Düşünmesi bile güzel senin büyük oğlun nasıl, cok yaramazmi bizimkinde bir asilik bir gıcık lık basladi. Vardı ama bu kadar değildi, soyledigim hiçbir şeyi yapmıyor, hatta tersini yapıyor Şaka gibiel ayak hastalığı değil di mi
ahhh biz yine biz. bugün dünden beri devam eden migrenim var artı olarak. 2 sene sonrası değil 4 sene sonrası lazım bize
Vay kaç tane yiyoz pekiHahahahkur kıız gelmeyen nolsun tatli konusunda yaraliyam..ama ona da cozum bulmuslar..incir arasi ceviz deduliler ☺
Ahhh kuzumVay arkadas ne nadir arkadaslarim varmıskiyamam sanaaa..özel bir kisilik olacagin belliymis balim
Valla bende gözü kara gidiyorum bakalımMasAllah♥ yarasın kuzuma domates ben azıcik bekleyeyim dedim ama..salatalik noktasinda korkuyorum.cigner mi cigneyemez mi? Ben biraz gec basladim ek gidaya..biraz geriden geliyorum.belki de yer ama ben korkuyorum.ogluma ne bulsam verirdim..ne gozu karaymisim
Taşınma telaşı canım bende ev topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınızIki dene dogurdum..biri bana benzemediulen ben taşıyorum sizi di mi..insan anasinin karninda baska kandan olar mi? Hı hı soyleyin sipalar
Dostum galiba girdim gruba..ama tartimin pili bitmissansa bak yaa gece acıktım 4 tatli kasigi yulaf azicik cevizle yedim.sutsuz tabi ben yemeden yapamam ki..atarlar beni gruptan..ekmaksiz yapamam da bakalim deneyecegiz ama burayi bırakmıyorum canim..16 aylik dostluklar var burdaa..hepinizi coook coook seviyorum
Hahahahahahha
Emziren anneler diyet yapmiyor cani ne isterse yiyor grubu kuralim biz de
Ben de ekmek dogruyorum ya..iyice ekmekçi oldu
Evet N Nehir8077 neredesin kuzuuu
@Sonsuzsukurler sen nerdesin bacım
ebru_can_ebru sen nerdesin canım
Canım evini ayırsidın ya 1 gün kalsalar da 10 gün kalsalarda gitcekler artık kurtuldun ya onlardan ona bak keşke eşinde bazı şeyleri görse öyle sende daha rahat davransanOy oyy valla gitmeknistemiyolar bunlar ya kb hariç esimle kaynm da gitmeyin deyip duruyolar oyle. Evinde para gidecek diye alisveris yapmayan gorumcem mubarek bi zeytin yiyo sanki pahali bisey almsmislar bu ay burda bi ton zeytin yedi bitirdi ve 5 gun once almıştık. Kaynanaya da rahatlik geldi gitmeyelm deyim durdu bugn kb ya normalde gideceklerdi bugn ama kaldilar. Benm koca da tutmus bi de diyo ablam istnbla gidene kdar dursaniza ev sicak orda gaz yakmayin siz diyo ablasi da burda gaz actirdikca actiriyo üşüyo cocuk diye halbuki evim de gunes goruyo yani gayet iyi. Orda da kat kat giydiriyomus hep neyse bize gelince rahatliga alistilar yemekler vs fazla fazla herseyi yaptırıyorlar. Bugn kocam onlar icin su boregi aldi geldi ve kilosu pahaliyms ve cok fazla almis bi guzel yediler onu dga yeni de kaynana bna diyo oyle bogaza para vermeyin de bilmem ne e alicam derken durdursaydn madem oyle. Cok canımı sıkıyorlar ne bulask yikamalari var ne baska bisi. Bi iki sefer sadece sofra kurdular onda da bile bile yaptilar herkese visne suyu koydular bardaklara onlerine bana koymadilar baktm bi guzel oturfular yediler ictiler. Resmen benm evimde bana bsey vermiyolar varya bi insan bu kdar da olmaz gerçekten yarn defolup gidecekler de kurtulacagm artk. Ama galiba haftaya gorumce gidicek evine onu birakmaya goturcekler o zamn yine ugrariz deyip duruyolar. Dha tasinali 1 ay olmadu dibimden gitmediler bi türlü.
Allah Allah neden oldu acaba. Brokoli ben vermedim daha ama, azıcığı o kadar yapar mı bilemedim. Tez geçsin inşallah. Bişey dokunmuş belli. Kıyamam geçmiş olsun Asım Paşamayok yesimcigim yaa. sağolasın. bugün sabah kalktik ki yüzü iyice kizarmis, duş aldırdım şimdi ılık suyla. ateş yok, biraz huysuz ve kaşıntısı var anladığım. elleri hep yüzünde. alerji mi başka bir hastalık mi bilemedim. az bir brokoliydi, eline vermiştim. birazını yedi, birazını mama sandalyesine boca etti. hiç anlamadım bu işten.
Maşallah kuzuya benim kız da kahvaltıyı ayrı ayrı seviyor bulamaç sevmedi. Sadece bisküvi pekmez cevizi bulamaç yapıyorum tatlı niyetineYiyor canım kahvaltıyı seviyor az biraz yumurta kaldı yedi şükür gerisini
Ata da 0 negatif, ben B pozitif eşim 0 pozitif. Allah konuşBoşver ya cahil kadın işte. Bizim de eşimle 0 pozitifiz Göktuğ 0 negatif oldu.
Yediği yemeğin bile gözüne batması hoş değil insan bunları aklından geçirse diline dökemez.. inşallah en kısa zamanda giderler..Oy oyy valla gitmeknistemiyolar bunlar ya kb hariç esimle kaynm da gitmeyin deyip duruyolar oyle. Evinde para gidecek diye alisveris yapmayan gorumcem mubarek bi zeytin yiyo sanki pahali bisey almsmislar bu ay burda bi ton zeytin yedi bitirdi ve 5 gun once almıştık. Kaynanaya da rahatlik geldi gitmeyelm deyim durdu bugn kb ya normalde gideceklerdi bugn ama kaldilar. Benm koca da tutmus bi de diyo ablam istnbla gidene kdar dursaniza ev sicak orda gaz yakmayin siz diyo ablasi da burda gaz actirdikca actiriyo üşüyo cocuk diye halbuki evim de gunes goruyo yani gayet iyi. Orda da kat kat giydiriyomus hep neyse bize gelince rahatliga alistilar yemekler vs fazla fazla herseyi yaptırıyorlar. Bugn kocam onlar icin su boregi aldi geldi ve kilosu pahaliyms ve cok fazla almis bi guzel yediler onu dga yeni de kaynana bna diyo oyle bogaza para vermeyin de bilmem ne e alicam derken durdursaydn madem oyle. Cok canımı sıkıyorlar ne bulask yikamalari var ne baska bisi. Bi iki sefer sadece sofra kurdular onda da bile bile yaptilar herkese visne suyu koydular bardaklara onlerine bana koymadilar baktm bi guzel oturfular yediler ictiler. Resmen benm evimde bana bsey vermiyolar varya bi insan bu kdar da olmaz gerçekten yarn defolup gidecekler de kurtulacagm artk. Ama galiba haftaya gorumce gidicek evine onu birakmaya goturcekler o zamn yine ugrariz deyip duruyolar. Dha tasinali 1 ay olmadu dibimden gitmediler bi türlü.
Ay ben de mi versem yaa domates salça falan verilmiyor 1 yaşına kadar diye ben hiç vermedimVeriyorum domates canım ekmeği banıpekmek tam buğday ekmeği
Ben de a pozitifimBenimki Allahtan babasına benzedi kan grubuA rh + bulması zor değil hem pozitif kan uyuşmazlığı derdi olmayacak
Hey allahım yaa işleri güçleri yok insanın canınj sıkıyorlar. Eskiler işte aynı kandan falan derler ya ondan herhalde takmışKiz yok o an insan zaten sağlıklı dusunuemiyor..yok karisti bu cocuk falan..zaten sezeryan olmusum..yok ben gordum daha kordonuyla diyorum..ama usteliyor..amaci can sıkmak..kafam bir trilyon o zaman zaten..agri sizi gaz maz uykusuzluk..yardim eden de yok.40 yilda bir gorup bunu derdi.takmisti kadin.neden oglunun kanindan degilmis
Ben de olmadım canım yalnız değilsin merak etmeVay kaç tane yiyoz pekiolamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Ay insanlar bir tuhaf yaa hemen laf sokma peşinde dese ya güzelce normal olabilir diye ama yok bi kılçık sokacak varsa bişey altını eşeleyecek gerçekten tuhaf bir türüz yaaAhhh kuzumannende hemşireye sormuş normal mi diye hemşire anneme kendinden şüphen mi var demiş
Demeyince de farkedecek bisy yok ki gözleri net görüyor yani herkesn ve bnu bi sefr degl 2 sefer yaptilar yani oylr bulask cikariyolar lavabonun icini doldurup duruyolar. Bugn bi esimle bulasigi yikadm aksami ciktik bsey alip gelfk bi geldm yine bir suru bulask lavabonun ici dolu onu da yikadm esim de goruyo da iste güya ailesi ya kiymete gectiginden bsey dedigi yok. Kış iyice gelms olsa gelemezler defolup giderler de işte...neyseee. O gün oglum cok fazla huzursuzdi o yuzden salonda yattim eşim cok yorgundu cnku eşimi düşündüm yani orda bazen de gorumcemn üstüne attim aşırı yormustu beni o gün.Canım evini ayırsidın ya 1 gün kalsalar da 10 gün kalsalarda gitcekler artık kurtuldun ya onlardan ona bak keşke eşinde bazı şeyleri görse öyle sende daha rahat davransan
Birde baktın vişne doldurmadılar nesne bana koymadınkz falan bazen açık açık söyle bence bazen özellikle eşin ve Kp yanında aaa annecim neden herkese koydunuz bana koymadınkz gibi bazen onların yaptıklarını onlara yap send e
Haa tabi gelirler yemek temizlik her şeyi yapıyorsun çocuklarla ilgileniyorsun neden. Kalmasınlar gelmesinler
Onlar için çoçuğunu ihmal etme
Birde geçen tam okuyamadım ama neden kocanla değiş görümcenle uyudun yapma öyle şeyler bence
Yemeleri ayri bisy yesinler ama zeytini bitirince 1 aydr biz eve almadk gerek yoktu para vermeye deyip benm evimdeki bdeyi bitiriyo para harcamiyorz burda iyi yiyoruz diye diye. Bi nevi ekmek elden su gölden olayi. Kb da biraz havuc mandalina almis makarna flan almiş gözün insanlik görsün diyo bide bende sana al demedim ki biz zaten aldik bunlari hep dedim yani iki tane bsy alip gözüme gözüme sokma cabasindalar. Evde olsa kv kimseye bisy yedirmez az koyar saklar ama burda bilerek herseyi döküyorlar ortaya kv ne koyduysa kendi evinden hepsini bilerek pişirtti bana bitsin diyerek. Snra bitenleri gorunce de biz gidince alirsiniz artk yenisini gerci almayin yemeyin oyle herseyden siz diyo üstüneYediği yemeğin bile gözüne batması hoş değil insan bunları aklından geçirse diline dökemez.. inşallah en kısa zamanda giderler..
Canımsın yaşın küçük bi abla tavsiyesi gibi düşün dedigimi çok fazla nefret dolmussun o yüzden ne yapsalar batıyor sana.bakma duyma anlamazliga vur yahu üç günlük dünya zeytin yemesine de laf etmeyiver kombiyi acmak istemesi sence de dogal degil mi bebegi yeni dogmus sonucta sen boyle oturup gözlemledikçe genc yasinda yipranirsin. Olan sana olur huzurun kaçar yani. Aka bok karismasin onlar kötü de içinden ve düşünme sal gitsinOy oyy valla gitmeknistemiyolar bunlar ya kb hariç esimle kaynm da gitmeyin deyip duruyolar oyle. Evinde para gidecek diye alisveris yapmayan gorumcem mubarek bi zeytin yiyo sanki pahali bisey almsmislar bu ay burda bi ton zeytin yedi bitirdi ve 5 gun once almıştık. Kaynanaya da rahatlik geldi gitmeyelm deyim durdu bugn kb ya normalde gideceklerdi bugn ama kaldilar. Benm koca da tutmus bi de diyo ablam istnbla gidene kdar dursaniza ev sicak orda gaz yakmayin siz diyo ablasi da burda gaz actirdikca actiriyo üşüyo cocuk diye halbuki evim de gunes goruyo yani gayet iyi. Orda da kat kat giydiriyomus hep neyse bize gelince rahatliga alistilar yemekler vs fazla fazla herseyi yaptırıyorlar. Bugn kocam onlar icin su boregi aldi geldi ve kilosu pahaliyms ve cok fazla almis bi guzel yediler onu dga yeni de kaynana bna diyo oyle bogaza para vermeyin de bilmem ne e alicam derken durdursaydn madem oyle. Cok canımı sıkıyorlar ne bulask yikamalari var ne baska bisi. Bi iki sefer sadece sofra kurdular onda da bile bile yaptilar herkese visne suyu koydular bardaklara onlerine bana koymadilar baktm bi guzel oturfular yediler ictiler. Resmen benm evimde bana bsey vermiyolar varya bi insan bu kdar da olmaz gerçekten yarn defolup gidecekler de kurtulacagm artk. Ama galiba haftaya gorumce gidicek evine onu birakmaya goturcekler o zamn yine ugrariz deyip duruyolar. Dha tasinali 1 ay olmadu dibimden gitmediler bi türlü.
Aykırı ruhuna kurbannn jademKız bizimde aile öyleydi annem babam ablam kardeşim hepsi 0+ bi tek ben 0-dışlanmışım resmen
Oyy yerim ama o halinden çok memnunKaç zamandır iş ev arası yapıp dışarı çıkamıyordum hiç heves ettim ama yok kış gelmiş çocuklu kadına kış daha da gelmişyarım saat durmadık geldik hemen
Sağol kuzumMaşallah afiyet olsun yarasın Asya kuzuya...
Ahahha paçak iyiymişHer seferinde üst degisiyorum, suyunu bile biberondan icmiyor bardaktan iciyor. Islatiyor kendini. Artık vallahi yesinde nasıl yerse yesin gozuyle bakıyorum. Babası kızım neden bu kadar pasaklı diye soruyor. Kiyafet alalim gariban görünüyor diyor. Temiz ama lekeli kiyafetlerle oturtuyorum masaya. Dudu diye seslenen oglum pacak paçak diye sesleniyor, oda ne oldugunu bilmiyorda iste. Duydugunu söylüyor onada kötü ornegim yani anlayacağın
Ben pek takılmıyorum canım veriyorum tepki vermiyorsa vücudu devam ediyorumZeytin veriliyor mu bebislere
Bebeklerle kimse sığmadı sanırım herkes taşındıTaşınma telaşı canım bende ev topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?