4 sene sonrası lazım bize
Düşünmesi bile güzel senin büyük oğlun nasıl, cok yaramazmi bizimkinde bir asilik bir gıcık lık basladi. Vardı ama bu kadar değildi, soyledigim hiçbir şeyi yapmıyor, hatta tersini yapıyor Şaka gibi

Valla bende gözü kara gidiyorum bakalım senin kötü tecrüben engel olmuştur bu sefer alerjik bebe zor kuzum

Taşınma telaşı canım bende ev topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız

Canım evini ayırsidın ya 1 gün kalsalar da 10 gün kalsalarda gitcekler artık kurtuldun ya onlardan ona bak keşke eşinde bazı şeyleri görse öyle sende daha rahat davransan
Birde baktın vişne doldurmadılar nesne bana koymadınkz falan bazen açık açık söyle bence bazen özellikle eşin ve Kp yanında aaa annecim neden herkese koydunuz bana koymadınkz gibi bazen onların yaptıklarını onlara yap send e

Haa tabi gelirler yemek temizlik her şeyi yapıyorsun çocuklarla ilgileniyorsun neden. Kalmasınlar gelmesinler
Onlar için çoçuğunu ihmal etme
Birde geçen tam okuyamadım ama neden kocanla değiş görümcenle uyudun yapma öyle şeyler bence

Allah Allah neden oldu acaba. Brokoli ben vermedim daha ama, azıcığı o kadar yapar mı bilemedim. Tez geçsin inşallah. Bişey dokunmuş belli. Kıyamam geçmiş olsun Asım Paşama

Yediği yemeğin bile gözüne batması hoş değil insan bunları aklından geçirse diline dökemez.. inşallah en kısa zamanda giderler..

Veriyorum domates canım ekmeği banıp ekmek tam buğday ekmeği
Ay ben de mi versem yaa domates salça falan verilmiyor 1 yaşına kadar diye ben hiç vermedim
Benimki Allahtan babasına benzedi kan grubu A rh + bulması zor değil hem pozitif kan uyuşmazlığı derdi olmayacak
Ben de a pozitifim
Hey allahım yaa işleri güçleri yok insanın canınj sıkıyorlar. Eskiler işte aynı kandan falan derler ya ondan herhalde takmış
Vay kaç tane yiyoz peki olamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Ben de olmadım canım yalnız değilsin merak etme
Ahhh kuzum annende hemşireye sormuş normal mi diye hemşire anneme kendinden şüphen mi var demiş
Ay insanlar bir tuhaf yaa hemen laf sokma peşinde dese ya güzelce normal olabilir diye ama yok bi kılçık sokacak varsa bişey altını eşeleyecek gerçekten tuhaf bir türüz yaa

Demeyince de farkedecek bisy yok ki gözleri net görüyor yani herkesn ve bnu bi sefr degl 2 sefer yaptilar yani oylr bulask cikariyolar lavabonun icini doldurup duruyolar. Bugn bi esimle bulasigi yikadm aksami ciktik bsey alip gelfk bi geldm yine bir suru bulask lavabonun ici dolu onu da yikadm esim de goruyo da iste güya ailesi ya kiymete gectiginden bsey dedigi yok. Kış iyice gelms olsa gelemezler defolup giderler de işte...neyseee. O gün oglum cok fazla huzursuzdi o yuzden salonda yattim eşim cok yorgundu cnku eşimi düşündüm yani orda bazen de gorumcemn üstüne attim aşırı yormustu beni o gün.
Aha bak az once de memesini ufaliyomus gorumcem şişti diye esim sordu o da dedi iste şişiyo flan kv de emen cocugun şişer dedi derken de yüzüme bakiyo bilerek. Sonra iste gel de sev byle insanlari

Yediği yemeğin bile gözüne batması hoş değil insan bunları aklından geçirse diline dökemez.. inşallah en kısa zamanda giderler..
Yemeleri ayri bisy yesinler ama zeytini bitirince 1 aydr biz eve almadk gerek yoktu para vermeye deyip benm evimdeki bdeyi bitiriyo para harcamiyorz burda iyi yiyoruz diye diye. Bi nevi ekmek elden su gölden olayi. Kb da biraz havuc mandalina almis makarna flan almiş gözün insanlik görsün diyo bide bende sana al demedim ki biz zaten aldik bunlari hep dedim yani iki tane bsy alip gözüme gözüme sokma cabasindalar. Evde olsa kv kimseye bisy yedirmez az koyar saklar ama burda bilerek herseyi döküyorlar ortaya kv ne koyduysa kendi evinden hepsini bilerek pişirtti bana bitsin diyerek. Snra bitenleri gorunce de biz gidince alirsiniz artk yenisini gerci almayin yemeyin oyle herseyden siz diyo üstüne

Canımsın yaşın küçük bi abla tavsiyesi gibi düşün dedigimi çok fazla nefret dolmussun o yüzden ne yapsalar batıyor sana.bakma duyma anlamazliga vur yahu üç günlük dünya zeytin yemesine de laf etmeyiver kombiyi acmak istemesi sence de dogal degil mi bebegi yeni dogmus sonucta sen boyle oturup gözlemledikçe genc yasinda yipranirsin. Olan sana olur huzurun kaçar yani. Aka bok karismasin onlar kötü de içinden ve düşünme sal gitsin

Kaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmiş yarım saat durmadık geldik hemen
Oyy yerim ama o halinden çok memnun ay bende çıkarsam kızı yarın aklıma düşürdün evde kafayı yiyvez sitenin etrafında olsun gezmek bari

Ahahha paçak iyiymiş kuzum valla dediğin gibi yesin içsin de nasıl oluyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…